- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Visormail #44758 üzenetére
Az eredeti topikban válaszoltam... de PC360-nak igaza van...
Én nem is ismerek akár csak középszerűen normális, ingyenes vágóprogramot.Enkódolót igen... de vágót nem. Pedig ismerem ezt a területet...
Humble Bundle és hasonló oldalakon néha van Vegas vagy más programra akció. Iratkozz fel a hírlevelünkre és akkor időben meg is kapod az 1-2 hetes akciókat... amikor is tized áron vehetsz program licenszeket. Ez az oldal főleg játékokat árul, de évente többször van ilyen multimédiás akciójuk. De van más hasonló oldal, van ahol fél és 1/3-ad áron lehet office-t és windows-t venni.Az eddigi Vegas-okat és a hozzá kapcsolódó egyéb Magix... korábban Sony program licenszeket a humble bundle-tól vettem. Mindig gond nélkül regisztráltam őket a gyártó oldalán.
Pinnacle Studio -> PowerDirector -> Vegas --> Adobe Premier szerintem a betanulási sorrend, de az első kettő között nincs nagy nehézségbeli különbség.... és némi kitartással lehet akár a Vegas-sal is kezdeni.
Bárki bármit is mond, sem office program, sem cad-es tervező nincs ingyenesben olyan, ami tényleg jó lenne és 100%-ban kompatibilis lenne a nagytesókkal.
A videó vágóval is ez a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen alaplapot vegyek?
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest