Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Killer01
őstag
válasz benvolio #39209 üzenetére
Nah, a 330-nál nem találtam jobbat és szebbet jelenleg, ami méretkorlátban befér hozzám (asztalban max 495 mm a magasság). Igazából nagyon tetszik a kecó, és valami ilyesmi is volt a cél (ha kell tudjon hűteni rendesen de ne jöjjenek át a szomszédok, hogy kapcsoljam már le a repülőgépturbinát). Pár apróság nem szimpatikus vele kapcsolatban: a tetőn lévő 2 ventihelyről jó lenne ha külön-külön lehetne a "fedőt" levenni; nem gumisak a kábelrendező rések; a hdd blokk fölé jó lett volna pár 2.5-ös hely (ebben nagyon szimpi a Cooltek Antiphon ház ); táp mellett alul nincs ventihely (pedig a porszűrő kiterjed addig).
Egy olyan kérdésem lenne, hogy az előlapi usb 3-nak milyen a kábelcsatlakozója? 19 pin-es? -
kiralytigris
csendes tag
Sziasztok. Egy olyan ház kellene kb 15k-ért amibe beleférne egy fx6300 és egy Cooler Master Hyper 412 Slim.
-
bluyoo
nagyúr
válasz marcusa #39257 üzenetére
Nem annyira ismerem a Giga 6-os sorozatú lapjait. De a felhasználói kézikönyvet el tudom olvasni .... ehhez nem kell szakértőnek lenni.
"CPU Smart FAN Mode
Specifies how to control CPU fan speed. This item is configurable only when
CPU Smart FAN Control
is enabled.
Auto
Lets the BIOS automatically detect the type of CPU fan installed and sets the optimal
CPU fan control mode. (Default)
Voltage
Sets Voltage mode for a 3-pin CPU fan.
PWM
Sets PWM mode for a 4-pin CPU fan."Szóval képes a feszültségalapú szabályzásra. Kérdés a házventit is szabályozza így vagy nem. Szóval a "puding próbája az evés" ...
(#39258) benvolio
Köszi!Bazinga!
-
tranceplanet
addikt
Sziasztok!
HTPC-t kell építenem. A méret nem miniITX, hanem mATX. Egy mATX lap kerül bele és soha nem lesz benne dVGA. A legkisebb mATX házat keresem, ami még fogad ATX tápot! Egy LCD TV mögé fog bekerülni és nem sok a hely. Max. 15 ropi rá a keret! Még egy fontos infó, csak egy SSD fog bele kerülni és az alaplap valamint egy ATX táp.
" Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
törölt tag
válasz tranceplanet #39263 üzenetére
Silverstone SST-ML03B Milo
mATX, de ez 20k körülFRACTAL DESIGN Core 1000
Sharkoo MS120/140QOLTEC Mini B1 400W, 10k
ez álló ház egyébként
elég vékonyZALMAN ZM-T1 fekete, mATX, 9k
[ Szerkesztve ]
-
Ereshkigal
őstag
Üdv!
ATX házat keresnék, amiben biztosan elférne egy 166 mm magas procihűtő, illetve egy 280 mm hosszú videokártya. Lehetőleg fekete színben, csicsák nélkül, kábelmenedzsmenttel. Az ár még nem dőlt el, de nem ragaszkodnék a legdrágábbhoz.
[ Szerkesztve ]
-
KaakukK16
aktív tag
Sziasztok!
HAF 932-ről mit tudni ?
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Költözni szeretnék. Most egy 100 éves noname házban lakik a konfig, amit le szeretnék cserélni.
A kritériumok:
-ATX, táp nélkül
-Lehetőleg fekete, olyan 5,25ös hellyel, ami lenyílik, amikor a dvd írót kinyitom
-max 10k
-felsőtápos
És beleférjen a következő konfig:
Asus M5A97 ATX lap
CM TX3 evo hűtő
Gigabyte 7750OC
Gigabyte Superb 460 tápKöszönöm!
-
MrPetya19
addikt
válasz Ereshkigal #39265 üzenetére
Fractal design arc midi megfelel a kritériumoknak.
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
tranceplanet
addikt
válasz #98593280 #39264 üzenetére
Ó köszönöm
Ezeket nem ismertem:
-QOLTEC Mini B1 400W, 10k (gondolom a benne található táp nem igazán ajánlott kategória)
-Silverstone SST-ML03B MiloAkkor lecsekkolom a méreteket és a legkisebb nyer
[ Szerkesztve ]
" Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
dm1970
aktív tag
válasz #98593280 #39249 üzenetére
Köszi!
Leültem és átnézegettem a ranglistádat, kicsit elhúzódott. Mint ahogy írtad is Te más szemmel nézed a házakat, én belőttem egy értékhatárt, s ezen belül szeretném megtalálni a legmegfelelőbbet. Az összesített rangsor alapján végül ezeket néztem:Thermaltake Commander MS USB3, ennél erre gondoltál: Thermaltake VN40001W2N Commander MS-I
Sharkoon T5 Value
Enermax Ostrog
Sharkoon REX3 Value
Sharkoon MS140Amit ajánlottál Asgard az nem rossz, de kevés helyen árulják, nekem ezek közül a TT jön be a legjobban. Nagyon mellényúlnék, ha azt választanám? Esetleg vélemény a másik négyről?
-
törölt tag
válasz dm1970 #39271 üzenetére
A REX 3 az még ajánlott lehet.
Az Ostrog és a T5 az nagyon instabil.
Az MS140-ben nincs kábel menedzsment, ahogy a TT MS-ben sincs. -
Tibor_560sec
aktív tag
Szevasztok
Szeretnek kerni par ajanlatot az alabbi elcsomagolasara ...
-FM2 mATX
-HD7700 dupla slot
-Astek LCLC
-egy db 3,5 HDD
-egy db 2,5 SSD
-ATX(normal) PSUAz AV amp. melle szeretnem ezert egy klasszikus erosito meretut szeretnek ...
Szin az fekete vagy fegyverszurke optikai meghalytohely hianya nem kizaro ok .
Es orulnek olyan fele valtozatoknak amiben van iRDa vevoegyseg vagy iMON fele iranyitas .
Arban 33 e Ft a felsohatar !Udv.
Ne játszd el a bizalmad , főleg előttem !™
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz tranceplanet #39270 üzenetére
A QLTEC-et én sem ismerem.
A SilverStone az biztos hogy minőségi, ezt az ára is tükrözi.
Természetesen a QLTEC tápja az kuka, vagy hwapró 1000 Ft. -
törölt tag
válasz dodopek #39267 üzenetére
Az Arctic Cooling Silentium T11 -nek ilyen az 5.25-ös előlapja, azaz 2 db igen.
Ára az igaz hogy 5 ezerrel a 10k felett van, de legalább jól hűt: Delta-T hűtési táblázat.Lehet hogy találsz ilyen CD tálca nyitós házat 10k alatt is, de akkor ugyanúgy maradsz a NONAME kategóriában.
Kábel menedzsment a T11-ben sincs, igaz, felső tápos, ahogy szeretnéd.
A HDD rögzítés nem a legszuperebb, nekem eléggé rezgett, rezonált benne a vinyó. -
-KP-
addikt
szerintetek alsó tápos háznál fontos, hogy legyen porszűrő a venti nyílásnál vagy anélkül is jó?
-
törölt tag
-
Viper26
nagyúr
Mérgelődtem magamban hogy egy ilyen házon csak matrica a CM logo, és a mai nap leszedtem róla a fóliát és tadaaaa...fém.
Egyébként lehet külön kapni oldalpanelhez, és hátra porvédőt /szűrőt (CM 690 II Advanced USB3).iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
MrPetya19
addikt
A Xigmatek bemutatta az Aquila nevű mATX kocka kuckót.
A Prodigy M-el ellentétben az alaplap vízszintesen van benne, 4 pci hellyel. Található rajta egy 5.25-ös hely, két belső 3.5/2.5 és kettő 2.5. A tápegység az alaplap alá megy (ala prodigy) és a hdd-k a táp elé (prodigy stylba) Előre 2 120-as légkavarót rakhatunk vagy egy 20-ast, felülre 2 140-est és hátulra is egy ekkorát.
A cpu hőmérsékletét max 18cm-es hűtőt rakhatunk, míg a videoadapterünk 33cm hosszú lehet.
Az előlapi portok a jobb oldalt vannak, és van két hosszantí fogantyú felűl és az egész ház lejt.Szerintem uaz az oem, mint a prodigynél, mert ces-ről rémlik.
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
törölt tag
-
-KP-
addikt
Szeretném lecserélni a chieftec ba02 házam egy annál kisebbre. A Fractal Core 3000 és Arc Midi R2 típusokkal szemezgetek. mindkettő alsó tápos de nincs porszűrő a táp előtt. ez most gáz, vagy nem? egyesek szerint így állandóan port fog szívni a táp...
-
aclandiae
senior tag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy házra: halk terhelés alatt (rezgéseket nyelje el), pormentes, alsó tápos, csak léghűtésre, táp nélkül, nem fekete színű, nem piros világítással, a plafon 20k. Használt de garos is jó.
Ötletek?
-
nagyúr
Én csak azt nem értem, hogy hogyan tudták a Bf Prodigy M-et így elcseszni. A Silverstone TJ08-E kisebb és belefér 2 ODD, rakás HDD, táp is és a hőfokok is jók.
-
törölt tag
válasz aclandiae #39293 üzenetére
A "nem fekete" kissé behatárolja a palettát. Lenne esetleg a NEXUS Prominent R, hangszigetelt. Lenne esetleg a Cooler Master Silencio 550, de ez is fekete. Ami most eszembe jut, az a
NANOXIA Deep Silence Two fehérben
Viszont ez 30k.Van még a Silverstone PS07. ami fehérben is kapható. 23k körül van. Ugyan nem hangszigetelt, de én nem véltem hangosnak a ventiket benne.
-
akos86
aktív tag
Egy kis csemege!
http://prohardver.hu/teszt/silentiumpc_gladius_m40_szamitogephaz/kivulrol.html
tetszetős!
3dfx, gone but never forgotten...
-
babo41
csendes tag
Sziasztok!
Új házat szeretnék a régi helyére és a segítségeteket kérem!
A lényeg, hogy
- ATX-es alaplap kényelmesen elférjen benne,
- legyen benne cable management,
- amennyiben van ilyen, legyen benne 2 ventilátor, vagy olyan aminél elfogadható hűtés van 1-gyel is,
- a HDD-k rögzítése ne csavaros legyen,
- a plafon olyan 15-16k.Válaszokat előre is köszönöm!
-
törölt tag
válasz babo41 #39299 üzenetére
Zalman Z9, Z11
ANTEC One
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest