Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolopele
nagyúr
válasz Raymond #102101 üzenetére
Az 1070 Ti értelme mindössze annyi hogy aki most akar venni jó kártyát érdemes azt választania, ha valakinek már van egy 1070 - e annak semmi értelme váltani rá. Ami előny még származhat belőle az az esetleges 1070 árának csökkenése, bár már így is van hogy utánad dobják szinte az aprón
-
Raymond
félisten
válasz kolopele #102103 üzenetére
"Az 1070 Ti értelme mindössze annyi hogy aki most akar venni jó kártyát érdemes azt választania"
Nem a jelenlegi pre-order alak szerint. A kartyak gyakorlatilag 1080 aron vannak ezert nincs ertelme elorendelni.
"ha valakinek már van egy 1070 - e annak semmi értelme váltani rá."
Ezt mondjuk szep hogy leirod de azert gondolom nincs itt olyan marha aki ezen gondolkodott volna
"Ami előny még származhat belőle az az esetleges 1070 árának csökkenése"
Ergo, amit irtam, csak szerintem varni kell egy hetet amikor tenylegesen elkezdodik az eladas es nem csak elorendelesek vannak es akkor majd elvalik hogy melyik kartyaknak merre megy az ara. Van olyan erzesem hogy a dragabb 1070-ek is mozdulnak lefele, akkor viszont az olcsobb 1070-ek is megintcsak mozdulnak mert nehez lenne eladni az alap fekete hutos Palit/Gainward kartyakat ha ugyanannyiert vagy 10-20EUR-al tobbert van egy Gaming X vagy egy EVGA esetleg a sajat hazbol a Jetstream/Phoenix.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
reaper0220
tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, vettem egy LG 43UJ635V típusú 4K-s tévét, viszont a jelenlegi videokártyám szerintem nem képes a 4K-ra (ASUS Radeon R9 280).
Ezért szeretnék venni egy olyan kártyát amivel gond nélkül használhatom a Windowst 4K-ba illetve játékra is alkalmas!
/a gépem jelenleg AMD, de Nvidia kártyában gondolkozom/
Mit ajánlanátok?
A Válaszotokat előre is köszönöm! -
dugo_
veterán
válasz reaper0220 #102105 üzenetére
4K játékra az 1080Ti van csak, de azt csak úgy berakni egy rendszerbe, ami eddig a 280 teljesítményéhez volt belőve, nem jó ötlet.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz reaper0220 #102107 üzenetére
Milyen cuccod van hozzá?
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
senior tag
válasz reaper0220 #102107 üzenetére
Ha játszani is akarsz 4K-ban akkor az van, amit fentebbírtak.
Ha csak a Windows desktop-ot akarod bámulni meg 4K videókat, akkor egy GT 1030 is elég."... test, lélek, szellem - anyag, energia, információ - tudás, bátorság, becsület - tény, igazság, valóság - belőle, benne, általa..."
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz reaper0220 #102111 üzenetére
Az annyit tud, mint az i5 2500-am, nem hiszem hogy egy 1060-nál nagyobb kártyát érdemes bele dugni (nekem legalábbis azt mondták itt a topikban). Az viszont nem lesz elég 4K játékokhoz.
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Raymond
félisten
válasz reaper0220 #102112 üzenetére
Akkor keress egy 1060 6GB-ot. Ujonnan epp a hataron vannak ezek arban, talasz 100 ala itt, hasznalat sporolsz valamit.
-
kolopele
nagyúr
válasz reaper0220 #102112 üzenetére
4K felejtős I7 6700k alatt, plusz nem árt minimum 16gb ram és egy 1080 Ti sem mellé, és még így is több új játék esetében kell némi kompromisszum. Tapasztalat. 4K - hoz való kártya sajna még nincs.
Persze, játékra, nem is a Youtube - hoz Oda jó egy 1060 6GB is, mondjuk egy MSI Gaming X, Palit Jetstream, Gainward Phoenix, Gigabyte Aorus, Asus DC.[ Szerkesztve ]
-
reaper0220
tag
még annyit szeretnék kérdezni, hogy ezek a GTX 1060-asok 192 bitesek, míg a jelenlegi kártyám 384 bites. vagy a bit szám már nem mérvadó?
-
Raymond
félisten
válasz reaper0220 #102118 üzenetére
Nem mervado. A 1060 sokkal gyorsabb kartya.
Szerk.: nagyvonalakban lasd itt es ez meg a 1060FE, a custom kartyak ennel picit gyorsabbak.
[ Szerkesztve ]
-
Csupingo
veterán
Nem igazán. Több mint 2x gyorsabb az 1060 a 192 bit-tel. Eltérő felépítés miatt, nem lehet őket csak úgy összevetni.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
reaper0220
tag
köszönöm a gyors válaszokat!
akkor szerintem gtx 1060 lesz belőle, remélem nem fog összeakadni az amd gépemmel!?! -
kolopele
nagyúr
Ma már nem egy komponens a lényeg, hanem az összes együtt véve, ugye az egész architektúra alaposan megváltozott a régiekhez viszonyítva. Semmi hátrányod nem lesz belőle, még az 1050 Ti sem rossz kártya a maga 128 bites mivoltával (mondjuk szerintem az inkább való 900p - re), szóval még egyszer mondom, semmi hátrányod nem származik majd belőle. Amit javaslok hogy maradj a 6GB - os verzió mellett, mert a 3GB - osnál nem csak a vram-on módosítottak a hátrányára.
Max. a PCIE foglalattal fog összeakadni amikor beleteszed, de ez így is van rendjén[ Szerkesztve ]
-
dugo_
veterán
Nem összehasonlítható a kettő. A memória teljes sávszéle a bus órajele szorozva a bus szélességével. Az 1060-nak majd' kétszer akkora effektív órajelen járnak a vram-jai, mint a te 280-adnak.
De ami miatt a háttérbe szorult a bitek hajkurászása, az a tömörítési eljárások fejlődése volt az új architektúrák esetében. Egyszerűen nincs szükség ekkora sávszélre, sokkal hatékonyabban vándorol az adat a gpu és a vram között.
[ Szerkesztve ]
-
reaper0220
tag
erre gondoltam: [link]
szerintetek?[ Szerkesztve ]
-
dugo_
veterán
válasz reaper0220 #102125 üzenetére
Hangos és béna hűtés.
Erre csapj le, 102ezerért jobbat nem találsz:
http://compker.hu/termek/37232[ Szerkesztve ]
-
dugo_
veterán
válasz reaper0220 #102127 üzenetére
Kivettem, mert arra csak 2 év gari volt. Jobb a három.
-
kolopele
nagyúr
válasz reaper0220 #102129 üzenetére
Asus turbo kilőve, Palit mehet nyugodtan, de csak a Jetstream vagy a Super Jetstream. Az MSI Gaming X is remek választás amit mellékelt a kolléga
-
kisselandras
senior tag
válasz Csupingo #102003 üzenetére
Köszi ! de már máshol vettem .Kedden jön az új tv készülék addig elvagyok vele ! Gtx 1050 kártya ventilátorai is jók terhelésnél szép csendben mennek de egy gond van vele egyfolytában töltést jelez a gép pirosan a vicc az egészben egy játékom nem indul vele bus simulator 2016 ami elég vicces mert a régi kártyával ment Battlefield 1 low grafikán szépen dolgozik nincs panasz de ez a piros töltés jelzés kicsit már idegesít valakinek valami ötlete?
Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
kbalint
csendes tag
Sziasztok!
2db 4K monitorhoz milyen kartyat/kartyakat ajanlanatok? Jatek nem fontos.
Koszi. -
infectedmann
őstag
Sziasztok,
Van olyan GTX 960 4GB-nál erősebb kártya, amit egy 4.3GHz-re húzott FX-6300-al ki tudnék hajtani?
Köszi,
András. -
válasz infectedmann #102135 üzenetére
a gtx 1050 ti esetleg vagy egy r9 380 4gb-os, de ezektől erősebbet nem nagyon raknék melléje:/
Gépelés nem az erősségemasdsdk
-
-
-
Raymond
félisten
válasz infectedmann #102135 üzenetére
Mivel jatszol milyen felbontasban?
-
-
Raymond
félisten
válasz infectedmann #102144 üzenetére
GF1060 6GB, itt all meg a tudomany a procival a legtobb jatekban ebben a felbontasban.
-
ron8
senior tag
Sziasztok! Gondolkodtam használt vga vételen viszont tartok attól higy kifogok egy bányász kártyát. Milyen hibák jelentkezhetnek ilyenkor?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- Sapphire 7900xtx nitro+ vaporx 24g , kis hibával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest