Hirdetés
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Titmouse09
aktív tag
válasz
bandeevw
üzenetére
Én örülök, hogy tudtam segíteni!

Egyébként én még nem rohannák vissza azonnal vele reggel, mint írta előttem a kolléga meg kellene nézni mi a helyzet a többi csatornán. Aztán, ha nem lehet többet kihozni belőle, akkor én egy ilyenre cserélném. De ha valaki tud ajánlani jól bevált ilyen eszközt, akkor ez csak egy ötlet volt.(#42679) MasterMark
Igazából egy pár centiméter távolság érdemes ha van, de annál fontosabb, hogy milyen szögben állnak, hogy a fáziseltolódást ki tudják küszöbölni. (Bár nem vagyok nagy mimo szakértő, azért tanultunk róla valamicskét
) -
Titmouse09
aktív tag
válasz
bandeevw
üzenetére
Hány MHz-es csatornát használsz? Ha átállítod 40MHz-es szélességűre elvileg akkor sikerülhet kihoznod belőle a 300Mbps-t.
Az adaptered által támogatott legjobb modulációs eljárás ugyanis a 64-QAM, aminek az itt látható táblázat 15. sora szerint jellemző sebessége a 144,4 Mbps 2 antenna esetén 20MHz-es csatorna használata mellett.
Egy próbát megér.Egyébként egy ilyen kis eszköz a túl közel lévő antennák miatt nem tudja kihasználni a MIMO-t teljesen, érdemes külső antennásat venni, ha fontos a sebesség.
-
Multibit
nagyúr
válasz
bandeevw
üzenetére
Nem kell kitalálnod, csak el kell olvasni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mint mindig, most is a Gugli a barátod: Asus RT-AC55U, Asus RT-AC56U -
válasz
bandeevw
üzenetére
A 65 Mbps-s link sebesség egyértelműen N-es kapcsolatra utal, ha nem az lenne akkor max 54 Mbps-t írna ki.
20k-s határral a következő típusok ajánlottak: ha nem kell az 5 GHz-s wifi akkor Asus N18U vagy TP-Link 1043NDv2; ha kell az 5 GHz-s wifi akkor Asus N56U, TP-Link 3600/4300.
Érdemes gondolkodni AC eszközben, ha így teszel akkor Asus AC55U/AC56U, TP-Link Archer C5/C7 ami kezdetnek szó jöhet. -
jeni
félisten
válasz
bandeevw
üzenetére
Asus X54C ez alapján simán megtudod oldani. kb 3-4000 Ft egy ilyen modul ,rosszabb esetben marad a géped G-s wifis.
egyébként az a gyanúm,hogy az is N-s wifis adapter
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy S25 FE 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Lényeg, hogy sikerült és jó is lett!

)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Gubek-Einste
Dr.NX