Új hozzászólás Aktív témák

• robag93

aktív tag

válasz cs.zs. #178906 üzenetére

Igazad volt, nem találtam ki pontosan, hogy mire is van szükségem :)

Teljesen felesleges nekem ez a (amúgy tényleg gyönyörű) kijelző. Semmi olyan munkát nem végzek, amihez színpontosság kellene. Sajnálom táskába bedobálni, ezért védőtokban van és ez a hordozhatóság rovására megy. Az üzemidő éppen elmegy. Ha kicsit meghajtom (értsd fentebb kell venni a fényerőt mert a vonaton ülök), akkor már az üzemidő inkább 6 órához közelít. Ez nekem meglepően sokszor kevés. A 90Hz és a sok ram nagyon jó a többi hardver mellett. Billentyűzet extra jó, sokat gépelek ez fontos. Tehát aki pl. képet szerkeszt, frontendel, annak ez tökéletes választás.

Közben rájöttem, hogy felszámolom a tabletem is, ezért jó lenne egy digitalizálós megoldás is. Úgyhogy most kicsit tanácstalan vagyok. Viszonylag sok extra jött össze a fejemben. Digitalizáló, thunderbolt (egpu-hoz). Ehhez hirtelen ezt találtam, de azért ennyiért már húzós :) Meg persze ott a kérdőjel a fejemben, hogy mennyire bírják jól a hajtogatást ezek a zsanérok, átvezető kábelek. Plusz az érintőkijelző is problémás lehet hosszútávon.

#178907PainKiller13 az elég jó, én olcsóbban adnám :D feltételezem nettó 220.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés