Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daywalkerke
aktív tag
Erről nem volt tudomásom, hogy mikortól kapható, de ha 2014 óta kapható akkor furcsa, hogy 2014 és 2018 között egyáltalán nem adott az ASUS ki firmware frissítést hozzá, mert a hivatalos weboldalukon a legrégebbi firmware 2018-as.
Ez alapján én arra a megállapításra jutottam, hogy otthoni környezetbe teljesen felesleges 15e vagy max 20e Ft-nál drágább routert venni ha 1-2 év múlva úgyis újat kell venni, hiszen a gyártók a drágább routerekhez jobb esetben is max. 3 évig adnak csak ki firmware frissítést, ami szerintem elég szomorú.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vírusirtó topic
- Eredeti játékok OFF topik
- EA Sports WRC '23
- Futás, futópályák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- További aktív témák...
- Gigabyte G5 MF5 i7-13620H 16 GB DDR5 1 TB SSD RTX 4050 6GB FHD 144 Hz RGB akksi 100%
- G.SKILL Trident Z5 NEO RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz CL30! - Élettartam garancia
- Synology DS 2413+ tápegységet keresek!
- Dell Precision 5510 4K Touch i7 16 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA Quadro M1000M Windows
- Lenovo Legion 5 /Ryzen 7 5800H / RTX 3060 / 1 TB/ 32 GB! Eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Gubek-Einste
Dr.NX