Hirdetés
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DonDennis #101164 üzenetére
két szinten monolit vasbeton födém az első és második szint között
Erősen ajánlott a szintek között az Ethernet backhaul használata mert a vasbeton a wifi nagy ellensége.A kinézett modellek:
Xiaomi AX3000 (2pack)
Tp Link deco X20 (2pack)
Inkább a Xiaomi-ra szavaznék.Van olyan ami jó megoldás lenne és kihagytam?
Asus AiMesh alapú rendszer is szóba jöhetne, nem olyan olcsó mint a Xiaomi de rugalmas, bármilyen kompatibilis eszköz beszervezhető a hálózatba, külső antennás típusok is vannak ami külön előny tud lenni. -
-
dkess
őstag
válasz
DonDennis #84227 üzenetére
TP-Link Archer AX50 nem tud jelenleg WPA3 -at (rejtély miért nem tették még bele a firmwire -be), USB3 csak tárhelynek használható illetve Mesh rendszer nem építhető vele. A Mesh hiánya miatt kockázatosabb, ha nem válik be lefedettség terén, akkor nem bővíthető ilyen módon.
Amennyiben már Asus -t nézegettél alternatívának, akkor AX58U. Ez ellentétben pl. a CD6 -al vagy akár a AX50 -el:
- CD6 -al ellentétben már AX -es (AX3000 -es) és nem AC. Sokkal jövőállóbb. Ugyanúgy 50K környékén megkapod ...
- USB3 nemcsak tárhelyként használható (mint a AX50 -en),
- Mesh -be kötheted,
- van WPA3 már most is ...Stb.
Szerk.: la_cc
Én is AX56U-AX50-AX58U vonalon tépelődök. Nagyjából AX56U -t lassan lehúzom a listáról ... AX58U -ban a fentebb leírt előnyök vannak az AX50 -hez képest - igaz ez már 50K ...
Kis háttér. Ahogy írtam nem nekem lenne. Nekem most Synology router van (Synology NAS -al) és rengeteg funkcióját használom. Nekem ez megfelelő. Netgear -el van még pozitív tapasztalataim - igaz régebbről. Asus router döglött már meg nálam - igaz saját kezűleg javítani tudtam (egy elko durrant el benne - csere). Úgy egyébként sok mustárral elment ...
Szüleimnél van egy AC -s TP-Link (egy éves). Semmi speckó dologra nincs használva (DHCP Address Resrvation lett minden eszközre beállítva, port-forward, 2 PC meg egy TV vezetékesen, féltucat-tucatnyi WiFi -t e mellett röhögve elvisz, olcsó volt). Gigabit -es internetre - stabil-gyors, ennyi.
Nagyjából ennyi tapasztalat az oldalamon a TP-Link -el/Asus -al ...
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest