- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Rák
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
antalzse #16341 üzenetére
1: nekem kifejezetten azt ajánlották, hogy automata módban ne használjam, mert nem hosszabbít az élettartamán, ha folyamatosan váltogat a hűtés és a fűtés között. tedd csak hűtésre, és a többit intézi a gép, ha eléri a kívánt hőfokot nem fog tovább hűteni csak kavarja a meglevő levegőt, és ha kell ráhűt
2: valóban lehet hallani éjszakai módban is, ha fülelsz. olyat szerintem nem, vagy messze nem ebben az árkategóriában találsz ami ténylegesen és mérhetően "hallhatalan" (vagy "hallatlan"
). viszont abban a pillanatban ahogy elkezdesz bármi mást csinálni, akár csendben számítógépezni, vasalni, főleg bármilyen minimális hanggal járó tevékenységet folytatni (pl. tévézés) akkor ezt azonnal el is felejted. magyarul akkor hallod, ha direkt ezért kuporodsz be a sarokba és csukod magadra az ajtót. de ha a kisasztal közelebb van akkor a nagyfaszú percegését is ugyanígy meghallod. élj mellette és rá fogsz jönni, hogy tényleg nem veszed észre.
3: az applikációban tudsz programozni meg van valami IFTTT funkció de azt még nem próbáltam. rendes sleep timert én sem találtam rajta. a kijelző háttérvilágítása tényleg hiányzik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest