Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Ez a keret a belépő gépeket fedi le, annak is a legalját. Amit már érdemesebb venni fuji A531 532, esetleg vlamelyik lenovo G580. Esetleg samsung NP300-as matt kijelzővel.
A gépet megnézetném itteni BGA hackelgetős fórumtárssal, egész biztosan jobb árat mondana._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
margithid
veterán
Ezzel jobban jársz, plussz 2 GB Ramesetleg, de a legjobb lenne 100k-ért, egy ilyen, csak éppen 4 GB rammal és pentium processzorral.
Érdemes spórolni rá!cascada
Ennyiért ne vegyél ilyen gépet, kapsz már lenovot, dellt vagy samsungot is, esetleg toshibát, mind jobn mint az asus x és k sorozat.
[ Szerkesztve ]
-
-
kistewe
tag
3. vagy 5.
vétel előtt mindenképp nézd meg élőben mert mindkettő jó ,de izlések és pofonok....ha jol emlékszem ebben a HP ban gumis billzet van mig a Dell műanyag...ezért érdemes megtapizni, ( nekem mindkettő bejött)
még nézz szét aprón mert Dellből láttam kisebb felbontással de hosszabb garival is...uff stewe
[ Szerkesztve ]
-
paler
aktív tag
Egy újabb versenyzővel bővült a lenti lista
Lenovo Thinkpad e530
-ő is megüti azt a szintet minőségben mint a lenti versenyzők ?
HP Probook 6570B
Dell Latitude E5530
Dell latitude E6520
DELL Vostro 3550
HP Elitebook 8570PJBL Synthesis -> Egy hangrendszer mind fölött, egy hang kegyetlen, egy a nyomorba dönt ( árával biztos), bilincs az Egyetlen
-
t72killer
titán
Latitude is lesz hamarosan a kezem alatt, a családi netbookot készülünk egy komolyabb kisnotira (e5250/7250) cserélni, nekem a tesztoldalak szerint bejön. Régesrégen volt a kezem alatt Latitude noti (kb 10éve), de ez nem releváns a maiakra nézve.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Tikakukac
titán
Hangosabb mint egy TP ezt tudom, E6430 volt nálam ennyi idő után nem tudom mennyivel de hangosabb.
Nem lehet. Ez csakis Thinkpadoknál megy, minden más kicsukva.
Ha nem tetszik a TP ez van. Akinek kevésbé vájt a füle vagy tudja, hogy van halkabb annak jó az is, aki meg maximalista úgyis tpfancontrollal használja a thinkpadját.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
veterán
válasz paler #178915 üzenetére
Szia,
a "Zenbook árkategóriája" egy elég tág fogalom,
hiszen kb 300.000-től egészen 1-2 millióig szóródik.
Milyen procival, rammal, mekkora akkuval, milyen kijelzővel, stb, sok-sok tényező van.
Természetesen van ilyenje a HP-nek, DELL-nek, Lenovonak,
Microsoftnak a Surface-széria, és persze ott vannak az almásak is.
Nagyon szerteágazó a kínálat, érdemes konkretizálnod, hogy kb mekkora összeget szánsz rá (-tól -ig, és nagyon max ), és akkor abban keresni a legkisebbet, legnagyobb üzemidővel ? Gyanús hogy az egy almás gép lenne...
Black Friday kis hazánkban csak ál-akció, kis túlzással mókusvakítás. Előtte az eMag saját akciója is sokkal jobb volt (160.000 Ft-ért lehetett kapni/venni Asus X571GT-t i5-9300H procival, GTX1650-nel), és az ASUS októbertől december 31-ig futó (!!) beszámítási akciója is sokkal jobb volt. 50-120-200.000 Ft tényleges kedvezmény az aktuális bolti árakból.
[kép]
UM5401QA Zenbookom a boltokban akkor épp 310.000 Ft volt, 120.000 Ft kedvezménnyel 190.000 Ft-ért hoztam el. A leadandó régi Zenbookot aznap reggel vettem 15 ezerért...
[kép]
(igen, így összesen 205.000-be került)
Nekem BF idején évek óta nem sikerül normális akcióba cseppenni, de biztos mindig én voltam rossz helyen, meg ugye lemaradtam az egyébként nyilvánvalóan hatalmas készletekről. Érdekes módon az Asus több hónapos csereakcióról nem maradt le senki, volt idő átgondolni.
Én eléggé szkeptikus vagyok. De biztosan vannak sikerek is - másoknál.Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
memorix
aktív tag
válasz paler #178915 üzenetére
A 13" szegmens jellemzően drága és ott nem nagyon szoktak akciózni . Azt akciózzák ami beragadt és szinte senkinek sem kell valamiért, vagy gyári akció van rá.
A magyar boltok többsége nem tart készletet. A nagykerekből rendelnek . Igy nem nagyon ragad rajtuk sok minden. Az árfolyam kockázat miatt, feláras itthon minden. Jellemzően németeknél, usa -ba a kisebb áfa és a stabilabb fizetőeszköz és a kereskedelmi láncoknál nincs a 4% adó, valamint a banki transfereket és bankokra rakodó 4% külön adó és transfer adó miatt olcsóbbak a számítástechnikai berendezések.
30 nappal a balck friday elött az árak emelkednek és többnyire arra a szintre akcióznak vissza mindent ami nyáron volt az árszint.Tavaly blackfriday elött olcsóbban vettem 2 laptopot mintha vártam volna a blacfridayre és a karácsonyi akciókra.
-
veterán
válasz paler #178923 üzenetére
Nem kellett szemfülesnek sem lenni. 3 hónapig (!!) tartott az akció. Felhivtam 2 boltot, megkérdeztem hogy kell-e származási igazolás, amit leadok annak nevemen kell-e lenni? NEM. pff
Kerestem egy roncsot, megvettem, leadtam.
Ennyi.
November közepére-végére minden használt Zenbook-roncs, és minden tuf-rog eltűnt a megfelelő oldalakról...Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
veterán
válasz paler #178923 üzenetére
Ha látná élőben az én feleségem gépét, a tiéd sem akarna mást. De ez már sajnos nem kapható, kifutott modell. Azóta se láttam ilyen szép gépet.
[ Szerkesztve ]
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest