- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok, jaj de rég jártam erre, lassan megint a csapat aktív tagja leszek csak sok volt a dolgom mostanában...
Egy kérdésem lenne: A HP csinálhat olyat hogy egy hibás HDD-t egy használt 251 napos üzemidővel rendelkező 96% kondíciósra cserél garanciába?
Mert most konkrétan ez történt...
-
premete
veterán
válasz
Tikakukac #56090 üzenetére
Én már sok történetet hallottam a Telemaxról, hogy bevitték a garis cuccot, ami lefagyott állandóan, és azt mondták hogy csak kp-re javítható, más bevitte a törött kijelzős cuccot (csókos), amit meg garanciában cseréltek.
Én is bevittem a cuccot, azt mondták, alaplapcsere 88 ezer + Áfa, beküldtem a haverral, megcsinálták garanciában, 20K közvetítési díjat kellett csak perkálnom. Másik cuccról pattogott le a festék, ki akartam cseréltetni a hátlapot, megtagadták, mert állítólag nedvességet kapott a cucc (kb. 2 éve volt, azóta is működik hibátlanul, leszámítva a festési hibákat a hátlapon). -
mike1334
veterán
válasz
Ze4lOtx #56091 üzenetére
Köszönöm...3x tettem fel a kérdésemet egyre inkább lebutítva, és most válaszoltak rá először
Igazából csak officera, netezésre kellene egy notebook, meg stratégiára esetleg rpgre, fpsre majd egyszer egy xbox vagy ps, az legalább évekig jó lesz..így sokat nem költenék, használtan egy 50-60e-t és ebben a kategóriában ez a noti tűnt a legjobb választásnak (13-14" kategóriában). Persze sejtettem, hogy karcsú lesz, de mivel nem akarok full beállításokon játszani, ezért reménykedtem
Nem vagyok pixelvadász, fusson normálisan, úgyis a játékélmény az első és nem a grafika..legalábbis nekem
-
3RROR
aktív tag
válasz
sutyesz96 #56092 üzenetére
Lenovo B590, G500, U510. Az U510-en a GT720-al még talán játszani is tudsz.Ne várj jó kijelzőt ezen a szinten.FullHD-t meg főleg...Talán használtban találsz valamivel drágábban.
Ha munkára akarod akkor én inkább itt néznék szét: [link]
Használt de nagyon jó állapotban lévő üzleti laptopok és megbízható. -
Tikakukac
titán
válasz
runner 125 #56037 üzenetére
Besz@rok. Ma mentek volna Ideapadot gariztatni, azt mondták pénzért csinálják, ofc. Ha ők tényleg partnerek akkor szólni kéne, hogy ez így nem lesz jóNa jó, közben kaptam egy másik feedbacket is. Ez így már nagyon kurta, várom a végét
-
Sheld
senior tag
válasz
adrian94 #56087 üzenetére
Mivel kb az előző generációs i5 teljesítményét hozza, így bőven elegendő single player játékokhoz, kisseb multihoz. Ezalatt BF4 16fős pályákat 100% hogy bírja (ha van ilyen egyáltalán, nem BF-ezek). Ha biztos lennék benne, hogy SW:TOR-t vinné, mint a rongyot, akkor nem is gondolkodnék a lenovo g500asán, i7-3612qm+8750m párosán... Nekem még van picivel több, mint egy hónapom a gépvásárlásig... Még olvasgatom a fejleményeket.
-
formula01
senior tag
válasz
adrian94 #56087 üzenetére
Milliószor lett leírva, csak neked... Annak a felhasználónak volt igaza, aki megjegyezte, hogy ciklusban nyomod ugyan azt. Kérdezed mit vegyél, ajánlanak valamit, elhatározod mit veszel, elkezded utána, hogy ugyanilyen árban nincs-e jobb, aztán az ulv-vel lesz gondod, aztán eltűnsz, pár nap múlva meg újra kezded. Sztem ez a mai kb a 10. felvonás. Nem tudom milyen választ vársz. Így sosem lesz géped.
-
drmazsi
aktív tag
Ismerősömn laptopvásárlás előtt áll.
Ezt néztem ki neki :
HP Probook 455Ennél nagyobb gép nem kell neki.
Valakinek jobb ötlete ennyiért?
Köszi -
Benetto
csendes tag
Sziasztok!
Elnézést hogy a formaiságokat nem követtem az előbb, korrigálnám:
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
kb 1 hónap múlva
(2) Maximális keretösszeg Ft-ban?
120ezer
(3) Felhasználási kör? (játék, CAD, PhotoShop, renderelési folyamatok, virtualizáció, irodai munka stb…)
általános felhasználás,tanuláshoz (esetleg photoshop)
(4) Játékra használnád-e? Ha igen akkor milyen játékokkal játszol és azokat milyen felbontáson illetve részletességgel szeretnéd futtatni?
nem ez a fő cél, de nem lenne baj, ha futnának rajta kisebb játékok
(5) Mi a fontosabb számodra, a minőség vagy a teljesítmény?
minőség
(6) Szeretnél bele SSD-t? Esetenként akár ötször gyorsabb is lehet számítógéped!
nem
(7) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt?
17" matt jobb lenne, de szerintem ilyen keretek között fényes jöhet csak szóba
(8) Notebook tömege?
nem lényeg
(9) Operációs rendszerrel vagy nélküle?
nélküle
(10) Tárhely (HDD/SSD) és memória (RAM) mennyisége, illetve, szeretnél-e bele optikai meghajtót?
hdd 500Gb , 4Gb ram körül, nem
(11) Egyéb kívánság? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
webkamera ( esetleg hdmi )
(12) Használsz-e CPU (processzor) vagy GPU (grafikus processzor) igényes alkalmazást?
tanuláshoz kell, nem hiszem
(13) Eddig kinézett notebookok? Linkeld be a boltot! (Ez azért fontos, mert ha jó notebookot választottál akkor csak egy olcsóbb boltot kell keresnünk)
nincs még.
(14) Használt gép is szóba jöhet, vagy kizárólag csak új?
újat szeretnék, de ha nagyon jó vétel lenne használtban, meggondolnám.Köszönöm előre a segítséget!
-
Scoobyka
addikt
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? Most
(2) Maximális keretösszeg Ft-ban? max 350.000Ft
(3) Felhasználási kör? (játék, CAD, PhotoShop, renderelési folyamatok, virtualizáció, irodai munka stb…) Munka,photoshop,filmnezes.
(4) Játékra használnád-e? Ha igen akkor milyen játékokkal játszol és azokat milyen felbontáson illetve részletességgel szeretnéd futtatni? Jatekra csak minimalis mertekben.
(5) Mi a fontosabb számodra, a minőség vagy a teljesítmény? A minoseg fontosabb!
(6) Szeretnél bele SSD-t? Esetenként akár ötször gyorsabb is lehet számítógéped! Igen kesobb vagy akar ugy venni.
(7) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt? Kijelzo 13-15ig fenyes vagy matt nem szamit, jobbminosegu tn(macbook szint vagy ips panel)
(8) Notebook tömege? nem szamit
(9) Operációs rendszerrel vagy nélküle? mind1. van oprendszerem.
(10) Tárhely (HDD/SSD) és memória (RAM) mennyisége, illetve, szeretnél-e bele optikai meghajtót? Optikai meghajto nem feltetel. 4Giga ramtol tobb.
(11) Egyéb kívánság? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…) Hosszabb akkumulatoros ido nagyon fontos es minosegi haz,jo szerviz support es megbizhatosag! (4-6 ora vagy tobb) A kijelzore nagyon igenyes vagyok!
(12) Használsz-e CPU (processzor) vagy GPU (grafikus processzor) igényes alkalmazást? Alapvetoen inkabb CPU
(13) Eddig kinézett notebookok? Linkeld be a boltot! (Ez azért fontos, mert ha jó notebookot választottál akkor csak egy olcsóbb boltot kell keresnünk) Dell 7537 ipssel,samsung ativ book 7.
(14) Használt gép is szóba jöhet, vagy kizárólag csak új? uj gepet szeretnek!
varom a segitseget...elore is koszonom! -
Benetto
csendes tag
Sziasztok!
Barátnőm szeretne laptopot venni, és szeretném a segítségeteket kérni a választásban!
Elképzelései: Legyen fehér színű, nem játékra kell, de nem baj ha futnak rajta kisebb vackok, ha lehet legyen minél jobb minőségű mind anyagban, mind alkatrészekben. A keret 120 ezer Ft.
Köszi szépen előre is!
-
Bence717
tag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy notebookra szombatig. Ajándékba lenne, munkára, levelezésre és egyéb alap dolgokra lenne használva. Max 150.000 Ft-ot szánnék rá, de inkább kevesebbet. Az se baj ha 100.000 körül vagy alatt írtok.
-
mike1334
veterán
Akkor 3. nekifutás, mostmár csak eldöntendő kérdést teszek fel, hátha arra válaszol vki.
Lenovo T400-on kis/közepes beállításon fut a Rome Total War II? -
sutyesz96
őstag
sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni..
(1) Ballagásomra szeretnék notebookot.
(2) olyan 120-140e Ft-ig bezárólag.
(3) Egyetemi tanulmányaim szeretném rajta majd folytatni + néha 1-2 játék.
(4) Elsődlegesen LoL. Többi játéknak itt az asztali. Esetleg néha Dirt 3, Shift2.
(5) Leginkább mindkettőt fontosnak tartom, legyen minőségi a lapi, de legyen benne szóda is
(6) SSD nem szükséges, de ha belefér az árba, mindenképp jöhet.
(7) Nem szükséges Full HD, de ismétlem magam, ha belefér jöhet
(8) Hordozhatóság fontos. (akár szubnoti is lehet)
(9) Mindegy.
(10) 3GB RAM-mal már megelégszek, dvd meghajtó nem szükséges.
(11) HDMI jó lenne ha lenne rajta.
(12) Játékok alatt jól jönne a dedikált VGA.
(13) Még nem igazán nézelődtem
(14) Leginkább új érdekelne természetesen.köszi előre is, remélem van számomra megfelelő gép ilyen árban,
már egy ideje nem követem az árakat! -
Don Atosz
tag
Halihó
Notebook vásárlásban szeretném a segítségeteket kérni(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
1 hónapon belül
200, nagyon max 225ezer
(3) Felhasználási kör? (játék, CAD, PhotoShop, renderelési folyamatok, virtualizáció, irodai munka stb…)
70% CAD és valami nem túl gépigényes játék
(4) Játékra használnád-e? Ha igen akkor milyen játékokkal játszol és azokat milyen felbontáson illetve részletességgel szeretnéd futtatni?
Nincsenek túl nagy elvárásaim a játékokkal kapcsolatban
Inkább minőség
(6) Szeretnél bele SSD-t? Esetenként akár ötször gyorsabb is lehet számítógéped!
Majd idővel igen
15"-17", lehetőleg matt
(8) Notebook tömege?
Nem lényeges
Nélküle
(10) Tárhely (HDD/SSD) és memória (RAM) mennyisége, illetve, szeretnél-e bele optikai meghajtót?
6-8 giga ram, optikai meghajtó nem szükséges
Nincs
(12) Használsz-e CPU (processzor) vagy GPU (grafikus processzor) igényes alkalmazást?
AutoCAD, Solidworks
(13) Eddig kinézett notebookok? Linkeld be a boltot! (Ez azért fontos, mert ha jó notebookot választottál akkor csak egy olcsóbb boltot kell keresnünk)
Még nincs
Csak újVálaszotokat előre is köszönöm.
-
adrian94
őstag
válasz
szabonagyur #56065 üzenetére
dell inspiron 3537-re gondolsz?
-
Chaser
legenda
válasz
pagonyinhu #56062 üzenetére
Lenovo B590 2020m penitummal 100k körül, + egy 120-as SSD. Átlagfelhasználásra bőven jó az a cpu, SSD-vel meg repülni fog minden. Matt kijelző, 2 év gari. i3-as verzió 120k körül van, nem ér annyit ha csak kb netre használja a gépet.
-
pagonyinhu
csendes tag
Sziasztok!
Ismerősöm notebook vásárlás előtt áll és megkért, hogy segítsek neki a választásban, mondván "én kicsit jobban értek a számítógépekhez".
Sajnos a jelenlegi notebook felhozatalról nem sok infóval rendelkezem, így kérném a segítségetek!(1) A vásárlás kb. 1 hónapon belül lenne esedékes.
(2) Maximális keretösszeg kb. 130.000-140.000 Ft.
(3) Szinte csak netezésre, filmre, általános dolgokra lenne használva (huszonéves lánynak lesz).
(4) Játék szerintem maximum Angry Birds és hasonlók + kisebb online.
(5) A minőség mindenképpen fontosabb.
(6) SSD nem fontos (ilyen árnál szerintem nem is nagyon jön szóba).
(7) Minimum 15,6"-os 720p-s kijelző, matt-fényes nem releváns.
(8) Tömeg nem releváns (igaz, lánynak lesz).
(9) Operációs rendszer nélkül.
(10) Tárhely min. 500GB, memória min. 4GB, optikai jó, ha van.
(11) Egyebek mellett webkamera, esetleg HDMI.
(12) CPU vagy GPU igényes alkalmazás biztosan nem lesz.
(13) Konkrétan nem lett még kinézve semmi.
(14) Kizárólag új gép jöhet szóba!Kb. egy évvel ezelőtt kértem itt tanácsot hasonló felhasználásra szánt gépre, akkor a Fujitsu A sorozatát ajánlottátok ár-érték arány alapján. Ez még most is áll ilyen keretösszegnél? Olvastam, hogy egyes Fujitsu modelleket már nem nagyon lehet kapni. Márka alapján ilyen árkategóriában ha jól tudom ASUS-t és ACER-t (sőt, talán DELL-t) nem nagyon szabad. Esetleg LENOVO vagy HP?
Köszönöm a tanácsokat előre is!
-
bgabesz75
tag
Sziasztok!
Egy barátom ezt nézte ki:
[link]Gépre , üzletre vélemény?
Ha van ebben a kategóriában vagy olcsóbban másik jobban ajánlott gép az is érdekel.
-
-
adrian94
őstag
válasz
btudos #56048 üzenetére
nem ez volt a kérdés...
nem kapkodom el a dolgot és jól akarok választani !
Tehát a kérdés még mindenkinek fel van téve :
2 közül melyiket vennétek meg ?
Dell Inspiron 3737
Dell Inspiron 5537az i7 4500u sokkal jobb mint az i5 4200u ? melyik éri meg jobban ? az 5537-nek az anyaga miatt jobb !
-
taip
senior tag
válasz
Már a lenovo.hu-n is ez a telefonszám szerepel, mint illetékes telefonszám...
Azon mondjuk csodálkoznék, ha ingyenesen lehetne hívni a 23-as körzetszámot, bár a lenovo honlapja szerint ingyenes hotline szám.
-
InterFox
senior tag
sziasztok.
80+1-2 ezer Ft-ért nézegettem laptopokat.-----------------------------
A következő napokban, 1-2 hétben.(2) Maximális keretösszeg Ft-ban?
80+1-2e ft.(3) Felhasználási kör?
programozás.(4) Játékra használnád-e?
kisebbekre igen.(5) Mi a fontosabb számodra, a minőség vagy a teljesítmény?
teljesítmény(6) Szeretnél bele SSD-t?
jó is lenne, h beleférne.(7) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt?
törpe laptop nem kell, jó az átlag méret. 720p felbontás megfelel.(8) Notebook tömege?
??? Tök mindegy.(9) Operációs rendszerrel vagy nélküle?
nélkül.(10) Tárhely (HDD/SSD) és memória (RAM) mennyisége, illetve, szeretnél-e bele optikai meghajtót?
200gb-tól ok.
4gb ram minimum.(11) Egyéb kívánság? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
nincs.(13) Eddig kinézett notebookok? Linkeld be a boltot!
[link](14) Használt gép is szóba jöhet, vagy kizárólag csak új?
Kizárólag új gép érdekel! -
Gyurepszt
csendes tag
A következő napokban, 1-2 hétben.
Körülbelül 350 ezer magyar forint lenne a plafon.
Photoshop alapfeladatok, tanulmányokhoz Office programok, film/sorozat, és játék is. De erről lentebb bővebben.
LAN játékokra (általában régebbiek játékok) mindenképp, újabb játékok talán, ha izzadna tőlük a gép akkor ott az xbox
60-40ben nyert a minőség.
Lehet benne!
15.6-os gépekre gondolnék, felbontása FULL-HD, fényes-matt: fogalmam sincs.
(8) Notebook tömege?
2 kg körül, de inkább alatta.
Op.rendszerrel.
Jó lenne bele az SSD, HDD min. 500gb.RAM: 8gb, DVD író/olvasó, blu-ray nem szükséges!
HDMI, webkamera jöhet illetve számbillentyűzet (numpad) is.
Nem tudok róla
Sony VAIOm van 4 éve, igazság szerint VAIOban gondolkodtam, de ahogy megtudtam, hogy eladják a márkát kicsit elidegenedtem tőle. Így teljes tanácstalanság uralkodik!
Kizárólag új gép érdekel!Köszönöm előre is a segítséget!
-
adrian94
őstag
2 közül melyiket vennétek meg ?
Dell Inspiron 3737
Dell Inspiron 5537az i7 4500u sokkal jobb mint az i5 4200u ? melyik éri meg jobban ? az 5537-nek az anyaga miatt jobb !
-
Kbali
nagyúr
válasz
És milyen friss a honlapjuk....
-
Brenyo
tag
Sziasztok! Kis segítséget szeretnék kérni, nem kovettem az ultrabookokat mostansag.
A heten jo lenne, utazom vissza angliaba, de magyar billeset szeretnek. Ha kint esetleg van sokkal jobb vetel akkor az angol is jo.(2) Maximális keretösszeg Ft-ban?
220.000 korul, afas szamla eseten netto ennyi.(3) Felhasználási kör? (játék, CAD, PhotoShop, renderelési folyamatok, virtualizáció, irodai munka stb…)
Irodai, Ultrabook a hordozhatosag es design miatt. Photoshop alap feladatokra.(4) Játékra használnád-e? Ha igen akkor milyen játékokkal játszol és azokat milyen felbontáson illetve részletességgel szeretnéd futtatni?
Nem(5) Mi a fontosabb számodra, a minőség vagy a teljesítmény?
Minőség(6) Szeretnél bele SSD-t? Esetenként akár ötször gyorsabb is lehet számítógéped!
Igen, mindenképpen. Min 128gb(7) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt?
Matt inkább, 1600 min. 13,3 inkább, max 14(8) Notebook tömege?
1-1,6kg(9) Operációs rendszerrel vagy nélküle?
Nem szamit(10) Tárhely (HDD/SSD) és memória (RAM) mennyisége, illetve, szeretnél-e bele optikai meghajtót?
SSD, 4gb minimum, ODD nem kell.(11) Egyéb kívánság? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
HDMI elony, dizajn eleg fontos es hogy konnyu legyen(12) Használsz-e CPU (processzor) vagy GPU (grafikus processzor) igényes alkalmazást?
Photoshop, de minimalis muveletekre(13) Eddig kinézett notebookok? Linkeld be a boltot! (Ez azért fontos, mert ha jó notebookot választottál akkor csak egy olcsóbb boltot kell keresnünk)
Ot neztem ki, csak a rovid akku idotol felek. wifi mellett mennyit birhat?! 5 ora mar megfelelo lehet nekem.
Hasznalt is johet.Elore is koszonom!
-
premete
veterán
válasz
kisza25 #56041 üzenetére
2 darab anno 100 ezer+ Ft-os Samsung okostelefont adtam be hozzájuk, mindkettőtől megvonták a garanciát: egyikre azt mondták, azért, mert túláramot kapott a gyári samsung autóstöltőtől, a második párát kapott szerintük, azért pattogott le róla a festék.
A Samsung eleve nem szeret javítani, vagy horror áron, ez a telemax pedig a legalja egyébként is.
Persze, megjavították garanciában a telefont, amikor egy csókossal küldtem be, zsebbe 20 rúpiával.
Azóta úgy vásárolok minden cuccot, hogy:
1, Samsung kizárva
2, Aminek telemax a szervize kizárva. -
premete
veterán
válasz
Ehhez a céghez akkor sem adnék be semmit, ha nem lenne más szerviz, inkább kukáznám a cuccot.
-
kenny123
addikt
Valaki? Nem akarok mégegyszer szarba nyúlni.
-
-
runner 125
nagyúr
Nos, megvan a Lenovo Idepad szerviz új magyar partnere:
http://www.tmx.hu/
Hétfőtől péntekig, reggel 9 és este 6 között.
+36 23 880 319
Tegnapi naptól már lehet őket hívni Ideapad garanciális ügyében.
-
Jannn
aktív tag
válasz
Tikakukac #55940 üzenetére
Például itt: [http://www.notebookzone.hu/mid.php?mid=1&lkod=102&skod=23810]
vagy itt: [http://ipon.hu/webshop/product/dell_inspiron_3737_157817/515775]
vagy még egy csomó helyen. Alig elérhetőek ezek a típusok.
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Picit gondban vagyok, segítséget szeretnék kérni. Tudnátok nekem ajánlani az Eurponics kínálatából olyan gép(eket) 155ezer forintig, amik nagyon jó ár-értékkel rendelkeznek?
Médiafogyasztás, töltögetés (nagyobb tárhely), pár éves játékok gond nélküli futtatása lenne a lényeg.Köszönöm!
-
London26
tag
Sziasztok!
Ismerősömnek szüksége lenne új laptopra.
Eddig Dell XPS volt, de 6 év után megadta magát.
Most is Dellben gondolkodunk.
Nő az illető, sokat használja munkára, de nem érdekli a külső. Photoshop néha.Strapabíró legyen.
Ár 300K körül +- 10K még beleférhet.
SSD kell!
15,6 méret, Full HD gondoltunk.Kérek pár alternatívát a legjobb ár/érték arányban ezekkel a feltételekkel.
Köszönöm szépen!
(Sürgős)! -
p_zsolt
tag
Sziasztok,
erről valakinek van bővebb információja:
Milyen a kijelző illetve a billentyűzet, stb.?
-
Mappa
addikt
Üdv!
Az alábbi laptop szövegszerkesztési munkára, internetezésre, tanuláshoz tehát általános irodai munkához megfelelő lenne?!
-
Bazs-
tag
Ismerősöm szeretne gépet venni főleg munkára. Lényeges, hogy a gépen legyen numerikus rész, valamint minimum HD+ képernyő. 150e környékén.
Használt E6520-t ajánlottam neki. Szerintetek ? Mas alternativa ? Aki hasznalt mar iyet, milyen rossz tulajdonsagai vannak? Garanciat lehet rajt boviteni ?
Virtualis gép is futna rajt. Akkor erdemesebb i7est keresni vagy eleg lehet az i5? Egy utolso kerdes, SSD es vinyo mehet bele egyszerre ?Koszi elore is. Bocs a sok kerdesert.
-
Theory66
aktív tag
Sziasztok!
A következő gépek közül melyiket ajánlanátok?
Dell Inspiron 3537
Dell Inspiron 3737
Dell Inspiron 5537
Lenovo IdeaPad Z510Ha Dell-t ajánlatok,jobb-e a 8870M teljesítménye annyival hogy megérje azt venni, vagy a nagyobb kijelző annyival vissza is fogja? Esetleg inkább az 5537 masszívabb borítására érdemesebb azt a +10k-t költeni?
Vagy a Lenovo a nyerő inkább? (illetve jobban megéri-e ennek az SSHD-s verziója? )Filmezéshez, netezéshez és játékra kéne a gép(a következő kb 2-3 évben közepes/alacsony grafikán)
-
Borat7
tag
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?1-2 hét
(2) Maximális keretösszeg Ft-ban? 100-110k
(3) Felhasználási kör? Játék
(4) Játékra használnád-e? Ha igen akkor milyen játékokkal játszol és azokat milyen felbontáson illetve részletességgel szeretnéd futtatni? Lol, Diablo 3,SC 2, Wow
(5) Mi a fontosabb számodra, a minőség vagy a teljesítmény? is-is
(6) Szeretnél bele SSD-t? Esetenként akár ötször gyorsabb is lehet számítógéped! Szeretnék de nem fér bele a keretbe!
(7) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt? Mindegy
(8) Notebook tömege? Mindegy
(9) Operációs rendszerrel vagy nélküle? Mindegy
(10) Tárhely (HDD/SSD) és memória (RAM) mennyisége, illetve, szeretnél-e bele optikai meghajtót? 4 Gb minimum
(14) Használt gép is szóba jöhet, vagy kizárólag csak új? HasználtA pavilion Dv-5 9600Gt-vel őt kellene felülmúlni játékokban! Remélem tudtok valamit ajánlani.
Üdv!
-
dorrme
csendes tag
sziasztok!
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? nem tudom még,lehet csak márciusban
(2) Maximális keretösszeg Ft-ban? 100.000ft környékén.
film,játék.
(4) Játékra használnád-e? Ha igen akkor milyen játékokkal játszol és azokat milyen felbontáson illetve részletességgel szeretnéd futtatni? (Counter strike Global Offensive-hez nem kell nagy gépigény,de nemtudom,hogy szépen vinné e,esetleg újabb játékot,cod ghost,bf4.. de azt kétlem
(5) Mi a fontosabb számodra, a minőség vagy a teljesítmény? teljesítmény
(6) Szeretnél bele SSD-t? Esetenként akár ötször gyorsabb is lehet számítógéped! nem
(7) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt? 15.6ʺ HD LED (1366x768) ennyit tud..
(8) Notebook tömege? lényegtelen számomra
(9) Operációs rendszerrel vagy nélküle? nincs
(10) Tárhely (HDD/SSD) és memória (RAM) mennyisége, illetve, szeretnél-e bele optikai meghajtót? hdd 750GB,RAM 8GB
(11) Egyéb kívánság? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…) VAN
(12) Használsz-e CPU (processzor) vagy GPU (grafikus processzor) igényes alkalmazást? igen
(13) Eddig kinézett notebookok? Linkeld be a boltot! (Ez azért fontos, mert ha jó notebookot választottál akkor csak egy olcsóbb boltot kell keresnünk) ezt találtam eddig,tanácsokat várnék
http://www.laptop.hu/termek/packard-bell-tv11-hc-b964g75mnks-lx-8gb
(14) Használt gép is szóba jöhet, vagy kizárólag csak új? csak új.
előre is köszönöm
üdv -
kecz
aktív tag
válasz
Pocok256 #55972 üzenetére
Pénteken rendeltem tőlük 7537-et win nélkül. Kíváncsi leszek rá, hogy milyen lesz a gép.
Sajnos még aznap délután hívtak, hogy sajnos már nem tudják beszerezni azt a modellt, így az SSD-ről lemondtam egy hónapig és Win8-asat rendeltem. Elvileg a héten jön. Várom már!Egyébként csak ilyen 20 ezer forintos módszer van rá csak, hogy a HDMI-t összekössem egy régebbi (scart) tv-vel?
-
DithenS
senior tag
válasz
Ricsko :D #56012 üzenetére
Várunk szeretettel 2 év múlva mert ez rettentően sok idő hardverek tekíntetében,ki tudja talán 2 év múlva olyan laptopot is kap az ember 150e Ft-ért amin elfut a BF4 maxon,most is az elmúlt 2 évben rettentően sokat változott a notebook piac is,most már 200e Ft-ért tudsz venni egy játékra inkább már alkalmas laptopot ami egy 8850-el van felszerelve,2010-ben ez nem volt elmondható mert akkor nem kaptál semmi ilyent 200 ezerást pedig volt alternatíva,szóval 2 év múlva gyere vissza de így ahogy nézem neked a laptop lenne jó választás.
-
ELECT
csendes tag
válasz
Tikakukac #56015 üzenetére
Hmm..értem akkor a múltkorihoz képest kicsit emelkedett a gépre szánt összeg, max 125k-ért kéne 4GB ram, 500GB-os HDD, és valami i3-as procival szerelt gép, win7-es driverekkel, 2 év garival. Tudnátok ajánlani valamit?
szerk.: átlagos felhasználás, netezés, szövegszerkesztés.
-
ELECT
csendes tag
Üdv! Nem rég ismerősöméknek kértem egy ajánlatot, ám de ők erőteljesen ragaszkodnak ehhez a géphez:
[link] Szerintetek megéri? Mennyire megbízható ez az áruház? -
Ricsko :D
aktív tag
Sziasztok!
Tudom ez nem teljesen ide tartozik de szerintetek mit érdemesebb venni mondjuk 130-170 ezer körül asztali gépet összerakatni vagy laptopot venni? Nem most veszek kb 2 év múlva de ezen gondolkozok. Igazából csak játékra kéne meg arra hogy mennyen róla a zene meg netre. Bár lehet 2 év múlva már nem is fogok játszani. Igazából nem hordozom csak az ágyamig ami azért elég jó, de sajnos asztalival ezt nem tudom megcsinálni. Ennek tekintetében melyik érné meg jobban?? Illetve asztalinál értek egy jó gépet és monitort. a billentyűzet max egy 10-es az nem lényeg.
Bocsi az offért de ezen gondolkoztam.. -
mike1334
veterán
Tekintve, hogy a sok hozzászólás között az én kérdésem feledésbe merült leegyszerűsítem
Melyik az a legolcsóbb használt 13-14 colos notebook, amin megy a Rome Total War II? Semmi árnyék, semmi extra, alacsony felbontás, csak maga a játék fusson normálisan. Köszönöm. -
szabonagyur
félisten
-
Tikakukac
titán
válasz
szabonagyur #56003 üzenetére
Biztosan. Minden gép, minden márka fórumát kihagynám, ezért csinálok mindent magam, amíg azt nem cáfolják addig azt én bátran állítom. Én adtam eddig sok esélyt ennek az egésznek, ugyanúgy nem tudnak mit kezdeni vele a nagyok. De Dellék sem. Ez van.
Ha nálam 3 gépből 3 gépnél kijön valami az egy jó minta. Akinek jó a gépe jelentkezzen be a supportnál, őket is érdekelné mitől jó.
Olcsón vásárolt noname caddy-m van. Minden megette őket eddig, csak tudni kell nézni mit veszel. Továbbá ez nem a Dell hibája, ez idióta user. Viszont mikor egy AMD evolved játék max 10-15 fps-el tud menni fél évvel megjelenés után is, az gáz. Nagyon. Tekintve, hogy a gyengébb NV tud 2* ennyit, alsó hangon. Csak ugye ezt otthon nem tudod kideríteni hacsak nem bírsz begyűjteni 4-5 gépet egyszerre. Ennyi.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Tikakukac #55989 üzenetére
Természetesen nem merem kijelenteni, hogy nincs olyan játék amiben nincs fps-drop. De azért valljuk be őszintén, Dell fórumot napi rendszerességgel olvasom és azért a legtöbb hiba nem játék miatt jelenik meg a fórumban sem hanem mivel az emberek nem raknak fel mindent.
Mondjuk 50 esetből 45-nél minimum az a baj, hogy a kártya nem jelenik meg sem amikor kell a teljesítmény, és mint kiderült a User fel sem telepíti a drivert hozzá.Csak tényleg az a furcsa, hogy csak pár embernél jön elő a probléma, másnál meg mégsem jön elő. Szóval nem mindig Dell-nél van azért a hiba.
Mostanában szinte csak azt látom Dell topikban, hogy az emberek hanyagsága miatt nem mennek a gépek ahogy kellene. Volt már példa, hogy valaki heteket szidta a Dell-t mivel az olcsón vásárolt, noname HDD caddyvel nem ment a gépe, meg nem úgy ment ahogy elvárta, utána egy másik kolléga vett egy drágábbat és nem is jelentkezik hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- MacBook Air 15" M2 2023 - 24GB RAM / 512GB SSD - SK bill 100% akku
- Apple Macbook Pro 14" M3 Pro 2023 - 18GB RAM / 512GB SSD - 100% akku - német bill
- LENOVO Legion 5 15ACH6H R5 5600H - 15,6 FHD 165Hz - RTX 3050 Ti - 16GB / 1TB SK bill
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ / 13600HX 14C / 16G D5 / 1TB G4 / WS tervező
- ! Dell Precision 7670 FHD+ / i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1TB G4 / Quadro RTX A4500 16GB Pro tervező
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Egyedi ékszerdobozka
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)