- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
PlayMax #41061 üzenetére
Az egy dolog, hogy nemrég újratelepítetted, de utána gondolom letöltöttél ezt-azt, illetve felpakoltál innen-onnan egy adag programot, netán rádugtál pendrive-okat stb. Ezek közben pedig nincs kizárva, hogy ismét becsúszott valami... Persze, ha annyira friss a dolog, hogy a telepítés után egyből csak az említett programot töltötted le és azt próbáltad elindítani, az más dolog.
Egyébként nem tudom korábban milyen vírusfertőzésed volt, de ha valami komolyabb, akkor én annál lehet csak egy teljes formázás / wipe disk után telepítenék újra. Vagyis teljesen felülírnám a HDD-n lévő adatokat, mert egy gyorsformázás ilyen téren nem sokat ér.
-
pc360
addikt
válasz
PlayMax #41061 üzenetére
Ez gyors volt...
De gondolom, nem a posztok írása óta tetted meg. Abban az esetben viszont hiba, ha azt gondolod, hogy nyugodtan hátradőlhetsz, hisz egy csomó vírus ilyenkor is átél (vagy csak figyelmetlen voltál egy pendrive-oddal, vagy valamivel).
Ha nem is az én tanácsom, de legalább King Unique-ét fogadd meg, hiszen a vírus jelei egyértelműen látszanak azon a képen, amit mellékeltél. Ha még mindig kételkedsz, próbáld megválaszolni azt a kérdésem, amit immáron sokadjára kérek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- BMW topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Fujifilm X
- Everest / AIDA64 topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Béta iOS-t használók topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest