Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Eclips21

őstag

válasz Gubek-Einste #101165 üzenetére

Hali!
    Pont most néztem én is a Xiaomi AX3000 (2pack) rendszert, de én is az Asus-k fele hajlok hiába drágább. Minden képpen akarok csinálni 2-3router mesh-t otthon mert egy éve lassan a Telekom gyári modem/routere valamiért nem fedi le a házat, esküszöm évekig semmi baja nem volt de visszavethették az adóteljesítményét(helye ugyan ott van, üvegszálas), pedig kertes ház, utolsó utca stb.. Laptoppal (InSSIDer) megnéztem szomszéd wifiket nem is lát szóval remélhetőleg nincs semmi zavajás, de mégis jelentősen szarabbb minden router jelsszórása.

Kérdésem lényegébe, hogy ezek a csecse belső antennás Mesh pack-ek mennyire erőse jelszórásban? Írjátok hogy jobb egy mesh rendszer mint 1 erős router, de én szeretnék minden képpen legalább 1 erőset, hogy az udvart is letudjam feldni.

Melyik az az AX-s Asus aminek ténylegesen nagy a hatótávja (Esetleg CFW moddal erősíthető pl.:1000mW-ig) pl.: Asus AX1800 mennyire erős ilyen téren? (tplink ax10 van most kényszerből vezetékes AP-nak beállítva hogy leglább a szobákban legyen jel, de ez egy hulladék a köbön 2 kisszobát nem viszát...)

Szóval a célom vezetékes Asus Mesh, 1 erősebb központi routerrel ami az udvart is lefedi.

Új hozzászólás Aktív témák