Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Elolvastam, amit írtál, tanulságos.
Nekem is csak fűtésnél van gondom a Daikin FTX35KMV1B-vel, 0 fok alatt. Ma hajnali 4-kor bekapcsoltam a hétvégi házban, távvezérlésssel, kinti hőfok +4.4 C, benti +7.4 volt, 8 órára, amikor felértem a hegyre, +15 fok volt a szobában, megmértem a kimenő levegő 30 fokos volt. Gondolom ez jó, nem kell vele tovább foglalkoznom? Legközelebb ha 0 fok alatti a kinti hőmérséklet, begyújtok a brutális Buderus kályhába, vagy bekapcsolom a szintén távirányítható 2 KW-os infrapanelt, ha már nem akar 0 fok alatt fűteni, mert évi ~10 nap használathoz a háromszorannyiba kerülő, fűtésre optimalizált klíma szerintem nem kifizetődő.
Jól sejtem, ha így fűt a klíma, akkor nem gázhiány miatt gyenge 0 fok alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Wise (ex-TransferWise)
- Villanyszerelés
- Max
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LEGO klub
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest