Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tarill
őstag
hy! keresek egy házat ami 20k alatt van de inkább a 15k-hoz közelítsen árban és tudja a következőket: jónak mondható kábelmenedzsment, procihoz vízhűtés ready, több 12-es ventihely meg értelmes anyaghasználat. és a corsair r200-at nézegettem, mi a vélemény? esetleg más?
-
Zsmester89
őstag
Végül összeszedtem a lehetséges 4 házat:
- Fractal Design Define R4
- Nexus Prominent R
- NANOXIA Deep Silence 2
- Corsair Obsidian Series 550DTuti az fog dönteni, hogy melyik a csendesebb, mert nem fogok erős gépet belerakni.
Mi lehet a sorrend? Csendestől - hangosig?Nagyon szépen köszönöm a véleményeket előre is!
A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
törölt tag
válasz Zsmester89 #39804 üzenetére
Fractal ventik kozepesen zajosak es kozepesen hutenek. Corsair kozep zaj de jol hut. Nanoxia csendes es jol hut. En a Nanot vennem.
-
Santosh
tag
Sziasztok!
10-16 ezer forint között keresnék házat. Nem akarom sűrűn szerelni, az anyaghasználat és a kinézet is mindegy.
Két dolog lenne fontos: jól hűtsön és legyen minél halkabb. Mit ajánlanátok?
Köszönöm!
-
Hardver Arc
senior tag
Sziasztok! gép össze rakásban vagyok csak nem tudom eldönteni meik gépház.. egy közepes gammer konfig lenne benne.. Sharkoon vaya? vagy cooler master elite knight? meik a jobb?
A konfigom:
fm2+ alaplap
proci a8 6600k
Chieftec CTG-500-80PB OEM táp
western digital winyó 1tb sata 3
2*4 gb 1600mhz ram ddr3talán majd a későbbiekben lesz külön videokártya is bele téve hd 7870 ddr5 vagy nem tom..
-
törölt tag
válasz Hardver Arc #39810 üzenetére
+1 a Vaya-ra
Elite 350-ben kábel support sincs. -
Potzee
addikt
válasz Hardver Arc #39810 üzenetére
A Vaya-ba max. 155 mm magas cooler fér el...szóval, a legjobb hűtő a Thermalright Macho 120 (150mm), ami befér oda... esetleg egy jobb topflow pl. Be Quiet! Shadow Rock SR1 Topflow, Scythe Grand Kama Cross Rev.B...
[ Szerkesztve ]
PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
Hardver Arc
senior tag
pedig a cooler master knight sokkal jobban néz ki majd átgondolom THX
-
Potzee
addikt
válasz Hardver Arc #39814 üzenetére
Igen, beférnek. De azok nem komoly hűtők...
PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
Archttila
veterán
válasz #98593280 #39807 üzenetére
Koszonom a segitseget! Azt hiszem ujratervezes lesz a dologbol... azert meg erre mint lehetseges alternativara mondj mar valamit.
Elnezest a tudatlansagomert, de utoljara 1998-ba raktam ossze teljes, sajat konfigotPassionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Coller225
tag
Sziasztok!
Minél olcsóbban szeretnék egy korrekt házikót, amiben van kábelmenedzsment, jó a hűtése, és esetleg ki is néz valahogy.
Erről mi a véleményetek? Egészen megtetszett, viszont nem találtam túl sok infó róla :S -
törölt tag
válasz Hardver Arc #39816 üzenetére
Az Elite Knight 350 és egyébként a Vaya hűtése is suxx.
-
Potzee
addikt
válasz Hardver Arc #39820 üzenetére
Bitfenix Merc Alpha. (Ettől alább ne add! Alsó tápos, tágas, szellős)
XDL gagyi, felejtős!PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
Potzee
addikt
válasz Hardver Arc #39822 üzenetére
MERC ALPHA
" Merc Alpha and Merc Beta maximum CPU cooler height = 165mm "
...a procira vadássz egy fasza Brocken-t az apróról...PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
törölt tag
válasz Hardver Arc #39820 üzenetére
Nem csak a ház fapad, maga a kérdés is sántít, mert az XDL happy az 4500 Ft körül mozog.
A 12k max az több mint duplája...
Népszerű-e vagy sem, én nem tudom, igazából nem is akarom tudni.
Amennyiben így van, akkor az a vevők nagyfokú igénytelenségéről és nemtörődömségéről árulkodik. Esetleg pénzhiányról.[ Szerkesztve ]
-
Coller225
tag
válasz #98593280 #39825 üzenetére
Egyelőre sajnos kicsi a keret(70-80-90k), viszont arra nem tudok várni míg több pénzem lesz, mert sürgősen kéne a gép...
Szóval arra gondoltam, hogy egy pentium G3220at veszek most, vagy talán egy használt i3-mal is ellennék, amíg összeszedem a lóvét egy komolyabb i5-re.
Hdd 1db lenne benne, valami 2 terrás seagate vagy wd
2x2giga ddr3 (később még 2x2 gigát szeretnék bele)
egyelőre vidkari nélkül használnám, szintén amíg össze tudok spórolni egy értelmesebb videokártyára(kb 20ezret szánnék rá)
a táp egyelőre egy nagy kérdőjel, még nem szántam rá magam, hogy utánaolvassakAz a lényeg, hogy ugye most nem lesz egy bivaly gép, de úgy szeretném összerakni, hogy a későbbi proci csere, ram bővítés, és videokártya vásárlás után(ilyen sorrendben) mást ne kelljen cserélni, mással ne legyen baj még hosszú évekig.
Szóval valami jól szellőző középkategóriás házat szeretnék, ami kijön mondjuk 10ezerből, vagy körülötte... -
emiki6
veterán
válasz Hardver Arc #39826 üzenetére
Ahogy máson sem. Pl alaplap stb.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Coller225
tag
válasz #98593280 #39828 üzenetére
Igen, azt a Sharkoon Vaya-t én is nézegettem, meg egy csomó más 5-6-7-8 ezres házat is, és bár saját tapasztalatom nincs sok ilyenekkel, de nem tűntek túl minőséginek. Szerintem ez a Vaya lesz a végleges...
Az az Aerocool Gt Black edition amit linkeltem az elején, viszont elég igényesnek tűnt a gyártói honlap alapján, viszont ami fura, hogy ugyanúgy nem találtam róla semmi leírást, mint a noname vackokról.
Ne értsd félre, nem kötekedni szeretnék, csak érdekelne, mi alapján írtad róla amit írtál...? -
Tulkas
tag
Üdv,
a legolcsóbb, legkisebb, és legkonzervatívabb házat keresem a kategóriájában.
Egy ASUS B85-VANGUARD+egy ASUS 7790 DCU OC 2GB menne bele, egy 4430-as i5-ös gyári hűtőjével.
Nem baj ha hangos, vagy ha egy kicsit zárt. (A kártya teljesítménye vissza van véve az alap OEM kivitel értékekre, és proci tuning sem lesz.)
A tápom egy Chieftech 450-es, ATX-es.. Ez se lenne gond ha beleférne .. De jó is lenne..
Köszönöm a válaszokat!"Nevess, és a világ veled nevet...Horkolj, és egyedül alszol..."
-
csana
senior tag
válasz #98593280 #39828 üzenetére
Lehet hogy valamit én nézek be, de alig találok boltot, ahol kapni Bitfenix Merc Alpha-t.
-
Potzee
addikt
válasz Coller225 #39830 üzenetére
70k alatt az általad leírttól jobb konfig is összerakható...játékra alkalmas, később bővíthető...
pl.
Bitfenix Merc Alpha - 12k
GIGABYTE GA-F2A88XM-DS2 - 14.5k
AMD A8-5600K - 22k
vagy amelyiket a keret engedi...
KINGMAX 4GB [1x4GB] 1333MHz DDR3 - 8k
vagy CORSAIR VENGEANCE 4GB [2x2GB] 1600MHz DDR3 a dual channel miatt.
HDD 10-12k
GIGABYTE GE-C420A-C2 - 6.8k
CPU cooler: EKL Cold Tower - 3.5k vagy CM Hyper T4 - 7kPICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
DanielLong
senior tag
válasz Potzee #39833 üzenetére
Bocs, hogy beleszólok, de dual channel ram mindenképp kéne ahhoz az APU-hoz, nemrég született is erről egy cikk. A bővíthetőséget meg eléggé megköti az fm2+ foglalat, mert még a legjobb richland cpu is csak i3 szintet hoz, persze az elég is, ha hd7750 vagy alatti gpu-t tervez a vásárló. Ha hülyeséget mondtam, elnézést
-
kalozhun100
őstag
Zalman Z11-nél van jobb ház ár illetve hűtés téren?
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
Potzee
addikt
válasz DanielLong #39834 üzenetére
Igen, ez így van!
Ezért is írtam, hogy Kingmax 4GB vagy a Corsair a dual channel miatt...az anyagi lehetőségektől függően.PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
DanielLong
senior tag
-
NOKA32
aktív tag
válasz DanielLong #39837 üzenetére
Hello.
Keresek gépházat zöld-fehér vagy piros-fehér szinkombinációban.Vagy valami jól hütő gépházat az elején min 140cm es ventikkel.Sharkoon t28 at néztem csak az nem fehér-piros vagy zöld.Amugy a kábel harisnya lenne ez a három szín kombinációja :/ ezért szeretnék valami hozzáillő házat az ár nem lényeg.
Üdv. -
NOKA32
aktív tag
Még meglátom xd lehet a házzal még várok
-
NOKA32
aktív tag
De közben meg lehet fekete volt fehér helyett
-
Mirman
őstag
Sziasztok, van egy Fractal Design Core 1000 házam és tervezek egy picivel komolyabb konfigot bele rakni majd a közel jövőben (R9 280X, i5 4670 vagy 4570). A kérdés az lenne hogy nem lesz túl melege semminek a házban majd így, mehet bele nyugodtan? Nem igazán szeretném a 2-3 hónapos házam lecserelni .
-
Coller225
tag
Köszönöm a válaszokat!
Én is mindenképp dual channelben gondolkodtam, egyébként, és maradnék egy olyan inteles konfignál, amit megfelelő anyagi háttér esetén akármeddig tudok upgradelni
Mindenesetre mindenkinek köszönöm a tippeketAz említett sharkoon vaya mennyiben lenne rosszabb választás, mint a Bitfenix Merc Alpha?
Az ára miatt lehet inkább azt választanám, és a különbözetet pedig egy jobb tápba fektetném...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Formula-1
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Hogwarts Legacy teszt
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sweet.tv - internetes TV
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.