Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vigyorka #60246 üzenetére
Meg van adva, a Termékleírás fül alatt, 2x USB 2.0, tehát a régi verzió. Más kérdés, hogy a leírás mennyire hiteles, és/vagy mennyire csak átmásolt az asus weboldaláról.
Amúgy ASUS-nál az RT-AC66U B1 spec írja az USB 3.0-t.
-
Tommmysun
aktív tag
válasz
Vigyorka #60248 üzenetére
Én is ezt a routert néztem náluk még múlthét csütörtökön Glamour napok keretein belül árulták elvileg ennyiért, de úgy látom tök mindegy, anélkül is ennyi
.... én írtam nekik üzenetet, amire elvileg 24 órán belül válaszolnak .... azóta is (és ugye ez volt csütörtökön).
De egyébként van a linkelt oldalon specifikáció és ott azt írja, hogy "2x USB 2.0", illetve a képek alapján is a régebbi típus, de kíváncsi lennék én is.... hátha ... csak sajnos pont nálunk nincs készleten a termék
.
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Videó stream letöltése
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- alza vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Filmvilág
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő