Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• darthdenes

tag

válasz #20221952 #19263 üzenetére

Lassan 1 hónapja próbálok én is valami alternatívát találni a pana 50x60ra ami az utolsó hdready plazma volt. Természetesen bankkártyámat megóvnám ahogy csak lehet. Ezért oled nem fér bele. Marad a led. Így vetőttem erre a topikra. Viszont ennek a topiknak nincs igazából gazdája vagy megmondó embere. Irreális is lenne elvárni a sok száz darab készülék tükrében. Az itteni kollégák max saját készülékük alapján mondhatnak véleményt. Ami ugye kétes, ugyanis öndicséret büdös, valamint nem szereti beismerni az ember ha rába....tt egy tv vásárlásával. A prohardveres fórumukon Janos666 valamint Bbéci lehet az, akinek irányadó lehet a véleménye. Előbbi évek óta kalibrál a fene tudja hány készüléken van túl, az utóbbi versenyző pedig tesztelő ( talán ) vagy valamilyen munkatársa lehet egy szórakoztató elektronikai weboldalnak. Jelenleg őket tartom csak irányadónak, ha véleményről van szó. De ne feledjük, hogy azért az erősen subjektív is lehet. A többi lelkes amatőr címet üti meg. Áruházakban nem igazán lehet messze menő következtetéseket levonni, így az itt véleményező kollégák is valamilyen írott forrás alapján hozhatnak véleményt egy adott készülékről ( feltéve ha nem a sajátjáról ír). Más alternatívaként marad a net böngészése és tesztek keresése. Neked szerencséd volt, ugyanis egy remek brit oldal gorcső alá vette a kiszemelt tv-det. Igencsak jó eredményt ért el. Jó fekete, nem zavaró felhősödés (az adott modelnél) korrekt mozgásmegjelenítés kikapcsolt rásegítésnél. Ellenben a technologiát jellemző szar betekintési szöggel. Az oldal szerint jó tv. A linkelt webshopban korrekt áron van 3 év garival. Van alternatívája? Szerintem nincs. Vedd meg és írd meg a tapasztalataidat. Lehetőleg korrektül és segítsd fórum társadat a döntésben.
    Az általad linkelt cikk miatt felvettem alternatívaként az én választási lehetőségeimbe ( Panasonic ex 700, ex780, Sony x85 vagy x90 illetve Lg oled A7) a Hisense ezen modeljét (talán nem csak a márkát kell megfizetnem :D ) Vagy nem stresszelek és nézek egy használt felső kategóriás plazmát, ami lemossa ezt az egeszét a fenébe képminőség tekintetében kisebb áron :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés