Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- potyautas: Vágyak
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Őskoczka
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
válasz
Gubek-Einste #45348 üzenetére
Köszönöm a választ. Új routert mindenképp veszek (már csak azért is, mert a 941ND még nem Gigabites), csak nem tudom, hogy 3600/4300 legyen-e. Utóbbi megéri? Mivel jobb az elérhető max. sávszélességen kívül? Mondjuk a 120 megás netemnél gondolom nincs jelentősége.
A 2 vs. 3 antennán gondolkodom, hogy van-e esetleg előnye. Ill. ami még foglalkoztat, olvastam itt-ott, hogy az Xbox360 nem tud rá csatlakozni wifin. Ez igaz? Vagy netán azóta már javították ezt újabb fw-el?
Az biztos, hogy az új routert máshová teszem, nyitottabb helyre, és ha esetleg úgyis jó lesz a vétel a nagyszobában, akkor nem is kell repeaterként használnom a mostanit. -
n@p@lm
őstag
válasz
Gubek-Einste #45348 üzenetére
Pontosan erre kellene, pc-ről időszakosan lehessen netezni, mert kicsit elkanászodott a gyerek
Jelenleg 10 mbites ADSL kapcsolat van.
Egy kis kocka lakás, egy átlag router lefedné, de ezek az opciók kellenének bele.
Gondoltam még arra hogy egy wifi adapterrel csatizna az asztali pc (tehát nem kábellel) és akkor egy mac szűréssel megoldható is a dolog.
Azt meg lehet csinálni hogy egy adott mac című hálózati adapter mondjuk hétköznap csak délután 16:00-24:00-ig, hétvégén meg (sat-sun) 08:00-24:00-ig érhesse el a wifi hálózatot?
Mert mintha úgy látnám hogy adott mac címre csak egy szabályt tudok létrehozni, de javíts ki ha lehet többet is.
A tp-link routerek emulator oldalait nézegetem.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest