Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
-
LOGOUT.hu
Milyen pendrive-ot vegyek? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ciccuka
veterán
válasz
Vertigo18 #11667 üzenetére
Ha jól tudom véletlenszerűen ír és olvas bele részekbe és így részenként halad előre és ez azért jó, mert sok esetben nem kell végigtesztelni az egészet, hogy kiderüljön a "helytelen" -e kapacitás.
CRC-s hibakeresésre viszont kevésbé használható ez okból.
www.rmprepusb.com
Legfrissebb változat: FakeFlashTest 1.1.2A másik jó program, ami ha tudja kiírja, hogy mekkora kapacitású a Nand a Flash eszközön (lehet ezzel érdemes kezdeni a tesztelést): Flash Drive Information Extractor
-
Ciccuka
veterán
válasz
Vertigo18 #11665 üzenetére
FakeFlashTest valószínűleg gyorsabban ad eredmény ilyen nagyobbnak álcázott típusoknál.
-
Vertigo18
addikt
Ennek a lényege az, hogy a teljes, 2Tb-ig tele lehet írni adatokkal. Vagyis azt gondolja az user. Viszont a h2testw progi vissza is olvassa, vagyis megpróbálja, majd kiírja, ha fake a pendrive.
Szerintem egy ez kb. 16 Gb-os pendrive, majd a progi kiírja, hogy a 16 Gb feletti részt nem lehet róla visszaolvasni. -
RudY
addikt
válasz
King Unique #11661 üzenetére
Könnyen lehet, megy NAS-ról a telibe másolás, ha elakad jóval 2TB alatt refund.
-
King Unique
titán
Ez nagy valószínűséggel fake pendrive lesz, a H2testw is vsz nem fogja tudni teljesen teleírni és ehhez hasonló lesz az eredmény, meg pl. ez a program sem feltétlen 2 TB-ot fog mutatni. Valamint ahhoz képest, hogy állítólag USB 3.0-s, elég gyatra a sebessége, még olvasásnál is lassú, ez kb. USB 2.0 szint...
-
RudY
addikt
Ráfutottam még decemberben egy kihagyhatatlannak látszó Facebook hirdetésre:
2TB USB Flash Drive 3.0 2.0 Memory Stick - Sale price $11.99 USD
PayPal fizetéssel megoldható (gondoltam, ha nagyon átvágnak megy a refund), szállítással együtt: -17,98 USD (-5 603 ft).Persze hamar floodolták fake jelzőkkel, de voltak megbízhatónak látszó screenshotok is már feltéve, egyértelműen létező felhasználóktól. Néhányat meg is kértem, hogy küldjön még adatot, mindenkinél stimmelt a kapacitás, a sebessége viszont egyértelműen gyenge. Így tárolásra alkalmas, felvételre vagy konzolhoz nem feltétlenül.
A sebessége tényleg nem túl acélos:
Most éppen csurig másolom (eltart 8-9 órát
), de akinek tárhelyre kell, annak nem rossz választás szerintem. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Ajánlott adathordozók az összefoglaló alján.
Társtopikok:
• Pendrive probléma
• Pendrive irás-olvasás sebesség
• SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Samsung MZ-VLB512B PM981A 512GB m.2 Nvme SSD pár órát futott, kb 80-90GB írással 100/100
- SK Hynix PC711 512GB m.2 Nvme SSD pár órát futott, kb 80-90GB írással 100/100
- WD Western Digital SN730 512GB m.2 Nvme SSD pár órát futott, kb 80-90GB írással 100/100
- Western Digital WD Blue 500GB
- Apacer AS2280Q4X 2TB - Új, Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest