Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Kókuszdió #41061 üzenetére
Az egy dolog, hogy nemrég újratelepítetted, de utána gondolom letöltöttél ezt-azt, illetve felpakoltál innen-onnan egy adag programot, netán rádugtál pendrive-okat stb. Ezek közben pedig nincs kizárva, hogy ismét becsúszott valami... Persze, ha annyira friss a dolog, hogy a telepítés után egyből csak az említett programot töltötted le és azt próbáltad elindítani, az más dolog.
Egyébként nem tudom korábban milyen vírusfertőzésed volt, de ha valami komolyabb, akkor én annál lehet csak egy teljes formázás / wipe disk után telepítenék újra. Vagyis teljesen felülírnám a HDD-n lévő adatokat, mert egy gyorsformázás ilyen téren nem sokat ér.
-
pc360
addikt
válasz
Kókuszdió #41061 üzenetére
Ez gyors volt...
De gondolom, nem a posztok írása óta tetted meg. Abban az esetben viszont hiba, ha azt gondolod, hogy nyugodtan hátradőlhetsz, hisz egy csomó vírus ilyenkor is átél (vagy csak figyelmetlen voltál egy pendrive-oddal, vagy valamivel).
Ha nem is az én tanácsom, de legalább King Unique-ét fogadd meg, hiszen a vírus jelei egyértelműen látszanak azon a képen, amit mellékeltél. Ha még mindig kételkedsz, próbáld megválaszolni azt a kérdésem, amit immáron sokadjára kérek...
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Autós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Filmvilág
- Le Mans Ultimate
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Battlefield 6
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- További aktív témák...
- DeepCool CC560 Black V2 garis
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest