- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Amiga A500 - A régi barátnő
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
válasz
Jeffjn #14327 üzenetére
Egy kupac papír (iszonyat keverés megy vele általában, az EON-nál minden ember mást mond) + regisztrált villanyszerelővel villanyórának hely előkészítése, kábel behúzása a klímához. Nagyjából ennyi, persze iszonyat időhúzás és kavarás megy általában, mert a villanyszerelő és az EON mást mond, az EON-nál meg ahány emberrel beszélsz, annyi verzió van... bár talán már javult a helyzet.
A klímáról pedig kell igazolás, hogy teljesíti a követelményeket ( forgalmazótól beszerezhető, amikor veszed, érdemes kérni )... bár van akinek ezt nem is kérték, de inkább legyen, és ez igaz az összes papírra, ami gyanús hogy kellhet, de azt mondják, hogy nem... ( én is kitöltöttem egy olyat, amire mondták, hogyn em kell... aztán mégiscsak kellett utána )csemberlen: EON-nál van H tarifa, nekem is ott van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest