Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kpityu2
addikt
válasz
Eclips21
üzenetére
Az FCC csak az engedélyezési hatóság ahol a hardvert engedélyeztetni kell, hogy az USA-ban forgalmazni lehessen. És ehhez az engedélyhez adják be a hardver műszaki leírását. Hogy hol milyen adóteljesítménnyel dolgozik, azt egy külön táblázatból veszi a szoftver: [link]
-
-
dethroner
veterán
válasz
Eclips21
üzenetére
De a hivatalos oldal is csak a törvényi maszlagot mutatja, pl hogy az adó teljesítmény kevesebb mint x dBm. Miért nem képesek konkrétan odaírni hogy mennyi az annyi? Ezek a hivatalos specifikációk szerintem csak arra jók, hogy a törvény szerinti minimális tájékoztatásnak megfeleljen vele a gyártó. De ne tudjon a vásárló érdemi összehasonlítást végezni. Mert ha azt gondolnám én mint routerhez nem nagyon értő vásárló, hogy ezt a 100mw teljesítmény minden ma kapható új router tudja, ezért minden új router ugyanazon a sávon ugyanolyan hatótávval rendelkezik. De akkor ez nem így van, a törvényi határokat betartva a gyártó nem maximalizálja minden termékét?
És ami a legrosszabb, órákon át bújtam a netet, kerestem olyan router tesztekkel, bemutatókkal foglalkozó oldalakat, amik valós hatótáv teszteket végeznének, de nincs ilyen. Legalábbis én nem találtam. Az összes oldal hosszú cikkeket szentel annak, hogy leírja milyen formájú, hány antennás, mennyi és milyen csatlakozó van rajta, dróton és közvetlenül mellette wifin hányszáz megabit jön ki belőle, bemutatják a menüt, stb hasonló dolgok. De hogy valós terepen mit tud a készülék leglényegesebb része, maga a vezetéknélküliség, arra semmi szándék. Olyanok ezek a bemutatók/tesztek, amiket az enyémnél kb kicsivel több tudással meg lehetne írni. -
Tompika777
senior tag
válasz
Eclips21
üzenetére
Talán elsősorban a megbízhatóbb támogatás,és a kiforrottabb software...
Meg ugye van aki tart a "kínai" kifelé beszélgetést, hogy ez valós félelem, vagy sem azt mindenki maga dönti el.
Hardveresen nem hiszem, hogy indokolt a kettes szorzó. Xiaomi garanciális ügyintézéséről nyilatkozni nem tudok,de van akinek akár ez is szempont lehet. -
-
-
válasz
Eclips21
üzenetére
Jó ár/értékű kis cucc volt. Nekem is van egy AP-ként használva, tavaly tavasszal vettem. Még karácsony táján is kapható volt. De úgy néz ki, hogy eddig tartott.
Szerintem lekerül az ajánlott eszközök listájáról. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Revolut
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- További aktív témák...
- új aktiválatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple 1 év garancia
- szinte új Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- Eladó Bowers & Wilkins ASW608 mélysugárzó, fekete
- SAPPHIRE Radeon RX 6800 16GB GDDR6 használt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gubek-Einste
Dr.NX