Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
...én sem cserélgetem gyakran a telefonomat, de az átlag az nem ez...
Az időtávokkal arra céloztam, hogy a klímák élettartama / elvárt élettartama jelentősen magasabb, mint a telefonoké, így az, hogy valakinél két éve hibátlanul megy, arra még korántsem lehet azt kijelenteni, hogy márpedig ez egy megbízható típus, miközben telefonoknál igen. Ugyan ez igaz az elavulásukra is, ami sokkal lassabb, mint egy telefon esetén... itt nem duplázódik a hátásfok két évente.Egy mai Gree elmegy-e 5-8-10 évet? Nem tudom, honnan tudnám, nincs varázsgömböm
, hallani meg még nem hallottam 10 éves Greeről itt a topicban, hogy valamire alapozni lehessen.
Szoki: Euroventen kéne kikeresni a konkrét típusokat, ott komolyabb mínuszokban is van mért max fűtési teljesítmény... ez alapján érdemes méretezned, számolgatnod, nem a simán csak mellé írt max fűtési teljesítményből. Pl a 09LTCA -10 fokon még 3kW-ot tud.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Ford topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Vicces képek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Építő/felújító topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Facebook és Messenger
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest