Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2024 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék minden érdeklődő fórumozót megkérni, hogy hűtő választáshoz a Topik Összefoglaló elején lévő 6 pontos kérdéssorra igyekezzen minél pontosabb választ adni, hogy érdemben segíteni tudjunk.
A jelenlegi ár-érték arányban legjobbnak tartott hűtőkről az összefoglaló táblázatot árkategóriánkénti besorolásban itt találjátok: > > > Hűtő toplista. < < <
Egyéb, forgalomban még kapható és ajánlott hűtők: Aktív hűtők.
Forgalomban már nem kapható, leginkább használt piacon fellelhető hűtők: Kifutott hűtők.
Jó minőségű, ajánlott zsírok hűtő alá: Hővezető paszták.
A topikhoz nem, vagy csak részben kapcsolódó témák linkjei:
Hogyan javítsam a házam szellőzöttségét? - > Léghűtés topik
Ha nem szellőzik jól, akkor cseréljem? - > Milyen házat vegyek?
Kéne új venti! - > Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Csak a hűtő marad? - > Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Többet szeretnék tudni a hővezető pasztákról! - > Hővezető paszták
Hogyan feszeljem alul a procim? - > Az adott tokozás saját topikja
Hogyan delideljek? - > Tuning kezdőknek
AiO-t tudtok ajánlani? - > Még mindig nem! Kompakt vízhűtés
Kérek mindenkit, hogy a topik szakmaiságát őrizzük meg, így a témába nem vágó hozzászólásokat inkább privátban, vagy az adott téma saját topikjában beszéljük meg.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cooi11
senior tag
Sziasztok!
Arra gondoltam ez jó halk hűtő
ID cooling IS 60 ((600-1600RPM(PWM) ))
alacsony fordulatszám nagy nehéz hűtő.
Egy modern halk PC-t akarok, két mozgó alkatrész van a hűtő és a táp,
ezeket kell a leg halkabbá tennem.
Esetleg van halkabb hűtő? -
kispal87
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Alpenföhn Matterhorn rev b. hűtőm amihez van intel 1156 lefogató szett.
Ezt fel tudom rakni 1151v2-re? -
Speed®
HARDVERAPRÓD
-
SzabolcsL
csendes tag
Sziasztok
Ryzen 5 2600 gyári hűtőjét szeretném lecserélni. Egy hónapos a konfig, nincs komolyabb gond a hűtővel, de hosszabb távra való tervezés miatt szeretném megóvni az élettartamát, valamint CPU-váltás esetén is hatékony hűtést szeretnék. (Váltás alatt 3. generációs Ryzen-t gondolok.)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre? 15-25 eFt (max. 30eFt.)
2.: Milyen házba kerül? Zalman Z3 Plus White
3.: Milyen alaplapra lesz? MSI B450 Gaming Plus
4.: Processzor típusa? AM4 Ryzen 5 2600
5.: Ramok típusa? Kingston Hyperx Predator 2x8GB DDR4 3000MHz
6.: Egyéb igények? Nem volt még RGB hűtőm, "dísznek" elfogadnám a gépházba való belátás miatt.Alapjáraton 45-52 fok (nyáron lehet magasabb lesz), Aida64 teszt alatt 78-81 fok (10 perc után), játék alatt (OC) 70-75 fok (tudom, normálisnak tekinthető, de ha van rá mód, nem kínoznám).
Elfogadok néhány tippet már bevált hűtőkre!
Köszönöm!
-
nyozo
aktív tag
Nem próbáltam még oldallap nélkül, de megpróbálok mindent amit írtatok, aztán jelentkezem
(esetleg ha cserélni kéne a DRP4-et, milyen kompakt vízre lenne érdemes ami 280mm, akár használtan is?)[ Szerkesztve ]
Egy nagyon bölcs ember mondása! "A haverok olyanok mint a krumpli ha megeszed meghal"
-
SkyTrancer
senior tag
Oldallap nélkül is próbáltad ?
-Véleményem szerint valamelyik megoldás, de végső soron az alulfeszelés segíteni fog
Ha más nem, akkor így marad. Baja nem lesz, de tény, hogy engem is bosszantana
Azért egy stressz tesztet is lefuttatnék, hogy mégis mi a vége, mennyire melegszik fel
Gyanítom jelen állás szerint nem 82 lesz az, hanem 90+
Át kell nézni mindent töviről hegyire. Írd meg mit mutat a szemrevételezés után
Esetleg képet is dobhatsz fel.[ Szerkesztve ]
-
Feriboy2
aktív tag
az is lehet, hogy túl sok a venti. (pl. a felső ventik kiszívhatják a friss levegőt mielőtt odaérne a procihűtőhöz)
én kipróbálnám, hogy csak 2 venti legyen bekapcsolva. a ház elejében lévő ami a procihűtővel van egymagasságban és a hátsó 12 centis
illetve ha tudsz, akkor emelj a dark rock venti fordulatszámán.
plusz 1 dolog: mivel méred a hőmérsékletet, akár az is lehet hogy a szoftver rossz. ajánlom a legfrissebb hwinfo64-et: [link] nézdd meg ezzel is.[ Szerkesztve ]
-
nyozo
aktív tag
válasz SkyTrancer #84579 üzenetére
Jövőhéten szét szedem, megnézem, illetve újra pasztázom. Ha nem domború se a cpu kupak, se a hűtő akkor wtf?
Egy nagyon bölcs ember mondása! "A haverok olyanok mint a krumpli ha megeszed meghal"
-
SkyTrancer
senior tag
hát bízzunk benne, hogy nem ez a helyzet, de nézd meg szemmel, hogy mi a helyzet
Ha mégis ilyen procit- ( jobb esetben hűtőt ) fogtál ki hogy domború két megoldás marad
1. polír = ugrik a gari, viszont isten király lesz minden, feltéve, hogy a kupak alatt is jó minden
értem ez alatt hogy a gyári genny, amit felkentek és a magok is "jól sikerültek"2. alulfeszeled a cpu-t + emeled kicsit a DRP4 Fan speedet.
Ilyen hőfokok mellett garancia stb min olyan nem igen jön szóba, mert üzemi hőmérséklet
Mégis azért ezek a 9900k- procik 60-70 fokon mennek stock módban játékok alatt ( nagyjából )
nyilván terhelés főggő
de azért jelenleg a R6 nem eszi meg a 9900k-t még lowon sem 2080-ti mellett semPersze sok midnen mástól is függ, ahogy már említették
[ Szerkesztve ]
-
Frenk
aktív tag
Sziasztok,
Az "aprón" a jelenlegi Cooler Master Hyper TX3 váltására az alábbiakat nézegettem:
- Alpenföhn Brocken 2,
- Scythe Ashura,
- Scythe Ninja Plus Rev B.
MElyik lenne ajánlottabb kategória?1. Mennyit szánsz a hűtőre? "PH aprón"
2. Milyen házba kerül? THERMALTAKE V3 BE
3. Milyen alaplapra lesz? ASUS MAXIMUS V GENE Micro ATX Z77
4. Processzor típusa? i7-3770
5. Ramok típusa? KINGSTON HyperX FURY 16GB DDR3-1600 Kit
6. Egyéb igények? (fekete, passzív, stb.) Lehetőleg csendes legyen de fontosabb, hogy jól hűtsön - bírjon pici tuningot is. A RAM slotra ne nyúljon rá.Segítségeteket előre is köszönöm.
-
nyozo
aktív tag
válasz Speed® #84574 üzenetére
fesz az 1.288, Lian Li Alpha 330 házban van, elől 3db 14cm-es bitfenix venti, felül 2db be quiet pure wings 2 14cm, hátul 12cm-es be quiet pure wings 2, megpróbáltam úgy is, hogy maxon megy az összes venti, akkor se nagyon változtak a hőfokok
SkyTrancer: Igen én raktam rá, minden okésnak tűnt, bár ezt eddig nem tudtam, hogy előfordulhat domború kupak a 9900k-nál, olyankor mit lehet tenni?
[ Szerkesztve ]
-
SkyTrancer
senior tag
Az nagyon sok.
Te raktad fel a hűtőt rá ?
Ilyen magas hőfoknak még akkor sem kéne lennie ha a legolcsóbb pasztával került volna össze a cucc
Mégis, érdemes lenne újrapasztázni és ellenőrizni hogy minden rendben van e a cpu és a borda között
Volt már itt fórumon akinek olyan domború volt a cpu kupak, hogy nem tudott rendesen felfeküdni rá a hűtő
Ezt is meg kéne nézned, hátha ez a gond
ja természetesen ugyan ezt a hűtővel is meg kéne nézni
egy vonalzó a segítségedre lehetVan olyan, hogy egyik proci melegedősebb mint a másik, de ez már nem egészen az a szint
pláne hogy játék alatt nézed, ahol nincs is maximális terhelésen[ Szerkesztve ]
-
nyozo
aktív tag
Stock 4.7Ghz, 15perc rainbow six alatt 82 fokig melegszik
-
nyozo
aktív tag
Üdv! Úgy tűnik kevés a Dark Rock Pro 4 a 9900K-nak, milyen hűtőt lehetne helyette?
-
Forestgreen
aktív tag
Könzervatív egy banda, az biztos, a színvilágból sem engedtek évekig, de már kezdenek enyhülni, vérger jönnek a fehér ventik a fekete után..
ASROCK Z790 Riptide WiFi + Core i5-12600K+MAG Coreliquid E360, Gainward GeForce RTX 3070 Ti Phoenix, 1 TB SSD, CORSAIR 32GB Vengeance RGB DDR5 6000MHz + Corsair 6500X
-
mgabi
senior tag
válasz Forestgreen #84567 üzenetére
Már tesztelik az AIO-kat. Az A12*25 ventit is ennek fényében fejlesztették már. Noctuát ismerve kb 6-8 évig fejlesztik mire kijönnek vele A14*25 ventit is idénre ígérték, aztán 21-re halasztották, mert nem elégedettek vele, szóval reszelnek még rajta 2 évet. Erős csapat.
-
Forestgreen
aktív tag
A Noctua elég komolyban nyomja, kár hogy még mindig nem mennek el a vízhűtések felé... :/
ASROCK Z790 Riptide WiFi + Core i5-12600K+MAG Coreliquid E360, Gainward GeForce RTX 3070 Ti Phoenix, 1 TB SSD, CORSAIR 32GB Vengeance RGB DDR5 6000MHz + Corsair 6500X
-
abdulka1
őstag
válasz Paxker315 #84565 üzenetére
Most,hogy jobban utána néztem, akár még igaz is lehet az a 158mm, mert a ház szélessége engedné.
Illetve van belőle plexis sík oldallappal, és domborított teli lemez oldallal is.
Előfordulhat az is, hogy a gyári adat akkor érvényes, ha telepítve van az oldallapi ventilátor.
Ki tudja milyen kacifántosan gondolkoznak.
Az lenne a tuti, ha a kérdező megmérné.Nekem a Sharkoon M25-V, 210mm széles, és 167mm magas hűtőt tud fogadni. A K350, csak 10 milivel keskenyebb.
[ Szerkesztve ]
Nem az számít, hogy veszítesz vagy győzöl, az számít hogy ÉN veszítek-e vagy győzök.
-
Paxker315
addikt
válasz abdulka1 #84564 üzenetére
Árukeresőn egy fószer CM Hyper212Evo hűtőt épített be, "állítólag". Az meg ~158mm tudtommal.
Amiket ajánlasz, tök jók, az ID kifejezetten szimpi az ár:teljesítmény mutatójával (LTT verifikáltan is)
-
abdulka1
őstag
válasz jaaman #84563 üzenetére
Szia!
A ház miatt 148,5mm a max magasság.
Nem írtad a RAM profilját, de ezekkel nem gond a magas hűtőborda sem.Alpenföhn Ben nevis / ID-Cooling SE-213V2
"Egy 10 perc játék után 72 fokra ment fel a proci és a gépház is tűz forró lett."
Ha így van, érdemes lenne a ház szellőzését is megerősíteni.
Majd jönnek a mesterek, és biztos nőni fog a választék.
[ Szerkesztve ]
Nem az számít, hogy veszítesz vagy győzöl, az számít hogy ÉN veszítek-e vagy győzök.
-
jaaman
tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni proci hűtő vásárlás tekintetében.
1.: Mennyit szánsz a hűtőre? 10-15e ft
2.: Milyen házba kerül? Cooler Master Elite Knight 350
3.: Milyen alaplapra lesz? Asus P8H61
4.: Processzor típusa?lga 1155 i7 3770
5.: Ramok típusa?Kingston ddr3-1333
6.: Egyéb igények? halk, megbízhatóEgy 10 perc játék után 72 fokra ment fel a proci és a gépház is tűz forró lett.
Segítségeteket előre is köszönöm!
''He who makes a beast of himself Gets rid of the pain Of being a man.''
-
RobexX10
aktív tag
Köszönöm szépen az infokat!
-
hegegabi80
addikt
válasz RobexX10 #84559 üzenetére
Mindenképp IS-50, vagy IS-60. Lehet rá tenni normál vastagságú ventit is, ha kevés lenne.
Nekem előbbi van, először gyári ventijével, de most hely miatt egy 92-es scythe pwm ventivel.
Vagy esetleg még a panorama is egész jó, volt olyanom is, a silvretta kicsit már hangosabb.
Talán még a scythe big shuriken, vagy még a scythe shuriken rev. b. -
Zwiebi
tag
válasz Paxker315 #84558 üzenetére
SE-214X-rol amit lattam, nem igazan jo vetel. Nem egy rossz huto, csak kicsit a ket szek kozott pad ala esos.
Hutoteljesitmenye nem sokkal haladja meg a 213v2-t, cserebe hangosabb rajta a venti (2 venti semmit nem er mellesleg).
Alapon, kozepkategoriaig a 213v2 csondesen elvisz mindenent, akinek tobb kell, arra mar nem eleg a 214X sem. Ha jo ventivel adnak, ami csondes ES lehet alacsony fordulaton is jaratni, akkor meg erdekes lenne, de igy nem.RobexX10:
Az SFF gepek mindig kompromisszumokkal jarnak, ha bevallalod, akkor jo lesz az IS-50, de egy rendes meretu hazzal konnyebben meguszod.
-
RobexX10
aktív tag
válasz Zwiebi #84557 üzenetére
Köszönöm a tippeket
ID Cooling tetszik.
Sharkoon CA-M lett kinézve. Egy bajom van jelenleg nem lehet kapni sehol Meg hasonlót se találtam.
Másik verzió PHANTEKS Eclipse P300 ebbe már mehet ez előző ID Cooling is.
-
-
Zwiebi
tag
válasz Paxker315 #84556 üzenetére
Inkabb egy ID Cooling IS-50
RobexX10:
Milyen hazba tenned? Van valami specifikus oka, hogy ennyire alacsony profilu hutot keresel?
-
RobexX10
aktív tag
Sziasztok!
i3-8100 gyári hűtő kiváltására mit javasoltok? Lényeg hogy csendes legyen.
Alaplap: ASROCK B360M Pro4
RAM: CORSAIR Vengeance LPXInkább alacsonyabb kellene 60-70mm
Ár: 4000-8000Ft -
Paxker315
addikt
Az ID Cooling SE-213V2 ill. SE-214X közt nagy a különbség? Árban nem, de teljesítményben, s legfőképp', ár:teljesítmény mutatóban?
-
mgabi
senior tag
válasz Bertiee #84547 üzenetére
80 fok alatt rendben van a proci. Ha a hang nem zavar akkor felesleges cserélni. Esetleg a gyári pasztát lehet még lecserèlni mx4.re ha havertól tudsz kölcsönkérni, de ne vegyél ujonnan.Vagy használtan vadászol egy jofajta házventit. Az is sokat tud segíteni a cpu hofokon.
#84548) olymind1. Nagy a borda. Minden egyes szerelésnél hálát adok a ts 140 direct slim radimnak. Félten a slim raditól, de az is elég jól teljesít.
[ Szerkesztve ]
-
olymind1
senior tag
Megérkezett az Alpenföhn Brocken 3 Black Edition. Nem kis dobozban érkezett. A borda se picike egyáltalán
Sajnos a beszereléssel még várni kell legalább 1 hónapot
-
Bertiee
senior tag
Sziasztok, a gyári hűtőt szeretném leváltani. Nem akarok sokat áldozni rá, ha már egy pár fokot lentebb viszi, az elegendő.
1.: Mennyit szánsz a hűtőre? max 5-7k
2.: Milyen házba kerül? Midi
3.: Milyen alaplapra lesz? Gigabyte PA65-UD3-B3 socke 1155
4.: Processzor típusa? I5 3550
5.: Ramok típusa? 2X4Gb alacsonyak, bordával
6.: Egyéb igények? Jobb legyen mint a gyári hűtő -
duo
addikt
nos.
gyári:
idle 32 C.
chrome, spotify 37-39 C.
csak böngészés 34 - 35 C.
youtube hd full screen 38-41C.
youtube hd full screen 39-42 C.id cooling, borda lamellái a RAM és a hátsó perforáció felé néznek:
idle 33-34.
chrome, spotify 37-39 C.
csak böngészés 36-37 C.
youtube hd full screen 39-42 C.gyakorlatilag nem volt különbség.
fél óra prímszám négy szálon futtatva 50-55 fok az 50-hez közelebb. mindhárom esetben.
Annyit tettem most hogy előre rendeltem egy silent wings2-őt. jobbak a specifikációi mint a fractalnak.
amit nem tudok és ami miatt marad az id cooling az az, hogy most 23 fok van a szobában. nyáron amikor előfordul a 28 is, (annál több nincs és nem is volt,) akkor hogyan alakulnak a hőmérsékletek. Azért úgy sejtem az id cooling csak jobban hűt rossz légáromlás ide vagy oda. de ez csak hipotézis, fixme ha nem így van.
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
Paxker315
addikt
válasz Zwiebi #84518 üzenetére
neztem 1-2 tesztet arrol a Fera3-rol, nem rossz, bar, az eco advancedtol valoban elmarad. A kb. 8ezer ft-os árért nem rossz. De semmi kiemelkedő.
TechPowerUp (RGB Verzio.)
HW Cooling - arctic freezer 33 ellenében
DV test
Eteknix
HW Luxx - nemet
OC Inside (nemet)
Fera3 és RGB is rajt' a listán. német
Regebbi Fera2 teszt, csak nem rosszabb a 3-asPollák tesztet szándékosan nem hoztam, bár, nem tudom, ott mennyire megy a "nemzeti processzorhűtő" promocio.
[ Szerkesztve ]
-
duo
addikt
koszi mindenkinek. csinalok majd par merest, a jelenlegi az elforgatott es a stock hutessel
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
Zwiebi
tag
válasz Speed® #84528 üzenetére
Itt az az egyeduli problema, hogy nincs igazan kereszthuzat amivel szellozne. Egy darab 92mm-es elol arra eleg, hogy legyen levegoutanpotlas, a forgatasnak pedig minimalis haszna van, par centi csak az elteres, nem lehet vele nagyon iranyitani a levegot. Ha hatulra fel lehetne tenni egy ventit, az segitene, hogy legyen legmozgas es ne minden a tapon menjen at.
-
Zwiebi
tag
válasz abdulka1 #84526 üzenetére
Ez a borda egyreszt vekony es mindenkeppen az alaplap fele vezeti a levegot, szoval tul sokat nem iranyit a legaramlason felszerelesfuggoen csak befujja maga ala a levegot. A huto nem szimmetrikus, tehat a mostani felszerelessel van a borda tulnyulo resze a legkozelebb a haz hatuljahoz es a legtavolabb a haz belsejetol.
Ettol fuggetlenul a leghasznosabb hutoelem jelenleg a tapventi ami a munka legnagyobb reszet vegzi fuggetlenul attol, hogy hogyan lenne felszerelve a procihuto. Egy hatso racsra felszerelt venti nagysagrendekkel tobbet hasznalna, mint barmilyen forgatas (mar ha szukseg van a hutesre, ha nincs terhelve / alacsony fogyasztasu a gep, a tap is siman eleg lehet). -
abdulka1
őstag
válasz Zwiebi #84525 üzenetére
Nem értem mire gondolsz.
Attól hogy a hátlap felé mutat a csövek vége, miért menne arra a meleg levegő? A hőcsöveknek az a szerepe, hogy segítsenek elosztani a hőt a bordákon. A levegő haladásának irányát a bordák határozzák meg, és azok pont merőlegesek a hőcsövekre. A jelenlegi állásban a VGA-ra és a tápra megy a meleg.[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Fekvő vagy álló használat van? 90°ot forgatnék rajta, hogy a hátsó I/O feletti perforáción legyen némi kifelé áramlás és ne a VGA/táp kapja a luftot. Ha a hűtő felett perforált az oldallap, akkor még a venti megfordítása is opció, úgy nem rekedne bent a meleg annyira, minimálisan romló értékekkel lehet számolni a procira nézve.
-
duo
addikt
sziasztok! felszereltem az is60-at. így:
Tehat a hocsovek a ramok fele neznek. meg ketfelekeppen tud allni, jobboldalt a tapegyseg fele vagy a balra a dvga fele. szerintetek hogyn jobb a levegoaramlas. a haz felulrol zart, friss levegot elolrol kap. egy 92mm venti sziv. az utjabol mindent eltakaritottam. lefurtam pl a hdd keretet. az ssdk meg az optikai egyseg helyere kerultek.
meg kiserletezek, de elsore a fenti dolog erdekelne: szoval merre alljon? koszi szepen. ekezetek a telefon miatt nincsenekEgyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
Zwiebi
tag
válasz Benhill #84517 üzenetére
Ebben az arkategoriaban en inkabb a Brocken Eco Advanced-et vennem. Itt megtalalod mindkettot a grafikonokban. Valoszinuleg alacsonyabb fordulaton meg nagyobb az elonye a Brocken-nek. Nem egy nagy kulonbseg, nem nez ki rosszul a SilentiumPC sem, de nincs olyan arelonye, hogy megerje azzal probalkozni. Nem tudom kivel gyartathatnak...
-
Benhill
senior tag
Sziasztok.
A fenti házba, már korábban írtam hogy 160mm-es hűtő fér be, de ezt csak lemértem alaplaptól az oldallap vonaláig. Mert nem találok a neten róla infót.
Szimpatikusnak tűnik a SilentiumPC Fera 3 HE1224 processzor hűtő, ami 155mm magas.
Levontam a processzor vastagságát az alaplaptól ami kb fél centi, így elméletileg be kell hogy férjen.Mit gondoltok, beférne?
-
dugo_
veterán
válasz takacsbotond #84513 üzenetére
Minden LGA115x megegyezik felfogatás szempontjából.
-
Sirandrish
legenda
Ez a DEEPCOOL Assassin II mennyire marad el pl a Dark Pro 4-től, ha elmarad persze
Ha hihetünk a hivatalos oldalnak, akkor nem rossz cucc..
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Lacitusz
kezdő
válasz Paxker315 #84507 üzenetére
A pure rocknal azt irjak, hogy siklocsapagyas.
Ugye ez a sikocsapagy nem ugyanaz mint a 15 evvel ezelotti siklocsapagy? Mert azok a regi ventik masfel ev intenziv hasznalat soran meghangosodtak mint egy porszivo.Deepcoolra visszaterve, ha nincs proci tuning, eleg lehet a gammaxx 300, vagy kene azert a 400?
-
mgabi
senior tag
válasz takacsbotond #84508 üzenetére
Igen, ua., mint a 1151 v1. Furattávokban nincs változás.
-
takacsbotond
őstag
Sziasztok! A be quiet! Dark Rock Pro 3 kompatibilis az LGA1151 v2-vel?
Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
Paxker315
addikt
válasz Lacitusz #84506 üzenetére
Alpenföhn Brocken Eco (Advanced); Ben Nevis (Advanced); itt van ez is, ami teszteken a BQ Pure Rockot verte hőfokokban és hangerőben (csendes) is, de csak félve említem.
De nem-k-s, nem oc-hato, jó fogyasztású prociról van szó, a gammaxx300-400 is jó, a gyáritól mindenképp' jobb. Egyéb opció lehet ID Cooling SE-213 illetve ID Cooling SE-214x
szval vannak opcioid, es nincs is ertelme tul nagyot sem venni ahhoz a takarékos procihoz.
-
Lacitusz
kezdő
Sziasztok, egy nagyon csendes, nagyon hosszueletu huto kene i5-9400f procira. Kerdes:
Eleg lehet egy gammaxx300?
Nem tulloves egy bq pure rock bk009?
Esetleg valami mast ajanlanatok?
Koszi. -
tankraid
aktív tag
válasz Zwiebi #84499 üzenetére
@Zwiebi
@gianni85Köszönöm!
Igen van. De nagyon nagy batár illetve gondolkozom rajta, hogy meghagyom az fx8300 -om és 2600-ra rakok valami kisebbet. Ház nem lesz sokkal kisebb mert atx-es lesz az alaplap de kicsivel nagyobb mozgást teret ad.
Brocken Eco Advanced szimpatikusnak tűik! Köszönöm még egyszer! -
Zwiebi
tag
válasz -FreaK- #84501 üzenetére
Szia, igen jo az amit kineztel, de ha turelmes vagy, akkor ingyen is megigenyelheted a Noctuatol. Ehhez viszont kell szamla a hutorol es az AM4-es alaplaprol.
Ezt olvasd vegig (masodik bekezdes): https://noctua.at/en/nm-am4-mounting-kit-order-form.
-
-FreaK-
veterán
Sziasztok!
Van egy Noctua NH-D15-ös hűtőm, amit jelenleg a Skylake i7-en használok, de váltani fogok majd a Ryzen 3000-es szériára, ha megjelenik. Látom, hogy lehet hozzá kapni ilyen mounting kit-et, és ha minden igaz, akkor ez az: NOCTUA NM-AM4 - szerelőkészlet
Csak egy megerősítést szeretnék kérni, ez kell nekem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt Nehézfém: Montech Metal DT24 Base hűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt IceGiant ProSiphon Elite: jéghideg szódával
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- Ukrajnai háború
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- DUNE médialejátszók topicja
- LG LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.