Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chaser

legenda

válasz LanyUs #28068 üzenetére

Detto ( : inkább betakarózom klíma mellett a hidegtől, mintsem izzadjak :d nálam nincsen bujcika' ha melegem van, de helyette van legalább 1m-es távolság mert magamat se tudom elviselni, nemhogy még más rám fűtsön, ez elég meggyőző ( :

Ijk
    az kb 750e 250e/db-bal számolva, annyiból már van értelmes japán klíma szereléssel, ennyiből kijön a kazán, radik, csövek, talán még a gázterv belefér, aztán lehet rákölteni a szerelésre annyit, meg ha födémben akarja vinni kosz, + pénz, burkolat fel m födém felbont, javítás, száradási idő, burkolat vissza stbstb
    ajánlatokat kell kérni és akkor megtudja mennyibe kerül a cirkós rendszer
    komfortérzetre nálam hangyaf@sznyival jobb csak a radis fűtés, jó klíma és jó elhelyezés kérdése - speciel nyilván nálam nem ártanak a jó hőszigetelések sem nyilván -
    van pro/kontra mindkét oldalon, nyilván az embernek magának kell döntenie, azt tudom h egyre több ismerős klímával tervez már, hiába van benn a gáz
    persze a legjobb ha van ismerős ahol ki lehet próbálni, nálam nem panaszkodott az se akivel órákig beszélgettünk benn:) max ha 30 fokra toltam a beltérit, h száradjon vakolás/glett, h csöppet meleg van ( :

Új hozzászólás Aktív témák