Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
válasz
jozsi252 #68669 üzenetére
Dél pesten lakom
több száz klíma takarítás után elmondom neked itt ahol lakom még sosem találkoztam rendesen takarított klímával
Ha ez a tendencia vidék felé is akkor nem igen találsz sok korrekt klímást aki legalább mosózsákkal meg nagynyomásúval mossa és vegyszerből is normálisat bele küldi
Egész hétre tele vagyok és mivel én rendesen mosok mindent nekem 2óra egy mocskos klíma, pláne ha kifogok olyat mint ma hogy festő a tulaj és szépen körbe stukkózta a beltérit azt fél óra volt mire szét tudtam szedni úgy hogy ne törjön le
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Nintendo Switch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Drón topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest