- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Juhaszatti #178948 üzenetére
Szia.
1. nem linkelünk boltot, (ezért töröltem a hsz-t, ha kell belőle vmi, jelezd pm-ben), max gyári oldalt vagy ák-t.
2. Ezt gépet messze ne ajánld senkinek sem.köszi.
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
1. Mikor lenne esedékes a vásárlás: Legkésőbb jövő héten
2. A gépre szánt összeg forintban: Max. 115k
3. Felhasználás: Irodai programok, néha programozás.
4. Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel: Nem fogom játékra hasnzálni
5. Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS: Minim 15.6, full HD. Gondolom matt, de lehet fényes is ha az jobb, TN-IPS: amelyik jobb és belefér a keretbe
6. Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is: Keveset lesz hordozva, utazás közben nem tervezem használni
7. Operációs rendszer: Semmi. Legyen Windows 11 kompatibilis.
8. Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége: csak SSD, kapacitás ami belefér a keretbe, RAM ugyanígy ami belefér, minim 8GB
9. Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…): Nincs
10. Csak új gép jöhet szóba vagy használt is: Csak új.
Köszi! -
cs.zs.
veterán
válasz
workin #178945 üzenetére
Tutibiztos garizható,
mer' van ugyanilyen nevű üzletben ugyanilyen gép ...
-
workin
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg kint tartózkodom külföldön, és még egy darabig itt leszek (usa), szeretnék venni egy laptopot amit játékra tudnék használni, van olyan laptop amit esetleg itt megveszek, és otthon is tudom gariztatni, világ garancia, mint pl az apple esetében?https://www.bestbuy.com/site/msi-cyborg-15-6-144hz-gaming-laptop-intel-core-i7-nvidia-geforce-rtx-4060-with-8gb-ram-and-512gb-ssd-black/6532164.p?skuId=6532164
Nagyjából valami ilyesmi lenne a terv.
köszi (esetleg ha van ebben a kategóriában jobb, szívesen fogadom a segítséget).
-
válasz
cs.zs. #178940 üzenetére
Nem volt annyira drága (a hasonló kategóriával kb. egy árban volt), csak a HP nem forgalmazta itthon, ha jól emlékszem.
Most installálok egy ILYEN Dragonfly Folio-t (csak matt érintőképernyővel, a videóban fényes van). A kis szitakötő nagyon szép lett. Hát srácok, ez egy másik szint dizájnban és minőségben. Az almás cuccok elbújhatnak. Ha a tárgyalóban kiteszed ezt egy macbook mellé, az almás tulaj arcáról le fog törni a mosoly, az tuti.
A kép nem adja vissza (nem is értem a HP-t, hogy lehet ilyen béna képeket feltenni egy ilyen gyönyörő gépről), a valóságban ez az étcsoki barna/fekete bőrtokozású ultrabook nagyon jól néz ki. -
cs.zs.
veterán
válasz
robag93 #178936 üzenetére
Nem egyszerű a kérdésed.
Itt a fórumon az "ajánlóknak" mindössze annyi a szerepük, hogy adatokat tegyenek eléd, felhívják a figyelmedet arra, hogy ilyen is van, meg ilyen is, meg ilyen is. Neked kell tudnod, hogy a te céljaidhoz melyik fog jobban feküdni, a külsejét tekintve pedig neked kell tetszenie, mindenki más véleménye full mellékes.
Nekem a sarkos/szögletes/lapos külső tetszik, ezért vettem ilyet. Az oled túlszaturáltsága nekem pl szintén bejön, van akinek meg nem. AMD-t használok mert ezzel jobb az üzemidő, így lett ez a gép. Sajnálom hogy manapság már nem divat a lan-csati, volt már hogy jól jött volna, és szimpatikus az is, ha sim-kártyát is fogad a gép.
Nekem ezért jön be pl az Expertbook B3402FBA:
(de sajna nincs AMD, és relatív kis akkuja van)
(de te meg pont Intelt keresel a Thunderbolt miatt)
Nem kell a 4G modul? Felszabadul a 2242 slot...
vagy
Adatkártyát is használsz, meg RJ45 lan csatid is van? Felszabadul a 2230 slot...
-
cs.zs.
veterán
válasz
hajospeti #178937 üzenetére
Egyáltalán nem parasztvakítás a sok ram, pláne a kép/videó szerkesztéshez.
Ebben az LTT videóban pl elfogy a 32GB, és 10:30 környékén 64GB ramot tesznek bele, hogy (gyorsabban) folytathassák a munkát
(idióták, de nagyon jól csinálják) -
cs.zs.
veterán
válasz
SeniorTilla #178938 üzenetére
Kétségkívül szép eresztés.
Innovatív, egyedi. Gondolom kurva drága volt, nem lett tömegcikk. -
bacchus
újonc
válasz
Juhaszatti #178904 üzenetére
Köszönöm!
A hétvégén megnézzük, sajnos nem lehet csak úgy fogdosás nélkül megrendelni. Kezdem bánni, hogy feldobtam ezt a laptopcsere dolgot és nem meglepetésként vettem egyet.Ez hogy viszonyul ahhoz, amit linkeltél? Muszáj több alternatívát felmutatnom.
Kék állítólag lehet.
https://www.emag.hu/laptop-asus-vivobook-17-17-3-huvelykes-intel-core-i5-1335u-16-gb-ram-1-tb-ssd-intel-intel-iris-xe-graphics-ingyenes-dos-x1704va-au157/pd/DR1CJMYBM/ -
-
hajospeti
tag
válasz
cs.zs. #178935 üzenetére
Cseszi is az agyam egyébként… 🙃 benézek egy mediamarktba hátha van valami hasonló kiállítva hogy a billentyűzetet és a tapipadot megnézzem.
Ez a 32GB RAM kicsit parasztvakításnak tűnik… szerintem nincs olyan prog ami ezt kihasználná, az viszont hogy DDR5 kellemes lehet… -
robag93
aktív tag
válasz
cs.zs. #178933 üzenetére
Megmondom őszintén nem annyira tetszenek ezek az Expertbookok. A Lenovonak ezek sokkal jobb konstrukciói. Igazából a magyar billentyűzethez sem feltétlenül ragaszkodom. Még talán a digitalizáló tollat is ejteni tudom. Az Ideapadok is elég szimpik, abból van 1080p oled is. Azokról mi a véleményed?
Sőt ugye a 7000 ryzenek is szóba jönnek az USB4.0 miatt. -
válasz
memorix #178849 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a segítséged, végül ezt vettem: "LENOVO IDEAPAD Pro 5 - Ryzen 7 7735HS, 16 120Hz, 1000 GB, 16GB, Radeon 680M Graphics + LENOVO Premium Care" 390e-ért, mert ez volt gyorsan elérhető.
Csúcs a gép, gyors, gyönyörű a kijelzője, linux alatt böngészéssel 9-10 óra az üzemideje, ventillátor nagyon ritkán pörög fel, jó a billentyűzete.
-
cs.zs.
veterán
válasz
robag93 #178930 üzenetére
Én bűnöm, én bűnöm, én bűnöm...
Ne hari, én kizárólag a legfrissebbeket néztem, a 2023-asokat. Simán lehet, hogy még nem értek ide a boltokba.
(amúgy árukeresőn van annyi mint égen a csillag, csak nem olyanok, mint amit te keresel)
Ismerd meg a Lenovo cikkszámokat, első rész:
a pirossal, zölddel, kékkel foglalkozz, a lilával semmiképp, "azt szádra ne vedd" **
Tehát: méret, Intel/AMD, és hogy mikori:
Aztán fellépsz a psref oldalra, és beírod a keresőbe hogy "flex 5 14i" , az "i" azért, mert ugye te Intelt keresel, és máris kitárul a világ, és azonnal leveszed, hogy mi mindenből válogathatsz.
Aztán ha 12.gen példányokra kicsit konkrétabban szűrsz, akkor sajna kiderül, hogy magyar billentyűzettel csak 8 GB ramosak készültek, és ceruza sincs hozzá...
Tehát hagyod a francba az egészet, és elkezded átnyálazni az Asus Expertbook szériákat, rámégy bal oldalt az érintőkijelzőre, és már eleve marha nagy szerencséd van azzal, hogy csakis Intel létezik, és mindig bővíthető a ram...
Jó csemegézést itt !
( ** Gyaloggalopp) -
cs.zs.
veterán
válasz
hajospeti #178927 üzenetére
Érdemes részletesen tanulmányozni ezt az aluházas kis ékszerdobozt is,
az ár/érték-aránya meglehetősen odavág, mert mindenből a legjobb van benne.
Az Asus Zenbook-széria egyenes konkurense, 16" méretben.
Árukereső szerint jelenleg 1 db boltban kapható, még épp az általad megadott ársávban.
-
cs.zs.
veterán
válasz
hajospeti #178927 üzenetére
Szia,
a magyarországi UM535QE Zenbookokban
-max 16GB ram van, és az szerintem neked pont kevés lesz, és nem bővíthető
-96 Wh marha nagy akku van, és az téged pont nem érdekel,
-60 Hz oled kijelző van, 1920x1080p, és te pont többet/jobbat szeretnél
-van benne 35/50 wattos RTX3050Ti Max-Q is, de a te feladataidhoz pont nem kell,
eként azt mondom, hogy ez bármilyen jó gép is, lehet hogy neked nem erre van szükséged.
Asus-vonalon 120 Hz 2880x1620 Oled kijelző van pl az M3502QA Vivobook S15 modellekben, Ryzen7-5800H 8mag-16szál procikkal, 8GB alaplapi fix rammal, + 1 üres slottal, 512GB SSD-vel kb 315.000.- Ft-tól. Ha teszel bele +32 GB ramot, és így 40 GB-tal látsz munkához, akkor is nagyon mélyen 400.000 Ft alatt maradsz. Több boltban is kapható.
Ha ugyanezt egy mégbrutálisabb i7-12700H procival vennéd meg, akkor viszont kb 455.000 Ft-ot kell előkaparnod, 1TB SSD lesz benne és 8+8 GB ram, ami természetesen ugyanúgy 40 GB-ig növelhető. Meg Win11 pro, meg Norton360, csomagban.
(eMag, K3502ZA, zöld színben)
Szerintem ezek alkalmasabbak arra a munkára, mint az a Zenbook.
-
hajospeti
tag
1. Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Most
2. A gépre szánt összeg forintban? (a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
400 ezer Ft +/- 20-30e
3. Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
Photoshop, videóvágás, böngészés
4. Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel)
Nem
5. Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
14-15
6. Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
leginkább töltőn
7. Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Nem kell.
8. Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége?
8-16Gb
9. Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)
hdmi vagy displayport. SD kártya foglalat, de nem kizáró ok
10. Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
leginkább új.https://www.digiprime.hu/laptop/asus-laptop/asus-zenbook-pro-15-um535-ar/asus-zenbook-pro-15-um535qe-oled-78880-elado#display
Ezt néztem ki. Nem tudom mennyire lényeges a PS és video vágó szoftvereknek a GPU teljesítmény, mert ha elegendő AMD integrált társai akkor számomra felesleges az nvidia.
Néztem Vivobookot is, de videókban láttam hogy anyaghasználatban alulmaradnak a Zenbookhoz képest. Tetszene az OLED technológia, de szomorú hogy ezen pl nincs 60HZ-nél magasabb képfrissítés. Illetve nem tudom hogy a 2k felbontáshoz húzzak inkább vagy elegendő a HD is.Köszönöm a segìtséget.
-
cs.zs.
veterán
válasz
paler #178923 üzenetére
Nem kellett szemfülesnek sem lenni. 3 hónapig (!!) tartott az akció. Felhivtam 2 boltot, megkérdeztem hogy kell-e származási igazolás, amit leadok annak nevemen kell-e lenni? NEM. pff
Kerestem egy roncsot, megvettem, leadtam.
Ennyi.
November közepére-végére minden használt Zenbook-roncs, és minden tuf-rog eltűnt a megfelelő oldalakról... -
Köszi mindenkinek a válaszokat!
-
paler
aktív tag
válasz
cs.zs. #178919 üzenetére
Huuuu, ezzel tényleg jól jártál, ügyes és szemfüles voltál. Nekem is ilyet kellene kifognom... -120.000Ft kedvezményt el tudnék fogadni.
Teljesítményre egy Ryzen 5 5600/6600 elég lenne, 16Gb Rammal, 512 SSD-vel, jó akkuidővel, dedikált GPU nélkül.
Könnyű legyen és strapabíró, ennyi az igény. Ja és mivel a párom nőből van, tetszen is neki, mert ez is fontos tényező nála, na nem kell csajos pink színűnek lennie, csak tetszen neki. -
-
memorix
senior tag
válasz
paler #178915 üzenetére
A 13" szegmens jellemzően drága és ott nem nagyon szoktak akciózni . Azt akciózzák ami beragadt és szinte senkinek sem kell valamiért, vagy gyári akció van rá.
A magyar boltok többsége nem tart készletet. A nagykerekből rendelnek . Igy nem nagyon ragad rajtuk sok minden. Az árfolyam kockázat miatt, feláras itthon minden. Jellemzően németeknél, usa -ba a kisebb áfa és a stabilabb fizetőeszköz és a kereskedelmi láncoknál nincs a 4% adó, valamint a banki transfereket és bankokra rakodó 4% külön adó és transfer adó miatt olcsóbbak a számítástechnikai berendezések.
30 nappal a balck friday elött az árak emelkednek és többnyire arra a szintre akcióznak vissza mindent ami nyáron volt az árszint.Tavaly blackfriday elött olcsóbban vettem 2 laptopot mintha vártam volna a blacfridayre és a karácsonyi akciókra.
-
cs.zs.
veterán
válasz
paler #178915 üzenetére
Szia,
a "Zenbook árkategóriája" egy elég tág fogalom,
hiszen kb 300.000-től egészen 1-2 millióig szóródik.
Milyen procival, rammal, mekkora akkuval, milyen kijelzővel, stb, sok-sok tényező van.
Természetesen van ilyenje a HP-nek, DELL-nek, Lenovonak,
Microsoftnak a Surface-széria, és persze ott vannak az almásak is.
Nagyon szerteágazó a kínálat, érdemes konkretizálnod, hogy kb mekkora összeget szánsz rá (-tól -ig, és nagyon max), és akkor abban keresni a legkisebbet, legnagyobb üzemidővel ? Gyanús hogy az egy almás gép lenne...
Black Friday kis hazánkban csak ál-akció, kis túlzással mókusvakítás. Előtte az eMag saját akciója is sokkal jobb volt (160.000 Ft-ért lehetett kapni/venni Asus X571GT-t i5-9300H procival, GTX1650-nel), és az ASUS októbertől december 31-ig futó (!!) beszámítási akciója is sokkal jobb volt. 50-120-200.000 Ft tényleges kedvezmény az aktuális bolti árakból.
[kép]
UM5401QA Zenbookom a boltokban akkor épp 310.000 Ft volt, 120.000 Ft kedvezménnyel 190.000 Ft-ért hoztam el. A leadandó régi Zenbookot aznap reggel vettem 15 ezerért...
[kép]
(igen, így összesen 205.000-be került)
Nekem BF idején évek óta nem sikerül normális akcióba cseppenni, de biztos mindig én voltam rossz helyen, meg ugye lemaradtam az egyébként nyilvánvalóan hatalmas készletekről. Érdekes módon az Asus több hónapos csereakcióról nem maradt le senki, volt idő átgondolni.
Én eléggé szkeptikus vagyok. De biztosan vannak sikerek is - másoknál. -
Létezik még olyan laptop, aminek nem az egész hátlapját kell lefeszegetni(patentokat törni), hanem vannak rajt "szervíz" fedél, amik mögött könnyen hozzáférhetővé válik a RAM/SSD bővítés, csere céljából, és mókolás nélkül fut rajt a W11?
Nézegetem a használt üzleti kínálatot, de nem találtam ilyesmi felépítésű gépet, vagy ha igen, akkor annak meg "régi" procija volt, nem kedvelte a W11. -
paler
aktív tag
Sziasztok!
A páromnak szeretnék venni egy 13”-os ultrabookot. Első nekifutásra Asus Zenbookot néztem ki.
Internetezés, filmnézés lenne a fő használat az ő részéröl, én ezt a strapabírósággal és a minél jobb akkuidővel egészíteném ki.
Első kérdésem:
A Zenbook árkategóriájába más gyártók modelljei közül lenne jobb alternatíva ár/érték arányban?
Második kérdésem:
Aki tavaly Black Fridaykor vásárolt új laptopot, az kb. mekkora kedvezménnyel tudta megvásárolni? Voltak értelmesnek mondható kedvezmények?
Vagy érdemesebb inkább a Karácsony előtti időszakot kivárni? -
cs.zs.
veterán
válasz
robag93 #178913 üzenetére
Ideapad Flex 5 14ABR8, 82XX00... -cikkszámok,
konkrét példa:
Ryzen5-7530U, 16GB DDR4-4266, 300nit 45% NTSC IPS-érintőkijelző, mindez műanyag házban, 52,5Wh akku, 82XX008WHV
Intel variánsok előnyben: alu házat és 400nites oled érintőkijelzőt kaptak
Ideapad Flex 5 14IRU8, 82Y000... -cikkszámok, i5-1335U és i7-1355U procik, 52,5Wh akku, a gyárilag cerkásoknak jobb kijelzőjük van:
Yoga 7 14ARP8, 82YM00... -cikkszámok, kétféle proci, kétféle érintőkijelző, alu ház, 71Wh akku, 16GB DDR5-6400 ram. Ryzen5-7535U, vagy Ryzen7-7735U, 2240x1400 IPS 300nit 100% sRGB, vagy OLED 400nit érintős, de csak 1920x1200 felbontásban.
Soksok cikkszám, egyikhez van Pen is, másikban meg nincs, ellenőrizni kell.
Intel esetén kizárólag i5-1335U proci, Yoga 7 14IRL8, 82YL00... -cikkszámok,
16GB DDR5-5200 ram, 2240x1400 IPS 300nit érintő, alu ház, 71Wh, a PEN megléte cikkszámonként változó, de itt van a 2 alsó cikkszám, amihez csomagoltak érintőcerkát is:
-
robag93
aktív tag
válasz
PainKiller13 #178912 üzenetére
Akkor szépet ugrottak az árak. A legolcsóbb most 250 ezer.
#178911Juhaszatti akkor úgy fest még feljebb kell tornászni az árat. Lehet maradok az ütni-vágni való thinkpademnél
-
cs.zs.
veterán
válasz
robag93 #178908 üzenetére
Ez a Lenovo Yoga Pro NEM ÉRINTŐS.
A "sima" Yoga érintős, és az Ideapad Flex.
A Yoga Pro és az Ideapad Pro nem az ! Erre figyelj oda!
Thunderbolthoz Intel 12-13 gen kell, az rendben van 😉(Ezeknél a pro modelleknél is kitűnő kijelzők, jó procik, gyors ramok, nagy akkuk vannak, nem is tartoznak a legolcsóbb gépek közé. A ram nem bővíthető)
-
robag93
aktív tag
válasz
cs.zs. #178906 üzenetére
Igazad volt, nem találtam ki pontosan, hogy mire is van szükségem
Teljesen felesleges nekem ez a (amúgy tényleg gyönyörű) kijelző. Semmi olyan munkát nem végzek, amihez színpontosság kellene. Sajnálom táskába bedobálni, ezért védőtokban van és ez a hordozhatóság rovására megy. Az üzemidő éppen elmegy. Ha kicsit meghajtom (értsd fentebb kell venni a fényerőt mert a vonaton ülök), akkor már az üzemidő inkább 6 órához közelít. Ez nekem meglepően sokszor kevés. A 90Hz és a sok ram nagyon jó a többi hardver mellett. Billentyűzet extra jó, sokat gépelek ez fontos. Tehát aki pl. képet szerkeszt, frontendel, annak ez tökéletes választás.
Közben rájöttem, hogy felszámolom a tabletem is, ezért jó lenne egy digitalizálós megoldás is. Úgyhogy most kicsit tanácstalan vagyok. Viszonylag sok extra jött össze a fejemben. Digitalizáló, thunderbolt (egpu-hoz). Ehhez hirtelen ezt találtam, de azért ennyiért már húzós
Meg persze ott a kérdőjel a fejemben, hogy mennyire bírják jól a hajtogatást ezek a zsanérok, átvezető kábelek. Plusz az érintőkijelző is problémás lehet hosszútávon.
#178907PainKiller13 az elég jó, én olcsóbban adnám
feltételezem nettó 220.
-
robag93
aktív tag
Zavarjatok el nyugodtan, ha nagyon nem illik ide, de mivel nagyon gyakran ajánlott bepróbálkozom: egy gyakorlatilag nullperces M3402QA eladó lenne számlásan br. 249k. Még adok hozzá 16GB ramot is +10 ezerért. Később csinálok hirdetést is.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
bacchus #178892 üzenetére
Szia! Ha az ezüst szín még belefér, akkor valami ilyesmit tudnék ajánlani: [Asus MA192]
A processzora elég friss, biztos hogy sokáig kiszolgálná. Ha meg lesz hobbi fotószerkesztgetés is, ami eddig azon a 11 éves vason ment, akkor ez a nagyfelbontású OLED kijelző álleejtős lesz.
Nem rossz gép az Ideapad Gaming 3-as sem, viszont van benne egy dedikált videokártya ami számotokra szükségtelen, felesleg fogyasztó a gépben és az árát is megdobja. Na meg a kijelző is kategóriákkal gyengébb abban.
-
lukacsi
csendes újonc
válasz
memorix #178900 üzenetére
Igazából van már laptopom, és nem is biztos a vásárlási szándék, mivel csak pót darab lenne. Sajnos nem biztos, hogy lenne szívem elvinni a https://www.mysoft.hu/details.aspx?pn=M3402QA-KM116_16GBNM250SSD_S gépemet, illetve az akkuja se bírja olyan jól és ezért érdekel a választék
-
memorix
senior tag
válasz
Aiphos #178899 üzenetére
ASUS VivoBook S15 M3502QA OLED - Ryzen 5 5600H, 15.6 120Hz, 512 GB, 16GB, Radeon Graphics 289eft
ASUS VivoBook S15 M3502QA OLED - Ryzen 5 5600H, 15.6 120Hz, 1000 GB, 24GB, Radeon Graphics 319eft
ASUS ExpertBook B5 B5402CEA NumberPad - i5-1155G7, 14FULL HD, 512 GB, 16GB, Iris Xe Graphics 329eft
ASUS Zenbook 14 UM425QA NumberPad - Ryzen 5 5600H, 14FULL HD, 1000 GB, 16GB, Radeon Vega 7 Graphics, Asus védőtok, USB to RJ45 átalakító 309eft
(+8eft egy HUB)ASUS Zenbook 14X UM5401QA OLED NumberPad - Ryzen 5 5600H, 14, 512 GB, 16GB, Radeon Graphics, Win11, ASUS védőtok 329eft
(+8eft egy HUB)
LENOVO IdeaPad Slim 5 16 - Ryzen 5 7530U, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon Graphics, Win11 + LENOVO Premium Care 299eftLENOVO IDEAPAD Pro 5 - Ryzen 5 7535HS, 16 120Hz, 512 GB, 16GB, Radeon Graphics + LENOVO Premium Care 339eft
16" (2560x1600) LED matt IPS 120Hz 350nits, 100% sRGB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Melyik tápegységet vegyem?
- LEGO klub
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Philips LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- BestBuy topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- ÚJ ÁLLAPOT, 97% AKKUMULÁTOR Macbook Air M1 8/256 Asztroszürke
- M1 Macbook Air 256/8
- Dell Precision 15.6"FHD IPS/11.gen i7-1165G7/16GB DDR4/512GB SSD/Nvidia T500
- Új! Sportos laptop hátizsák USB kivezetéssel Kyndryl - csomag atm-ba küldés az árban!
- Dell Precision 5540/15.6"FHD IPS/i7-9750H/64GB DDR4/512GB SSD/4GB Nvidia T1000/Kiváló akku!
- Kamatmentes részletre, számlával két év garanciával Acer-Predator-Helios-Neo18-PHN18-71-97PP
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Update 04.25. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest