Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osszák rendesen! Pedig nem én irkáltam oda...

proradeon, azért ez is felettébb furcsa hozzáállás, hogy akik lehúzzák azok a 4 elemis hülyék, akik meg dicsérik, azok a szakemberek?! Tudod azért, mert valaki nem szakértő egy témában, még lehet véleménye, ami esetleg tapasztalatokon alapszik, még ha nem is tudja azokat egy hozzáértő szája íze szerint megfogalmazni! Ennyi erővel én is írhatnám, hogy aki a TP-LINK-et dicséri, az egy tudatlan barom, de én nem írok ilyet, mert ez alapján nem minősítünk embereket!
Én tudok olyat aki megvette, nagyon megbánta, aztán lecserélte egy másik típusra, és most roppant elégedett! Tagja ennek a fórumnak, de nem linkelem be, mert ha magától nem jön ide, én nem fogom idekényszeríteni véleményt mondani!
-
Szia!
Az, hogy néhány laikus felhasználó lehúzza a router-t, nem jelent semmit. A legtöbb lehúzó jellegű hozzászólás megfogalmazásán is látszik, hogy nem túl értelmes emberek írták őket, ellenben azokkal, akik pozitív véleményt írtak a router-ről, mert azok igényesen meg vannak fogalmazva, ergo értelmes emberek írták őket. (Láthatod a különbséget a "megbízható vélemény" plecsnivel ellátott, és az ezzel nem ellátott vélemények között...)
Legutóbb mate3553 kollégának ajánlottam a TL-WDR4300 modellt, és ez lett a végső véleménye.

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Gubek-Einste
Dr.NX