Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
frigoo
üzenetére
amennyiben nem kell az ac wifi - korábban azt kértél, azért írtam adott típust -, úgy az rt-n65u is jó lehet.
nincs nagy különbség árban az rt-n65u és az rt-ac56u között, cserébe ott az ac képesség, illetve erős kétmagos proci és több ram, ráadásul broadcom a ralink ellenében, így (én) jobb vételnek tartom az rt-ac56u típust.
csupán egy helyre tettem ki eddig ea6100 routert, nincs vele különösebb gond, de a mediatek motor miatt nem preferálom, meg olyan árban nem nagyon kérnek 100-as routert, ahol telepítenem kellett, ott csak úgy kapták.
jók az archer routerek, de csak c5 és attól felfelé, a c2 5 GHz sávon csak 1*1:1, ami nem az igazi. -
btz
addikt
válasz
frigoo
üzenetére
Nem tudom hogy a tplink együtműködne-e az asussal ezért én 2 Asus routert vennék és a wds-t 5 GHZ-n oldanám meg, 2,4 en csak az olyan kliensek kommunikálnának, amik erre képesek. Sajnos 30-ból ezt megvalósítani elég szűkös keret. De ha mindenképp számít az ár és már van egy 5Ghz-s tplinked akkor gondolkozz hasonló tplinkben. Talán még egy ilyen 3600-as tipust.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Gubek-Einste
Dr.NX