- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Zizi123 #103951 üzenetére
ez a három "brand" amúgy ugyanattól a gyártótól jön. valamiért a kínaiak imádnak ilyen almárkákat csinálni.
minőségre mindegyik ott van a szeren, érdemes a forma alapján dönteni, de ha anno bejött a G305, akkor szerintem az R1 lesz a befutó. a másik kettőnek az egér közepén van a legmagasabb pontja, az R1-nél viszont hátrébb, hasonlóan a G305-höz. persze a szimmetrikus is megszokható de R1-nél könnyebb lesz az átállás (nekem G305 után volt R1 és F1 is, R1-re sokkal gyorsabban ráállt a kezem).
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Zizi123 #103948 üzenetére
a G305 felett műszakilag már eléggé eljárt az idő, és a kínai konkurensek mellett már egyáltalán nem kompetitív normál áron (szvsz még akciósan se nagyon). előnye viszont szvsz a GOAT forma, illetve hogy egyszerűen beszerezhető itthon is.
van kínai klónja az Mchose G3, de szvsz annak csak a Pro és Ultra változatát érdemes megvenni ami kb egy árban van a sima G305-el, és bár műszakilag fejlettebb, nyilván a support, meg hogy "noname" márka, ellene szól.
szigorúan ár/értékben nézve szvsz még mindig a VXE R1 Pro a best buy, ami itthon is beszerezhető, vagy ha kicsit nevesebb márkát szeretnél akkor Endgame gear XM2we vagy OP1we jó választások lehetnek.
ha használt is játszik, akkor aprón néznék használt Pulsar X2-t vagy Lamzu Atlantist esetleg.#103949 ha nincs nagy hibája, én lehet megjavíttatnám inkább. razer orochival kb ugyanott lennél, műszakilag kb ugyanazt a szintet képviseli (kicsit jobb kapcsolók, rosszabb szenzor). a fenti ajánlásokat megfontolnám.
-
z123456z
őstag
válasz
Zizi123 #103948 üzenetére
+1
Én is pont ebben a cipőben járok. Gyerek használ 305-öst, nagyon szereti, de előjött néhány hiba, újat szeretne. Jön a szülinapja és a karácsony. Kicsi a keze, tehát hasonló méretű érdekelne, én mást nem tudok, nem ismerem az egereket. Néztem még a Razer Orochi-t, de nem tudom, milyen lehet. A végén még az is lehetséges, hogy kap egy új 305-öst.
-
Zaied
addikt
válasz
Zizi123 #101559 üzenetére
Akkor meg is van a hiba, az alaplap...
BIOSba az USB módokkal tudsz próbálkozni, valamint szerintem a chipset driver kötelező vagy ha van külön usb driver a laphoz akkor az is.
Valamint megnézheted azt is, hogy miden usb-s cuccot lehúzol, mert a különböző frekvencia is zavarhat...
Az alaplapra közvetlen legyen dugva és az se szokott mindegy lenni, hogy melyik port.
Ebben az esetben talán ez a topik jó lehet: [link] -
Zaied
addikt
válasz
Zizi123 #101555 üzenetére
Tápegység videokártya és alaplap is lehet, új vagy használt mindegy, bármi amibe kondenzátor van zúghat, ha jól tudom, előfordul mindenhol.
Nem az egérrel van a baj, csak az idézi elő a problémát, ezért kérdeztem, hogy fázishelyesen van e bedugva a géped (van mikor megoldja a problémát).
Én még valami szoftveres/driver/bios beállítás hibára is gyanakodnék usb fronton, de szerintem erre már van ennél jobb topik, ahol szakértők segíthetnek(nekem is elmulasztották már a zúgásomat 3x).
De azzal is számolhatsz amit Hegyirabló is említ, nem szeretik egymást és emiatt zúgnak. -
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Zizi123 #93226 üzenetére
Az előző posztban leírtam, hogy milyen lesz tőle a klikk. Én kb. azóta sírok, hogy nem ilyen minden egér alapból. Persze nyilván preferencia kérdése is.
MM710: Alapból Omron (20M) van benne. A jobb implementációk közé tartozik, de köszönőviszonyban sincs azzal, amit a japán Omron tesz az egérrel.
Amúgy volt a 710-emben még Kailh GM 8.0 és TTC Gold Dustproof (30M) is. Szerintem a japán Omron toronymagasan veri őket.MM720: Attól függ, hogy milyen klikkelési érzetet akarsz, bár a Razeré hasonló, hiszen optikai. Ilyen switch-ekből nincs is valami nagy választék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- BestBuy ruhás topik
- bambano: Bambanő háza tája
- DOOM - The Dark Ages
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Túra és kirándulás topic
- Befutott a MindsEye végső előzetese
- Le Mans Ultimate
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged