- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gerner1
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Amiga A500 - A régi barátnő
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
anett1985
csendes tag
válasz
erdey_a #23732 üzenetére
Nekünk volt Midea klímánk, minden egyes nap, amikor használtuk, a falba vertem volna a fejemet, hogy miért nem a Daikint választottam inkább. Hangos volt a beltéri, hangos volt a kültéri, néha ingen érdekes hangos zajok jöttek a beltériből, a szerelő nem jött rá, mi baja... (persze ezek része/egésze lehet szerelési hiba is).
Tesóméknak Midea van, hangos, rendszeresen van valami baja.
Szülőknél Gree van, az megy rendben, a kültéri halk, a beltéri lehetne halkabb is, de elviselhető. Előtte valami nagyon no name volt, az sokszor romlott el, de az valami kőkori on/off volt. Emeleti szobában egy Whirlpool van, ritkán van használva, működik, de szintén hangos a beltéri, aludni nehéz a közelében.
Volt egy nyaralóban airfel, strapabíró volt, sokszor kellett nagyon hidegről felfűtenie, vagy nagyon melegről hűtenie, tette a dolgát, viszont 5 méterre tőle nem lehetett aludni normálisan.
Az irodában voltak Fisherek meg Mideák, azok is hangosak voltak, a Mideák gyakran romlottak el, a Fisher-t csak karbantartani kellett.
Az idén 2 Daikint rakattunk fel, lehet hogy nem nyert design díjakat, de az eddig látott/hallot klímákhoz képest nagyon halk a kültéri is és a beltéri is. Szóval én sem tudnám ezekkel a hátam mögött a legtöbb kínait ajánlani.
A Gree rendben van, sok ismerősnél használják elégedetten, kicsit azért hangosabbak, mind a mi Daikinjaink, de talán szebbek, árban a különbség jelentéktelen, döntsön mindenki, hogy szebb kell neki, vagy kicsit halkabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Ford topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyaralás topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged