Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xraycer
újonc
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Nagyon köszönöm a válaszod. Nem tudom, hogy ennyire reménytelen-e a helyzet, hogy spéci antenna kelljen. Ma megmértük mit tud a hálózat egy vodás iphone14-el amin csak a 4G-re volt állítva. Eredmény: 306/42 letöltés/feltöltés. A Tp link router LTE cat4-es, az iphone lte cat18-as ha jól olvastam. Létezik hogy ennyire gyenge, vagy megkockéztatom, hibás lenne a router, hogy csak 12/12-t tud? Már kivittem a szabadba hosszabbítóval és semmit nem javul a sebesség. Köszönöm. Szép estét.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Partisátor, rendezvénysátor, sörpad garnitúra és kiegészítők bérlése
- HP Elitebook X360 1040 G6,Multi-Touch 2 az 1-ben,i7-8665U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR KAM
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell UltraSharp U3818DW 37.5" ívelt IPS, UWQHD+, kiváló állapot
- Dell Precision 7540,15.6",FHD,i7-9750H,32GB DDR4,512GB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX