Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Taci

addikt

válasz Taci #107943 üzenetére

Most beszéltem a Telekommal, és az alábbi információkat kaptam:
    - Van korlátlan netük (5G): Mobil S + Net L, ~10e Ft / hó.
    - Ezt a SIM-kártyát is lehet használni a SIM-es routerekben. (Erre azért kérdeztem rá, mert több helyen is azt mondták, ezek a routerek csak és kizárólag csak Adatcsomagos SIM-ekkel működnek, hangalapúval nem. De az ügyintéző ezt határozottan cáfolta.)
    - Árulnak SIM-es routereket is, amiknek tápcsatlakozójuk van (így nem kell töltögetni): Huawei B535-232A (4G-s, 20e Ft) és TCL Linkhub 5G (HH515LM) (5G-s, 51e Ft).

Csináltam Speedtestet, 124 Mbps volt az 5G, 60-70 Mbps a 4G, szóval így már bizakodóbb vagyok, hogy lehet "rendes netem" addig, amíg (pár év múlva) be nem húzzák a kábelt a környékre.

Csak azért írtam le ezeket, hátha van valami észrevételetek, esetleg az ügyintéző nem adott teljes/pontos képet/leírást, és még figyelnem kellene valamire.

A ZTE MF289D továbbra is a "kalapban van", mint 4G-s alternatíva. A Huawei és eközött mi az eltérés, melyiket éri meg jobban?
    Vagy nézzek 5G-st? A TCL megfelelő lehet? Vagy nézzek használtban "jobb" márkát? (Miben jobb, miben nem jó esetleg a TCL, és mit nézzek helyette?)

Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák