Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyrin
addikt
válasz
-XadAnuX+
üzenetére
sztem nem érdemes várni, különösen így karácsony előtt, illetve, hogy nem nagyon lehet kapni, ami van az meg gyorsan elfogy.
Ami még nekem nagyon bejön, az a wireless ki-be kapcsoló gomb a routeren, így csak akkor kapcsolom be a rádióhullámokat, ha tényleg használom. Erre vásárláskor nem is gondoltam, hogy ez hasznos lehet. Bár ez egyéni megítélés kérdése, biztos van akinek nincs rá szüksége.
Ja, és ezen sincs nyomtatómegosztás az USB porton, legalábbis úgy tudom.
-
Beri
addikt
-
Cyrin
addikt
válasz
-XadAnuX+
üzenetére
Még annyit, hogy egy hete hirtelen felemelték a dlink routerek magyar árait, a 825 pl. 7 ezerrel lett drágább. Szintén semmi nem indokolja, ugyanis más gyártók terméke nem emelkedett, szóval jelenleg túlárazott.
A dlink forumon van egy topic, hogy végre sikerült megoldani a 825-tel kapcsolatos problémákat, vettek egy Netgear 3700-at, ami hihetetlen de működik

-
Cyrin
addikt
válasz
-XadAnuX+
üzenetére
A 855-ös nem éri meg az árát, semmi nem indokolja, akkor már inkább a 825. Bár ami most megy Dlink fronton firmware szinten, amiatt egyiket sem ajánlanám.
A wndr3700 teljesen korrekt, nekem is olyan van, tökéletesen működik, ez alapján csak ajánlani tudom ha meg tudod fizetni.
Itt el tudod olvasni a teszteket is róluk: [link]
Költséghatékonysági szempontból meg az utolsó ajánlott.
Érdemes beleolvasni a róluk szóló forumokba. Én pl ezért nem választottam a dlink-et.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- OTP Bank topic
- Steam topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Okos Otthon / Smart Home
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Filmvilág
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Processzor vízhűtő
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- Sanitas SBM 21 felkaros vérnyomás mérő / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Gubek-Einste
Dr.NX