Hirdetés
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- potyautas: Levél gyermekemnek
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tototos
üzenetére
Nekem is nagy udvarom van és küzdöttem AC-s AP-vel, pl. Pl. Asus 1200G-vel Tp-link TL-AC1750-el, de azok jóval kisebb teret szórtak be only 2,4G-n, ha meg vegyesben volt, akkor ott még jött az SSID váltogatás a kliens oldalon. Az olcsó kis WA-801N mindent is beterít, only 2,4G-re van kiélezve. A linksebbessége max 300mbit, így 50 Mbit között van a valós tempó, de az tökéletes telefonos stream-re, böngészésre stb... és a POE is támogatott. Télen/nyáron kint van.... nyilván fedett helyen és az eső nem esik rá. Korábban kapható volt a 901N 450mbit-es linksebességgel, de a kliensek pl. telefon ritkán tudtak 450-es N-es linksebességet, így mindegy is volt.
Néztem a képet. Szerintem 2 db 801N AP-val simán lefedhető. De tehetsz próbát eggyel , úgy... hogy az UTP kábel csak úgy az ablakon ki van vezetve hozzá.... és max visszaküldöd.
Tehát kábelezni kell mindenképpen majd. Én is azt tettem. Ha AX-es tempó kell, ahhoz ugyanúgy kábelezni kell és az is lehet, hogy több eszköz kell... mert bizonyos építmények azt jobbna le tudják árnyékolni. Szabad rálátással minden Wifi egész jó...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- DELL VOSTRO 3490 (Core i5--10210U / 16GB / 256GB / 14"FHD / HUN BILL/ Win11) 27% ÁFA
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB fekete garanciával
- Xiaomi 15T Pro 12/512gb - Makulátlan, Euronics számla, garancia, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro Max Spacegray 100% akkumulátorral!
- ÚJ 32GB DDR4 3200AA Laptop memória
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Gubek-Einste
Dr.NX