Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eclips21
őstag
válasz
Gubek-Einste #101165 üzenetére
Hali!
Pont most néztem én is a Xiaomi AX3000 (2pack) rendszert, de én is az Asus-k fele hajlok hiába drágább. Minden képpen akarok csinálni 2-3router mesh-t otthon mert egy éve lassan a Telekom gyári modem/routere valamiért nem fedi le a házat, esküszöm évekig semmi baja nem volt de visszavethették az adóteljesítményét(helye ugyan ott van, üvegszálas), pedig kertes ház, utolsó utca stb.. Laptoppal (InSSIDer) megnéztem szomszéd wifiket nem is lát szóval remélhetőleg nincs semmi zavajás, de mégis jelentősen szarabbb minden router jelsszórása.Kérdésem lényegébe, hogy ezek a csecse belső antennás Mesh pack-ek mennyire erőse jelszórásban? Írjátok hogy jobb egy mesh rendszer mint 1 erős router, de én szeretnék minden képpen legalább 1 erőset, hogy az udvart is letudjam feldni.
Melyik az az AX-s Asus aminek ténylegesen nagy a hatótávja (Esetleg CFW moddal erősíthető pl.:1000mW-ig) pl.: Asus AX1800 mennyire erős ilyen téren? (tplink ax10 van most kényszerből vezetékes AP-nak beállítva hogy leglább a szobákban legyen jel, de ez egy hulladék a köbön 2 kisszobát nem viszát...)
Szóval a célom vezetékes Asus Mesh, 1 erősebb központi routerrel ami az udvart is lefedi.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Béta iOS-t használók topikja
- SSD kibeszélő
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Klipsch R-120SW aktív Mélynyomó / Subwoofer - 1,5 év garanciával
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest