- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TechArtist #30270 üzenetére
TP-Link 1043ND helyett legyen inkább a 3600 mert árban csak +2-3k de tudásban és hardverben már sokkal jobb. Az Asus N16 jó választás de ha nem kell a gigabites belső háló akkor elég lehet egy N12 D1 is ami kb azonos tudású mint a jelenlegi TP-Link 841.
Természetesen van 3rd party firmware a 841-re, verzió függő, hogy melyikre mi érhető el, a router gondod témában kérdez rá, hogy a tiedhez mik vannak. -
válasz
TechArtist #30270 üzenetére
Az enyémmel több mit három évig semmi baj nem volt, és remélem az újjal sem lesz..
Én a jelerősséggel is meg voltam elégedve, a 941 pedig simán ráver arra is. Úgy tudom, hogy a 1043 majdnem ugyan az, csak van rajta USB port, és vezetéken már gigabites, de ezekben nem vagyok biztos. Vannak itt nálam ehhez sokkal jobban értők, majd ők biztos adnák pár jó tanácsot.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest