- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Ivqkzy-: 2. gépem
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ivqkzy-: Eddig
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A link rossz volt. Bocsi. https://www.realtek.com/en/component/zoo/advanced-search/74?Itemid=276
De szerintem nem is ez lesz a megoldás. Túlgondoltam, meg munka mellett írtam gyorsan.
Ha a számítógépen indítod a lejátszást, akkor miért nem a lejátszó program equalizerét használod? Pl. a foobar2000 ami az összefoglalóban is van.
Nálam megnyitottam gyorsan, íme:
-
A legtöbb gépnek realtek hangkártyája van. Ezért adott, hogy annak cucca legyen használva. Az alaplapi telepítőn rajta is lehet, de mivel már mindenki a MS felhőből telepíti a gépet, így csak a szükséges dolgok települnek.
A realtek honlapján nézz körbe. https://www.realtek.com/en/downloads"Realtek Audio Manager" és "Realtek equalizer W11" szavak mutatnak tutorialt, ha gond lenne a telepítéssel.
Egyébként nekem is ilyen hangfalam van (R1280DB). Torzításmentes, értsd nem túlhajtható... stúdió célra is alkalmas polchangfal.
-
iguana
őstag
[Sketchup] lehet, hogy az ingyenes neked elég a célra. próbát megér.
-
akaido
addikt
Ha nem jön be a Sweet home 3D, akkor "onlány" módszer is használható: [SmartDraw]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest