Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Öregszem
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AL
addikt
válasz csucsotke #37163 üzenetére
Szia ! A +garancia és a balesetbíztosítás üzletenként eltérő összeg. Az üzlettel szerződött biztosítótól függ. A Sony saját maga adja a garanciát mégis márkaboltonként eltérnek az árak. Érdemes megérdeklődni . Ha hivatalos kereskedőnél veszel Sony Tévét, akkor a márkaboltokban utólag, 1 éven belül is megveheted a + garanciát. Az MM nél is vehetsz utólag garanciát, ha jól tudom fél éven belül, de ők nem mindenre adnak + 3 évet. Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
Dreimus
senior tag
-
rainman72
Topikgazda
válasz csucsotke #64848 üzenetére
Az [rtings teszt ] szerint igen.
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
bnorci71
addikt
válasz csucsotke #65424 üzenetére
Televízió - SMART TV, QLED, 139cm, 4K Ultra HD, PCI Hisense 2500 CMR (50Hz), Direct LED, HDR10+, Dolby Vision és HLG, Local Dimming technológia, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, gamer mód, Netflix, Voyo, párosítás mobileszközzel, Vidaa operációs rendszer, 300×200 VESA, 20 W hangszóró, Dolby Atmos, G energiaosztály
csodálkoztam volna, ha egy mai Tv nem tud hálózati lejátszást, szerintem a 12 éves Samud is tud legalább is az én LE40C630-am már tudta
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
tuzpenge
őstag
válasz csucsotke #65424 üzenetére
Én most vettem ugyan ilyen hisense-t (50u7qf)! Csak dicsérni tudom! A fekete az full fekete. Komolyan mondom hogy nem látni hol kezdődik a panel széle meg maga a panel ha fekete a tartalom. A fényereje nagyon jó, mondjuk én vissza is vettem 30% körülire pedig nappal is van használva de egyszerűen ez is elég, este meg néha sok is! A képe gyönyörű, a vida rendszer pattogós, pörgős, de pl olyan apróságok mint időzített kikapcsolás (amit naponta használ az ember) úgy el van dugva a menü mélyére hogy az borzasztó.... NAS-ról való lejátszási problémát én is olvastam de nem tudom se megerősíteni se cáfolni, mert nem próbáltam.
ˣ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest