Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- KisBundi blogja
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kardkovacsi
senior tag
válasz
PROTRON #62440 üzenetére
Áhh bonyolult. A multi klímát utólag rakatom be és nyilván mikor épült a ház pár éve nem volt kivezetve neki áram (klímát se terveztem, mert majd úgyse leszek otthon napközben, közben megjött a full home office
). Viszont ott van tőle 6-7 méterre a villanyóra szekrény (Csatáry plast), benne az órával, meg egy külön Fi relével, mert vannak kültéri konnektorok a dobozon. Szóval oda bevezettem egy védőcsövet, leásva a föd alá és abba fog direktbe bemenni a klíma árama (nem akarok H tarifát, van napelem, de ha mondjuk valamikor eltörlik a szaldót még az is lehet lesz). Mivel kell egy 25A-es kismegszakító, gondoltam akkor legyen túlfeszültség védő is mellé. De így ahogy írod ez nem annyi, hogy elé dugok egy 30e-es dobozt és csá
Szóval köszi a kis kitekintést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest