Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atapi
senior tag
válasz
GEPESZ66
üzenetére
már egy hiba is azt jelenti, hogy valami nincs rendben a memóriakezeléssel. minden egyes hiba oka az, hogy más értéket olvas vissza a memóriából a program, mint amit beleírt. a hiba leggyakoribb oka hibás memóriamodul, de okozhatja memóriavezérlő hiba, vagy akár inkompatibilitás is. azt mondjuk nem teljesen értem, hogy a második körben miért nem emelkedett a hibák száma, de megeshet, hogy ahol egyszer már hibázott, ott többször már nem jelez. régebben azt hiszem nem így volt, és nem tartom esélyesnek, hogy egy 15helyen hibás első kör után hibátlan legyen a második.
a hányszor kell futtatni kérdésre írtam korábban, hogy magam részéről 10 hibátlan kört már kb megbízható eredménynek tartok. azért ilyen sokat, mert sok olyan memóriamodullal találkoztam, ami nem volt teljesen rossz, csak néha hibázott, de ez pont elég, ha munka közben meghal alattad a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- BMW topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24+ 256GB,Újszerű,Kabellel, 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB mobiltelefon
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő