Új hozzászólás Aktív témák

• DeFranco

nagyúr

válasz antalzse #16341 üzenetére

1: nekem kifejezetten azt ajánlották, hogy automata módban ne használjam, mert nem hosszabbít az élettartamán, ha folyamatosan váltogat a hűtés és a fűtés között. tedd csak hűtésre, és a többit intézi a gép, ha eléri a kívánt hőfokot nem fog tovább hűteni csak kavarja a meglevő levegőt, és ha kell ráhűt

2: valóban lehet hallani éjszakai módban is, ha fülelsz. olyat szerintem nem, vagy messze nem ebben az árkategóriában találsz ami ténylegesen és mérhetően "hallhatalan" (vagy "hallatlan" :D). viszont abban a pillanatban ahogy elkezdesz bármi mást csinálni, akár csendben számítógépezni, vasalni, főleg bármilyen minimális hanggal járó tevékenységet folytatni (pl. tévézés) akkor ezt azonnal el is felejted. magyarul akkor hallod, ha direkt ezért kuporodsz be a sarokba és csukod magadra az ajtót. de ha a kisasztal közelebb van akkor a nagyfaszú percegését is ugyanígy meghallod. élj mellette és rá fogsz jönni, hogy tényleg nem veszed észre.

3: az applikációban tudsz programozni meg van valami IFTTT funkció de azt még nem próbáltam. rendes sleep timert én sem találtam rajta. a kijelző háttérvilágítása tényleg hiányzik

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés