Hirdetés
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
Sziasztok!
Még inkább csak motoszkál bennem a csere gondolata egy Samu LE40C630 2010-es eddig nagy megelégedéssel szolgált készüléket cserélnék.
Nézegetem a kínálatot a technológiákat és már most nem tudom, hogy 55" OLED vagy 65" NanoCell legyen .... árban kb egy szint, a Samu1. Tévére szánt összeg, forintban?
300-350eHuf
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
film, elég sok ismeretterjesztő csatorna, sportot is nézek nagyrész autóverseny, játék nem érdekel
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
~3m 55" vagy 65"
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
általában világosban, de ha filmezünk akkor besötétítünk
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
szemből
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
mivel a régin nem nagyon voltextra így nehéz, hogy mit szeretnék.. amit sejtek Netflix, Youtube legyen AirPlay se lenne baj iPhone-t használ a család, de ha nem, hát megleszünk nélküle. Van amelyik nézegetett Tv adatlapja nem írja az EPG, de gondolom az csak kimaradt és ma már mindegyik tudja ezt.
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
optika jó lenne a Soundbar csatlakoztatáshoz esetleg Koaxiális kimenet ugyan ezen célból, illetve a házimozinak a HDMI kimenet de gondolom ma már ez is alap dolog
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
a jelenlegi középen van ezek tetszenek, de ha az ajánlott model 2oldalas majd felrakom a falra idővel úgy is az a terv
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
a jelenlegi Samsungot szeretem, a hálóban Lg alap 80cm tv van a menüjét utálom, de ahogy nézegetem a felhozatalt a Samsungnak csak Led/Qled technológiája van és ha váltok akkor valami időtálóra kellene
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
nincs
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Újköszönöm előre is a segítséget ajánlást útbaigazítást
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
válasz rainman72 #64791 üzenetére
köszi
Igen tudom nem egy liga, csak a jelenlegihez képest előrelépés mindkettő azt gondolom, illetve árban közel azonos egy Lg 55 Oled és egy 65 NanoCell ezért jött szóba és merült fel a kérdés inkább kisebb méret, de jobb technológia vagy fordítva...
Tudom ezt nekem kell eldönteni mi a fontosabb, tegnap este nézegettem mekkora is a falon egy 65" Tv hát hatalmas így most ha dönteni kellene az 55" Oled lenne a választás.
Nappal inkább háttérnek megy a Tv ha leülünk rendesen filmezni be van sötétítve így talán ez a hangsúlyosabb ekkor legyen jó egy F1 vagy kerékpár közvetítésbe amúgy sincs sok fekete.
Ha nem egymás mellé téve vizslatnám biztos nem venném észre a különbséget egyébként egy NanoCell és Oled között illetve mint írtam a 12éves Led képéhez képest egy NanoCell is hatalmas előrelépésELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
válasz rainman72 #64815 üzenetére
"Nappal inkább háttérnek megy a Tv"
Erre a felhasználásra ne vegyél oledet
Miért?Viszont mint írtam ha filmezünk azért jó lenne ha jobb lenne a TV mint a jelenlegi.
Van olcsóbban is NanoCell Lg csak hirtelen ebbe akadtam bele igaz csak 60Hz-es, kevesebb tudással
Lg-hez nem ragaszkodom, csak nehéz eligazodni a technológiákba meg melyiknek milyen a háttérvilágítása, mit tud egy Crystal UHD Samu vagy egy Hisense Quantum Dot. Jó nagy útvesztő ez és azért ha kiad az ember 300-350eHuf-t nem mindegy mire legalább is én szeretem körbejárni nem csak berohanni a boltba és megvenni. Anno a Samu-t is úgy vettem kezdtem a 130-150e-s készülékekkel aztán a végén 250e lett de nem bántam megELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
válasz pecccccccca #64823 üzenetére
Ok értem
gondolom 1 film 1 csatornán még nem jelent gondot, de a nejemnek mondjuk hétvégén lehet 4-6órát is megy egy csatornán, szar lenne ha 2 év múlva a felső sarkokba ott lenne a logó.
Akkor marad a direct led háttérvilágításos vonal ha jól gondolomVisszakerestem a jelenlegi Tv 100Hz sőt most hogy visszagondolok az elődje a katódsugárcsöves is 100Hz volt gondolom nem lenne érdemes 50/60Hz Direct Ledes készülékre visszalépnem.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
válasz pecccccccca #64826 üzenetére
én figyelnék rá, de ha egész nap a kertbe vagyok szerinted a nejem majd kapcsolgat....
nincs ezzel baj el tudom engedni az OLED-tELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
válasz pecccccccca #64836 üzenetére
fogalmam nincs a nejem szokott-e főzés takarítás közben kapcsolgatni majd jól megkérdem
igen azt látom ha elkezdek menni Direct led+120Hz akkor közelítem az Oled árát 1mérettel lejjebb.Android rendszerű tv mennyire javallott ?
-
bnorci71
addikt
válasz bnorci71 #64840 üzenetére
Na sikerült 2 nap alatt először 8-10 játékost összeszedni majd szépen leszűkíteni
a 2 legesélyesebb versenyző
Philips 55OLED706/12
Hisense 65U8GQhogy dönteni mi alapján fogok na azt nem tudom....
-
bnorci71
addikt
válasz alaves #64863 üzenetére
A Philips lesz a befutó DTS miatt, bár HTPC a jelforrás, de ez lehet változik ha jó lesz a tv média lejátszója. Meg valahogy a Philips nagyobb bizalmat érez.
Tegnap körbementem az MM/Euronics-ban hát gyalázat a bolti felhozatal
igaz csak úgy nézelődtem nem volt konkrét példány amit kerestem, de most nézem a Miskolci Euronics-ban van 1 bemutató/utolsó darab, bár nem hiszem ha dobozos kibontják a kedvemért, MM nem forgalmazza, Alzánál meg csak neten tudom rendelni, Edigitalban se hiszem, hogy kibontják vagy lenne bemutató darab. Illetve ha nincs egymás mellé téve azonos tartalommal a 2 tv szerintem úgyse látok különbséget a jelenlegit meg szerintem a Hisense is lepipálja. Azért ma keresgetek kicsit hátha van valahol bemutató darab vasárnap Pesten is járunk hátha. Beégést nejemnek tagnap már mondtam hogy figyelni kel majd rá.#64864Helmoras
az eu piacra szant hisense amit neztel igen gyenge ips panellal szerelt nem ugy mint az amcsi piacos ami kifejezetten jo tv va panellal,köszi még egy érv a Philipsnek Azért a gyártók is elmennek ám ahová gondolom az userek 90% nem ássa bele magát ebbe csak azt látja esetleg EISA díjas a tv kérdés melyik piacos járt náluk.
65"/55" nálam is kérdés volt jelenleg 40" van attól az 55 is hatalmas lépés a 65-t nézegettem otthon a falon próbáltam elképzelni hát bődületesen nagy.#64865rainman72
köszi az újabb jelöltet csak 50/60Hz-es
A kritériumokat az első hozzászólásomtól kicsit bővítettem a keresgélés közben 100/120Hz, HDMI 2.1 4K/120Hz, hogy jövőálló legyen illetve ha LED akkor direct led megvilágítás, így maradt a végére a lentebbi 2 versenyző
futottak még
lg-65nano913
hisense-55q9g bár ennek 55Aa9g a típusa szerintem[ Szerkesztve ]
-
bnorci71
addikt
válasz Helmoras #64867 üzenetére
tudás nálam sincs, 12éve vettem utoljára tv-t akkor is ez volt nyomkodtam próbálgattam az MM-ben gugliztam mint most, rendesen bele kel magát ásni az embernek jönnek szembe az ilyen olyan rövidítések, mi mit jelent stb. de hát ha az ember tudatosan akar vásárolni nem csak a bemegyek megveszem a legnagyobbat amire futja az ezzel jár.
Elengedtem a 65" inkább kisebb jobb technológiával.#64868rainman72
Hangrendszer nem számít van egy YAS-105 soundbar Tv nézéshez mozizáshoz meg 5.1házimozi,
amit linkelt Helmoras Ph teszt is megerősíti ez is a Philips felé fordított a 4K120Hz HDMI anomália miatt.
rtings-en tegnap valamelyikről olvastam olyat is nem ment a 120Hz aztán kiderült a PS5 volt a ludas, de hogy melyikről még a márkát se tudom előzményekbe se találom[ Szerkesztve ]
-
bnorci71
addikt
válasz alaves #64863 üzenetére
jut eszembe azt látom aláírásodban van Philips Oled Tv-d
egy kérdés
EPG megnyitásakor a kép a sarokban marad és marad a hang is vagy csak az EPG van a képernyőn hang nincs?ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
válasz Bl@tty #64879 üzenetére
Z1 Az LG OLED TV-k tetőpontja
G1 A legjobb 4K OLED TV-nk
C1 legnépszerűbb OLED TV-nk
B1 Briliáns, mindenre tökéletes OLED TV-nk
A1. Mindenki számára elérhető OLED TV-nkELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
válasz rainman72 #64850 üzenetére
Plus Philipsnél nem nehéz megnézni az üzemórát
Elmondod, hogy lehet megnézni?
Bár a boltba nem fogom megnézni szerintem, de otthon azért lecsekkolnám vásárlás után.ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
válasz AxBattler #64918 üzenetére
Ma MM-be megnéztem egy B1-t közben beszélgettem az eladóval -Lg poló volt rajta - ő azt mondja B1-t nem ajánlana a C1 jobb panel nagyobb fényerő azt a kis különbözetet megéri illetve B1-ből nincs is, mondtam hogy Philips oled706-t nézegettem rávágta a Philips kiváló borotvát gyárt a paneleket meg mindenki az LG-től veszi és 1 évvel későbbi panelokat kapnak mint amit az LG használ. Meg magyarázott valamit a beégés garanciáról? de nem merültem ebbe bele.
Szóval meginogtam.
Vitázni a leírtakról nem tudok mert fogalmam nincs, amit leírtam hallottam vagy így van vagy nem. Lg polóban én se a konkurenciát ajánlanám.[ Szerkesztve ]
-
bnorci71
addikt
válasz AxBattler #64932 üzenetére
most megint átnéztem a tulajdonságokat és visszabillentem a Oled706-hoz
Támogatott HDR szabványok
LG: HDR10, Dolby Vision, HLG
Philips: HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLGNa meg a Philipsből van itt az Euronicsban 0%THM-el C1 is csak +130e
ja meg végignéztem ezt a vidit. Nem tudom a kamera mennyit tehet hozzá vehet el, de a Sonytól sokkal jobb volt nekem a képe a másik kettővel egy szinten volt nekem igaz 806 volt meg G1 na de akkor is.
[ Szerkesztve ]
-
bnorci71
addikt
válasz alaves #64938 üzenetére
Az a baj a MM/Euronic-s stb. helyekkel lehet nincs is kiállított darab, a fénnyel se tudsz mit csinálni a világítás tükröződik a kijelzőkön, és ezelőtt 10évvel legalább a távirányítók ott voltak ma már ez se nagyon, szóval még a menühöz se férsz hozzá.
Illetve lejjebb linkeltem egy 4 készülékes tesztet na most azt szerintem ha külön-külön helyen nézed meg a tévéket észre se fogod venni a nüansznyi eltéréseket, ha nem vagy hivatásos tesztelő guru, illetve ha nem tudod a másik ott mit tud sose fog feltűnni a hiányosság.A berendelem visszaküldöm akár működhet is ahol van lehetőséged, de pl Euronics-be szerintem pont emiatt csak bolti vásárlás van. MM/Emag/Alza van webshop, de én nagyon fázok egy futáros kiszállítástól egy ilyen tv-t 5-10perc kicsomagolni ezt a futár biztos nem várja meg vagy lehet nem is hagyja felbontani nem tudom, hogy működik pontosan lehet cége válogatja.
-
bnorci71
addikt
válasz alaves #64940 üzenetére
rövidre zártam ma a kérdést megvettem az Philips 55Oled706/12-t.
Be is lett üzemelve hát tetszik
A beállítások viszont még messze van csak be lett dugva meg elindítva aztán egy gyors Star Wars 4K a youtuberól a nejemnek, hogy lássa milyen is a kép. Aztán ő elkezdte az árral szemben-t kábel Tv-n Hd adón nézni ott se volt rossz a kép. Sd adást nem néztem milyen. Elsőre a hang se volt rossz a gyári ki tudja milyen beállítással lehet a soundbart le is selejtezem meg nem is fér el a tv előtt....gondolodok fel kell majd rakni ezt a böszmeséget a falra a soundbart alá akasztani a házimozi centert meg feléköszönöm mindenkinek a segítséget tanácsot
[ Szerkesztve ]
-
bnorci71
addikt
válasz kipser #64948 üzenetére
egy ilyesmi nem megoldás
fogalmam nincs árról többiről csak meglepődtem egy Tc videóba amikor Karotta előtt ilyen voltmegnéztem az árát jujjj
[ Szerkesztve ]
-
bnorci71
addikt
kinek mi tetszik, én pont egymás mögött láttam valami Led és Oled705/12 tv-t M4Sport adással nekem az Oled tisztább erősebb volt nem babráltam a beállítást mert nem volt ott táv, de ebből kiindulva nem is lehetett elállítgatva. Ha nem egymás mögött van és külön külön nézem biztos nem láttam volna a különbséget.
A fényerőt hajszolja mindenki, én félhomályos körülmények között lejjebb vettem a gyári fényerőt az Oleden, mert zavart annyira világos volt olyan volt az egész tv kép mintha egy üveglap lenne hátulról erősen megvilágítva, így biztos nem lesz kevés később sem. Valamelyik gyári beállítás volt még nincs belakva a készülék és beállítgatva az embernek saját magához esetleg tejesen más mint a gyári beállítások. Na meg ha mozizni akarok besötétítek a napközbeni tévézéskor meg oly mindegy amikor csillog a napfény tükröződik stb.
Tesztekbe meg mérnek ha korrekt értéket akarnak és ott a műszer azt mondja a fekete fekete és nem világít nincs mozgásnál fényglória stb. de ezeket szerintem a felhasználók 99%-a észre sem veszi, mint ahogy engem sem zavart 12éven keresztül a Led technika. Az Oled viszont rendesen megszokást igényel nálam annyira éles kontúros a kép.
Tényleg az a legjobb ha elmegy az ember és megnézi bár ez nem mindig egyszerű/kivitelezhető.
Ezek 2 napos tapasztalatok.ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
Philips Android ha nem is úgy mint a Samu, de tud hasonlót
amikor a csatorna infót rakod ki akkor abba is lehet lapozni igaz csak 1csatornát mutat ahogy lépkedsz de időbe is lehet előrefelé.
Az EPG gombra a teljes képernyőn az van és hang sincs.ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
válasz speedygonzi2 #65135 üzenetére
képebe nem tudok neked mit mondani
én emiatt döntöttem a 706 mellettTámogatott HDR szabványok
LG: HDR10, Dolby Vision, HLG
Philips: HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLGna meg ez volt helyben, illetve volt C1 is de jóval drágábban, ha neked a 2.1HDMI 4K/120Hz a fontos akkor viszont 4:2-re az Lg nyer
-
bnorci71
addikt
válasz delibab #65164 üzenetére
nem vagy egyedül
a TV csatorna váltás amikicsitnagyon lassú a 12éves samun gyorsabb volt sokszorosan, a menü youtube netflix sebességgel nekem semmi bajom
na meg ez a hiba bosszantELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
-
bnorci71
addikt
-
bnorci71
addikt
válasz Hard3n3d #65309 üzenetére
én ilyet vettem, bár hogy átmegy-e 4K120Hz azt nem tudtam ellenőrizni
itthoni rendelés árban se rossz és tetszik a fonott borítás bár ez a Tv mögött mindegyELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
válasz fulton #65384 üzenetére
tapasztalat, Philips oled706
480p sorozat szebben mutat a tv-n mint a M1HD tévéadás.....aztán, hogy ez a tömörítés vagy minek a hatása na azt nem tudom.
Viszont 1 jótanács ha már ennyi pénzt kiadsz egy Tv-re etesd minimum FHD tartalommal, de inkább 4k ami abba elérhető hisz csak élvezni kellene azt amiért fizetett az ember.
A tartalomszolgáltatók engem, hogy okos a tv most kezdenek beszippantani a sorozat is elérhető amit említettem 4K-ba és azért szerintem az a sci-fi nagyot is mutat úgy. The ExpanseELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
válasz .: JuSzT :. #65396 üzenetére
ezt tudom, de ugyan onnan nézve látható a különbség
az okát nem tudom, csak látomELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
válasz piocasember #65398 üzenetére
a digibox az egy media box, azon váltasz csatornát és a tv csak egy megjelenítő, mert akkor nem tudja szerintem
-
bnorci71
addikt
válasz fulton #65403 üzenetére
a képernyőd UHD 3840*2160 képpont ennyi képponton kel megjeleníteni a tartalmat. ha az 640*480 akkor azt felskálázza a tv aztán attól függően milyen az algoritmus lesz jó/kevésbé jó a kapott kép
Ha messziről nézed a 75"-on se lesz rosszabb egy 720p kép mint egy 55"-on közelebbről ezt látod a lentebb berakott táblázatba
Hogy mi éri meg neked kel eldönteni.
-
bnorci71
addikt
válasz csucsotke #65424 üzenetére
Televízió - SMART TV, QLED, 139cm, 4K Ultra HD, PCI Hisense 2500 CMR (50Hz), Direct LED, HDR10+, Dolby Vision és HLG, Local Dimming technológia, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, gamer mód, Netflix, Voyo, párosítás mobileszközzel, Vidaa operációs rendszer, 300×200 VESA, 20 W hangszóró, Dolby Atmos, G energiaosztály
csodálkoztam volna, ha egy mai Tv nem tud hálózati lejátszást, szerintem a 12 éves Samud is tud legalább is az én LE40C630-am már tudta
-
bnorci71
addikt
válasz theooracy #65465 üzenetére
értem
az én szolgáltatóm sajna csak kifutott LCD-t akar az ügyfelekre sózni, ez a legkomolyabb náluk 55" Samsung UE55AU7102Ryu Hayabusa
a szolgáltatós meg se fordult a fejembeELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
válasz Alone55 #65623 üzenetére
a táv a 706-nak is szörnyű az OK meg a 4 irány amit megtalálok érzésre a hangerőt már nem vagy nehezen
Ha gyenge a tömörítés kevés a bitráta pl.M1Hd a kép is olyan lesz csoda csak a filmekben van de egy 408p film jó bitrátával simán nézhető sőt élvezhető The Expanse fel se tűnt, hogy nem HD-be van meg na jó Prime stream az más tészta
100-120Hz nem tudok neked mit mondani mint ahogy a mozgásjavításra sem, nincs összehasonlítási alapom.
Ha nem vagy rest utazni kicsit Nyékládházán meglesheted az enyémet.ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
válasz Alone55 #65676 üzenetére
vasárnap délután alkalmas
nincsenek egyszintben a gombok mint a 806-on, de akkor is nehezen eltalálható, hogy a dupla gombnál van az ember ujja vagy máshol. Előtte Samu volt azon a formája is más volt gombnak.
Gyári fotónál nem hiszem tudok jobbat lőni
Nekem jobban bejött a Samu középső lába a nagy üveg talppal, de hát ez van, majd megy a falra vagy asztali állványra ha lecseréljük a bútort.végre találtam valami tesztet is róla igaz lengyel, de hát gugli lefordítja
-
bnorci71
addikt
válasz N.YCityBoy #65780 üzenetére
de most ezt miért állítjátok, van tapasztalat? Akkor írjatok konkrét esetet.
tegnap is leírtam a kollégának a szárítógép esetét az Euronic vásárlás volt. Kijött a szerelő 60e a javítás biztosító azt mondta akkor csere utalvány kaptam szerintem 80e-t nem, emlékszem
I7 leesett, kijelző tört, cserélték szó nélkül. Futár vitte, hozta a telefont, önrészt kifizettük ennyi. Rá 2 hónapra megint kijelző törés, de akkor sérült az alaplap is kaptam a csereutalványt.
Számlám se volt meg, biztosító azt se kérte név alapján látták van kötve a készülékre biztosítás. Akkor kellett a számla amikor a csereutalványt vásároltuk le. MM azt is visszakereste kiadott egy másolatot.ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
-
bnorci71
addikt
válasz rainman72 #65862 üzenetére
nagy még a 40" is, rakd csak magad elé egy íróasztalra
#65869nagyfejü
1 hónapja 40e drágábban vettem a Philips 55Oled706, de ki tudja mennyi van raktáron, mikor áll le a gyártás és csak a 2022model lesz polcon raktáron, mert az biztos drágább lesz.
A holnapi időjárást könnyebb megmondani szerintem.[ Szerkesztve ]
-
bnorci71
addikt
válasz redingitell #65954 üzenetére
ha nem is árat emelt de a kedvezményes ár ment a lecsóba
1hónapja 399e vettem a 55Oled706-t 02.04. 369e ma 459eELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
válasz Csabroncka #65962 üzenetére
pont 120cm, vagy van még +3cm?
55" tv-k 1227.8mm szélesekELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
válasz ziggi_zug #65994 üzenetére
nem kötekedés, csak kérdezem
előrekalibráltbeállított képmód? melyikbe nincs ? a 12éves samuba is aztán hogy a valós kalibrált képhez mennyi köze van az más
fényelosztás? Hát egy Olednél azért csúnya volna ha a fekete űr közepén világítana a háttérvilágításalaves
706-t ajánlani annak aki 1,5x árban Sony-t nézbár nekem ebből a tesztből így notebookon nézve a Philips képe tetszett a legjobban aztán ebbe ugye a kamera+én kijelzőm csalása is benne van
[ Szerkesztve ]
-
bnorci71
addikt
válasz ziggi_zug #65998 üzenetére
aham értem ennyire mélyen nem értek hozzá.
Egyébként felmerül a kérdés bennem nézegetjük a teszteket méréseket -én is természetesen- és olyan infók alapján döntünk amit ha csak a saját szemünket használnák sose vennénk észre különbséget, vagy ha azonos tartalommal egymás mellett lennének a készülékek teljesen más döntés születne.
[link][ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake