- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Argos: Szeretem az ecetfát
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
sbazsi
veterán
Újabban mindenki AP-t akar csinálni a routeréből, mikor az eredetileg is egy AP (plusz egy 'vezetékes' router).
Ez igaz, nem fogalmaztam egyértelműen.
Tehát olyan cuccra gondoltam, amiben letilthatók router funkciók. tehát van egy (másik*) router, annak egyik portjára tenném ezt, és ennek csak sugároznia kellene a netet, meg a hálót a wifin, és a lan portjai switch módban üzemelnének. Másik router dhcp-je menne, az osztaná az ip címet mindenkinek. Asus router tud ilyet, azt tudom, de amim van, az mást is tud, amit nem sokan mások (koppel.cz firmware, vodafone 3g internetet osztja), ezért az most máshol teljesít szolgálatot.*azt a másik routert keresem most is, mert a jelenlegi az megbízhatatlanul működik. Ez lenne a gigabites router, de lehet leteszek róla.
Az viszont, hogy 5-7 gépet elbír-e, szerintem így nem sokat mond, mert nem mindegy, hogy 'széjjeltorrentezi'-e egyidőben az a pár gép a netet, vagy csak alap böngészésre
Ebben is igazat kell adjak.
Torrent nem nagyon, céghez kell, viszont nem csak netezés lenne, hanem. adattárolás, és egy adatbázis program.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Trollok komolyan
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bluetooth hangszórók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazon Kindle
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest