-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
qisqaqas
senior tag
Olvastam egy srácot aki keresett super black-et mert írógéphez volt szokva és rendre széttört/megrepedt a kapcsolók alatt a PCB
-----------------------------------------
Építésről: Keycap a legdrágább. Kapcsoló van, nem olcsó de vannak olcsó klónok amiket bagóért megveszel egy-egy GB keretében. Esetleg massdroptól.
Alps kapcsoló nagyon jó lenne,de nincs hozzá keycap. Még. Tavaly nyár óta ígérgetik... :/
PCB nem kell, anélkül is jó vagy. Kontroller nem elhanyagolható árú, de nem lehúzás ez sem. (nem fullextrás teensyre gondolok.) GB-vel ez is megoldható.
Keycapból egyedül a MAX saját gyártmánya ami kevésbé emeli a pénztárcád pulzusát. Ammeg ABS.
Még másik lehetőség: Keycapek 3D nyomtatása ABSből. Megfelelő utókezeléssel nagyon frankó végeredményt lehet elérni.(acélgyapot, aceton) Persze nem lesz tökéletes de ha számításba vesszük hogy árban kb tizede a rendes keycapeknek, vagy kevesebb; akkor elég sok érvet le tudunk söpörni az asztalról.
Stabil vázat adhatsz neki fémből, akrilból. Ha jól van megtervezve és jó az alapanyag is, tartania kell. Ez utóbbi meg nem megkerülhető költség. Ha a készen kapható, egész aluból kimetszett vázakat szemelted ki akkor rossz híreim vannak.
Összességében kihozható olcsón egy bill, de az kompromisszumos. Az hogy valóban olcsón hozz ki egy full keyboardot ahhoz nagyon sok dolog kell. Egyébként célom az hogy olcsón előállítható mechanikus billzetet tervezzek, amelyben nincs minőségi megkötés. Addig persze még rögös az út, de ha már kitapostam nem tiltom meg senkinek hogy kövessen.
Amit jelenleg építek, az úgy nézem 25-30ezerből meglesz. Persze vannak kompromisszumok, és ennyiért veszek egy zsírságos TKL cuccot, de az nem én lennék. Kompromisszumot kötöttem, mert nem lesz rendes PCB, és még pár dologban.(utóbbi főleg design-t érinti) Ami viszont lesz: általam kigondolt ergonomikus kiosztás, programozhatóság, Do It Yourself és társai. Ammeg ugye nem hátrány.
[ Szerkesztve ]
CMstorm QF TK eladó || Nem jó a keyboardod? Építs -> http://prohardver.hu/tema/igy_epitsd_a_billentyuzeted/ || Jolla!
-
-
tDr1v3r
veterán
válasz haxiboy #18995 üzenetére
Nyugi, nem hiszem hogy szégyenkeznél. Én is kivinném a Razert hogy pirosodjanak a finom anyaghasználata miatt, amit ők sose kaphatnak meg mástól.
Amúgy az építésen én is elgondolkodtam már, egy Phantom Gateron Blue switchekkel isteni lenne... csak hát a mocskos anyagiak.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
qisqaqas
senior tag
válasz haxiboy #18995 üzenetére
60k-s billzetet nem vesz meg csak úgy bárki... Ha meg nincs épített, akkor majd ottan kedvet kapsz hozzá és jövőre lesz.
Ha kék kapcsolós akkor viszont iszonyatkomoly értékkel bír!!
[ Szerkesztve ]
CMstorm QF TK eladó || Nem jó a keyboardod? Építs -> http://prohardver.hu/tema/igy_epitsd_a_billentyuzeted/ || Jolla!
-
tDr1v3r
veterán
Jut eszembe, nem lenne kedvetek csinálni egyszer egy billentyűzetes találkozót, hasonlóan mint a fejhallgatósok? Egy baráti sörözéssel egybekötve mondjuk.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
qisqaqas
senior tag
válasz haxiboy #18990 üzenetére
Van ott valami nagy tömeget vonzó esemény? Esetleg valami IT konferencia ahol megtűrik a pingvineket?
UI: Véletlenül sehova nem megyünk.
[ Szerkesztve ]
-
qisqaqas
senior tag
válasz haxiboy #18988 üzenetére
Ha kész lesz a projektem akkor várlak szeretettel. Egy-két(-négy-nyolc) sör mellett megnyomogathatod. Ha az nem, akkor Fedora-s csapattal meg majd megyek konferenciá(k)ra, kiállításokra, meg egyéb eseményekre és viszem magammal majd ezeket.
Kailh Reddel találkoztam csak. Tönkre is ment fél éven belül néhány kapcsoló. Mikor már a második, esszenciális szutyok ment gallyra, akkor kiforrasztottam a kapcsolókat és kuka az egésznek. Fémlap még megvan. Utóbbi kettő most jó szolgálatot tesz a szoftverfejlesztéshez. Kapcsolókat úgy rendeztem el mintha a keyboardom egyik fele lenne, és majd ezen fogom faragni a firmware-t.
dyuri, itt van némi összehasonlítás a különbségekről.
[ Szerkesztve ]
-
qisqaqas
senior tag
válasz haxiboy #18985 üzenetére
Még nincs a kezem között, de 1-2 hét múlva lesz. 120 barna és 300 fekete.
dyuri, barnát még nem láttam szétszedve, lehet olyasmi is mint a cherry clear. Azt alapul véve hogy a blue jobb mint a cherrynél. Mármint módosítottak rajta valamennyit. Tűkön ülökhaxiboy, egyesek szerint túl is szárnyalja. A kapcsoló mozgása sokkal simább egyenletesebb.
Olyasmi mint a régi blackek, vagy ha síkosítót használsz. Száraz kenés, mint pl ez. Használnak erre még Krytox-ot higított Krytox-ot meg mindenféle kígyómérgeket. Teflon azért jó, mert ha megszárad nem fogja gyűjteni a retket.(mint a túlzsírozott fém stabilizátorok a 2U és attól nagyobb gombok alatt.)
[ Szerkesztve ]
-
qisqaqas
senior tag
válasz haxiboy #18983 üzenetére
A durva tudod mi? Az, hogy a Gateron GBnél a vásárlások aránya:
Clears: 32,100
Blues: 26,000
Blacks: 34,400
Browns: 22,700A Gateron Clear meg 35g-s, lineáris. Durva.
-
qisqaqas
senior tag
-
dyuri
csendes tag
válasz Khaosz55 #18977 üzenetére
Mas a kialakitas, hatarozottabb a bump. Ezert szoktak azok, akiknek a clear tul kemeny, de szeretik a hatarozott visszajelzest, kicserelni a clear-ben a rugot gyengebbre. (Ez az "ergo clear".)
-
Khaosz55
addikt
Hali,
megjött a mx brown kapcsoló. 110 Db, a red-et készülök lecserélni. Most kézzel kipróbáltam, és nem vagyok benne biztos hogy le kéne cserélnem. Valahogy ez a feedback nagyon gyenge. Szinte nem is érzem max olyan érzésem van hogy kicsit döcög, ha kicsit gyorsabban nyomom akkor egyáltalán nem érzem. Majd elmegyek haverhoz és kipróbálom neki brown billentyűje van.
Ha kicserélem benne a rugókat erősebbre akkor olyan lesz mint a clear vagy annak teljesen más a karakterisztikája és lefutása? Vagy erősebb rugókkal maximum nehezebb lesz lenyomni de a feedback ugyan az lesz mert jól tudom a lépcső 10cN szóval itt is 10cn a feedbak csak erősebben kell nyomni.
-
-
qisqaqas
senior tag
válasz predi32 #18961 üzenetére
Ha ennyi pénzed van, akkor vehetsz két mechát is.
Amúgy ivanaval értek egyet. Ennyiért csinálnak neked egyedi elképzelés alapján. Olyat, amitől lefogod <tetszőleges obszcén szó behelyettesítendő> a bokádat. E-penis hosszabbításra kiválóan alkalmas. Még csajozni is lehet vele.
Ha mindenképpen ekkora összeget el akasz szórni akkor vegyél egy normális mechát, a pénz másik részét pedig ajánld fel valamelyik alapítványnak.
Ha az alapítvány nem játszik akkor, veszel egy pöpec mechát és felmoddolod. Kezdve azzal hogy rugócsere, matrica, kapcsolókenés stb. Billentyűzeten meg legyen "füles" lukja a kapcsolóknak. Különben a büdös életben nem fogod moddolni. Kivéve Oring meg billsapi csere.
Ez a pénz amit rászánsz erre a nyomorúságra az a billentyűzetépítős projektem összköltségvetése. (Jelenlegi és jövőbeni kiadásokkal, a külföldről rendelt áruk áfájával és vámkezelésével együtt!) Csak annyi a bibi hogy én ebből a pénzből építek 3 keyboardot...
Ha érdekel a modolás akkor várom a további kérdéseket.
-
Pityu.
nagyúr
Ezt nem ismeri senki?
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Ármester
válasz predi32 #18961 üzenetére
75k Rubber dome Rossz vicc a cucc. Már a das keyboard se ajánlott mert drága, vagy legalábbis csak elszántaknak, de az rendes mecha, nem rubber dome. 75-ért meg szerintem találsz helyet ahol gyártanak neked egy mechát egyéni igény szerint
(#18962) Sz4bolcs Az 1U-s backspace egy borzalom Nem lenne gáz a bigass enter maga, de ez.
[ Szerkesztve ]
-
Ármester
válasz _-ORANGE-_ #18958 üzenetére
Mx black és nkro, mi kell még egy igazi gémer billentyűzethez?
[ Szerkesztve ]
-
prolad
addikt
Üdv
Microsoft Arc Keyboarddal van valakinek tapasztalata?Mostani billem meghalt,ennél is megtört a kábel mint az előzőeknél,kipróbálnék egy vezetéknélkülit.5 ezerért alig használt pédány jó vétel nem?
-
netpeti98
addikt
Közben ránéztem a Gigabyte billentyűzetre, a kiosztás, a rossz tapasztalatok és az ár után le is tettem róla.
Megvárom, hogy kell-e videokártyát fejleszteni, ha nem akkor szerintem jön egy mecha bill végre. Mondjuk múltkor majdnem sikerült elcsípni egy Model M-et 9000 Forintért, de mire észrevettem már jegelve volt.
Szerk: irigyellek a képességedért, amivel ilyen hatékonyan kitudod fogni a régi nagy legendákat
[ Szerkesztve ]
-
Ármester
válasz netpeti98 #18949 üzenetére
"alacsony gombok nem feltétlenül előnyösek játékoknál" Szerintem de, alapvetően nem szeretem az alacsony gombokat, de játékra jók. A gamepadek nyomásérzékeny nagyon kis mozgású gombjai a legjobbak. (Ettől függetlenül a slim rubber dome ezerszer jobb mint a nagy 4mm-es)
-
Pityu.
nagyúr
Valaki ismeri ezt a márkát CANYON CNS-SKB7-HU,vagy használ ilyet?Milyen a minősége,meg kopik e?
-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
Egy billentyűzet garancián miért ülnek heteket?
-
farkas-j
őstag
válasz geckowize #18937 üzenetére
Ha nem kell mechanikus, akkor egy Gigabyte Force K7 nem rossz vétel. Én ilyet nyúzok, és nagyon bejött. Alacsony gombok, rövid utas leütés, nagyon finom működés, háromszínű szabályozható háttérvilágítás (piros sajnos nincs). A billentyűzetnek egyébként komoly súlya van, ilyen nehézzel még nem találkoztam. A backspace sajnos egy gombos.
[ Szerkesztve ]
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
qisqaqas
senior tag
válasz Pityu. #18938 üzenetére
Magyar nyelvet beállitod rá és kész. Ha hiányozna az ékezet. Ha nem akkor irhatsz ekezetek nelkul is. de itt a forumon szoktam azert hasznalni. Ha el nem felejtem.
-
geckowize
őstag
Hello!
10 ezer alatt milyen billentyűzet ajánlott? Csuklótámasz jó lenne meg, magyar kiosztás fontos és a backspace ne legyen egygombos mint a Gigabyte K6800-nál.
-
qisqaqas
senior tag
válasz Pityu. #18934 üzenetére
Attól függ hol szoktál entert ütni. Én pl a közepét, ahol a konkáv sarka van. Na nekem nem ment gyorsan az átállás. Vagyis ment csak minden mondatom a chaten így végződött: \
Összességében jobbnak ítélem meg az ANSI kiosztást. Jobban szeretem. A másik átállás a magyarról a colemak kiosztásra.. Az is megviselt. A következő az ergonomikus layoutom lesz. Sírni fogok szerintem.
Ha bárki kérdezné, hogy szándékosan szivatom-e magam ezekkel és az ehhez hasonló dolgokkal, a válaszom igen. Csak hogy nyugodtan aludjatok
-
haxiboy
veterán
válasz Pityu. #18934 üzenetére
Egy pillanat alatt megy, sokkal jobb főleg az enter, ha vakon írsz úgysem veszed észre hogy nem az van ráírva. Csak a í nincs ugye ezt alt + j-vel lehet írni. Alt + i pedíg a Í kb ennyi a nagy különbség. Viszont a husszú enter kifejezetten kényelmes.
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
haxiboy
veterán
válasz qisqaqas #18932 üzenetére
Az a poén egyébként hogy nem mindig csinálja szóval 10 inditásból 1-2x. Mostanában más hibajelenséget tapasztalok ami valószinüleg a hülye 32bites alkalmazásoknak köszönhető. 60% szabad ram van (8gb-ből) és kiírja hogy elfogyott zárjak be ezt meg azt (EVE Online csinálja főleg)
-
dyuri
csendes tag
válasz qisqaqas #18929 üzenetére
Az en kodomra is panaszkodtak, hogy az o gepuk lassan bootol vele, szoval ez valoban a BIOS-szok problemaja (azert kell pl. az NKRO modot kapcsolhatova tenni, mert egyebkent nem lehetne belepni regi BIOS-szokba, ha az lenne a default). De ha jol tudom egyesek (pl. hasu) megoldottak ezt valahogy, szoval a Corsair-nek ez gyenge kifogas.
-
haxiboy
veterán
válasz qisqaqas #18929 üzenetére
Dolgoznak rajt és képes rá a hardver, linuxon demonstrálta is egy srác LUA-val. Szimplán szoftveres a gond, egyébként 4 eszköznek regisztrálja magát a cucc. A javítás készül, a boot probléma pedíg nem a billentyűzet hibája hanem néhány alaplapgyártó biosa máshogy inicializál mint a többi. Tény hogy valamit elszúrtak a mérnökök, a profilok pedíg az eszközön csak statikus világítást tud, az ilyen-olyan animációk mind a szoftver vezérli.
Mindenesetre tényleg kínos egy ilyen árú terméknél az ilyen hiba.
[ Szerkesztve ]
-
qisqaqas
senior tag
válasz haxiboy #18928 üzenetére
Ez csak magyarázat arra hogy el van qrva a termék. Kézmosás vagy minek hívják.
USBnél szó sincs arról hogy színeket támogat. Van HID eszközspecifikáció, azon kívúl meg egy kódot kell a billentyűzetre feltöltenie a vezérlőszoftvernek és kész. Nem kell ködösíteni.
dyuri belebújt az USB szabványok dokumentációiba és frankó programot írt az ErgoDox-ához. Döbb eszközként regisztrál be stb. Nem tudok róla hogy gondja lenne-e vele. Előadását linkelte az építős topikban. Ha egy emberke képes volt erre akkor egy rakat olyan akinek ez a munkája miért nem? Gondolom egy nevesebb cég, mint a Corsair nem elsőéves mérnökinfós hallgatókat alkalmaz, hanem profikat. Szóval nem értem.
Nem az a gáz hogy elszúrták hanem az hogy egy ilyen értékű billentyűzetnél, és ennek tetejében ködösítenek. Nem lájk.
Lehet én nem látom jól vagy nagyon el vagyok tévedve de ez engem felháborít.
-
haxiboy
veterán
válasz qisqaqas #18925 üzenetére
Nekem is van időnként gond a K70 RGB-vel. Jelenleg épp a Bootolásnál időnként 2-3 percet is várni kell miatta, szerintem nem inicializál rendesen. Illetve gondolom mindenki hallott róla hogy a 16.2m szín jelenleg csak elméleti szinten érhető el mert sajnos az usb szabvány miatt valami problémába ütköztek a fejlesztők.
-
Pityu.
nagyúr
A mechanikus billentyűzetek leginkább angol kiosztásúak?
-
qisqaqas
senior tag
válasz qisqaqas #18923 üzenetére
Ehhez még hozzáfűzném: Van egy szuper HP(Chicony) billentyűzetem, gumiharangos. Na jó annyira nem szuper mert valami szájbatekert UK kiosztást alkalmaz(leírás szerint internacionális). KU 1156 a modellszáma. Van magyar is. Az is szuper szerintem. (Mellesleg aki ad érte pár ezrest viheti is.) Ilyet sem kapsz a MMban.
-
qisqaqas
senior tag
válasz haxiboy #18922 üzenetére
Eleve ez a ISO-ANSI-stb dolog elég nagy hülyeség. Hacsak nincs nyelvi korlátja ennek, akkor felesleges összekutyulni a billentyűzeteket.
Amitől kiver a víz, sorrendben: Nagy enter(L alakú), 1u backspace, ISO enter, 6.5u space.
Az 1u backspace valamennyire irrelevánsá vált mióta a capslockom egy másik backspaceként működ. Ez megérne egy blogbejegyzést.CMstorm QF TK eladó || Nem jó a keyboardod? Építs -> http://prohardver.hu/tema/igy_epitsd_a_billentyuzeted/ || Jolla!
-
qisqaqas
senior tag
válasz ludsimon #18921 üzenetére
Vegyél egy A4TECH Bloody B120-at, ettől többet invesztálni billentyűzetbe(hacsak nem mechanikus) nem érdemes. Kb 8ezerért beszerezhető.
Nem érdemes a MediaMarktba menni ilyesmiért, nem kifejezetten pénztárca barát. Meg eleve nem ez a fő profiljuk és a választék ezen a téren a választék szegényes. Ne csináld azt amit apám szokott: kell valami, akkor bemegy a MediaMarktba(amig még volt) leemel a polcról egy kellőképpen olcsó terméket, hazaviszi és hümmög mert szar. Neked akarunk jót.
-
haxiboy
veterán
válasz qisqaqas #18919 üzenetére
Nekem körülbelül 1 hónapja van meg a mechám, (MX RED K70 RGB), azóta megszűnt a csukló fájásom is. Rá sem tudok már nézni a gumidómra. Sajnos a suliban heti 1x-2x kell használnom, de erősen gondolkozok hogy beviszem magammal inkább. Ráadásul mióta átálltam ansi kiosztásra valahogy megértem miért nem szeretik olyan sokan az ISO-t
[ Szerkesztve ]
-
qisqaqas
senior tag
válasz haxiboy #18918 üzenetére
Az elso mechanikusom ota irtozom a laptopbilltol. Csak akkor irok rajta ha az olembe veszem, ezeknek az alkalmaknak a szama igyekszem minimalisra leszoritani. Pedig az elso mecham Kailh red volt, es nagyon nem szerettem.
-
-
haxiboy
veterán
válasz ludsimon #18915 üzenetére
Gumidómos billentyűzet az olcsóbb kategória max 10k forintig érdemes nézegetni őket, több mint valószínű hogy te is ilyet használsz. [link] . Olcsó, viszont egy idő után a gumi elöregszik, a gyakran használt gombok beragadnak, érzésre nagyon gagyi, az ollós ennek a továbbgondolt változata, kicsit jobb érzés használni (pl notebookok billentyűzetei) ezek olyan 15k körül vannak. A mechanikus billentyűzetek ahogy a neve is mondja mechanikus elven működnek, . Különböző switchek léteznek, az áruk viszont 20k és fölötte. Előnye hogy nagyon sokáig bírják, cserélhetőek a keycapek, a különböző switchek (Cherry, Kailh, Topre, stb) miatt mindenki megtalálja azt ami neki legjobban tetszik, és a legfontosabb hogy kíméli a kezet,hátránya hogy olyan a hangja mint egy írógépnek (bár van aki kifejezetten élvezi). Ha nem sajnálod rá a pénzt szerintem itt a topicban mindenki ezt ajánlja, a media marktokban általában ki szoktak rakni az olcsóbb modellekből amiket érdemes megnyomogatni. Általában Tesoro-t szoktak de ha jó fej "segítővel" találkozol akkor lehet hoz neked a raktárból nyomkodni valót. Amit véleményem szerint érdemes elkerülni azok a Kailh switchek, olcsó másolatai a Cherry-nek, ilyen van pl a Razerekben is, illetve a Logitech termékei nagyon kínai feeling, tisztelet a kivételnek.
Ami rubberdome és egész használható Genius i220 esetleg? Olcsó, slim, nagyon sokáig ezt használtam és szerintem egész kényelmes.
[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
Már elegem van a szetkopott olcsó gagyi hangos billentyűzetemből.
Média Marktból mit érdemes venni?undefined
-
tDr1v3r
veterán
válasz qisqaqas #18910 üzenetére
Azért az kifejezetten gáz ha az asszony nem képes alkalmazkodni egy ilyen kis dologhoz... de bezzeg ők csinálhatnak bármilyen irritálót, nekünk el kell viselnünk. Mindig.
Látod jobb kezem, én ezért élek veled romantikus párkapcsolatban.
-
qisqaqas
senior tag
válasz haxiboy #18909 üzenetére
Nem a hangja miatt? Ezt kérlek meséld el a kék kapcsoló rajongóinak.
Asszony megtanult együtt élni a zajjal amit csapok. Kezdve azzal hogy üvöltve horkolok. Az arcába. Szerintem ha disznót vágnék a billentyűzetemmel arra sem kelne fel.
-
haxiboy
veterán
válasz rene85 #18908 üzenetére
Nem is a hangja miatt veszi az ember, viszont ha nagyon hangosnak találod létezik o-ring vagy puhább keycap stb amivel lehet a hangját mérsékelni azért Barátnőmet a hideg rázta amikor megvettem az mxredes k70rgb-t most már észre sem veszi, szóval abszolút szokható
-
rene85
aktív tag
válasz nyunyu #18907 üzenetére
No, ma az Europark felé jártam és bementem a MM-ba. Szegényes kínálat (leginkább logitech), 1-2 gamer és 1-2 különlegesség. 2 volt ami megragadott: logi 290, illetve egy nekem totál ismeretlen rapoo márkájú bill, ami sajnos vezeték nélküli volt, de tuti hogy van belőle vezetékes is. A genius típus amit ajánlottál nem volt, viszont a mecha billentyűzeteket megnyomkodtam, baromi jó az érzet, viszont a hangjuk siralmas
-
nyunyu
félisten
válasz rene85 #18906 üzenetére
Geniusnak klasszikus ISO kiosztasa van, minden gomb ott van rajta, ahol egy 105 gombos magyar billzeten kell lennie.
Csak errol neten nem nagyon talalni jo kepet, ami van, azok elegge szornyszulottek, pl. 104 gombos ISO amerikai felfestessel WTF???Enyemen ehhez kepest rovid a bal shift, es megvan a plusz egy gomb az Í-nek, es a gombok felirata is magyar.
Meg idokozben lecsereltek a Win+menu gombok dizajnjat 7-rol 8-ra.Ami nem tetszik benne: gombok feliratozasa egyreszt nagyon vekony, masreszt nem tunik tartosnak.
Sotetben a TVm fenye nem eleg a gombok azonositasahoz, ami eddig se az Ergo4000-en, sem a kinai cseresznyen nem volt problema.2 het utan rosszabbul olvashato, mint a 3-4 evesen lecserelt Ergo4000-eim.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
rene85
aktív tag
válasz nyunyu #18840 üzenetére
Köszi. A kérdés még mindig az, melyiknek van vajon ezek közül klasszikus magyar kiosztása (néztem a geniust, az se ilyen): Í bal szélen alsó sorban, öüó egymás mellett a felsőben, full size backspace, full size enter. MS ergot is megnéztem, vakon gépelés miatt és a fura enter miatt passzolnám.
Meghallgattam néhány youtube-os videót, mecha szóba se jön, még a halknak hirdetett drágábbak se. Nagyon oldschool a hangjuk, ha egyedül laknék itthon biztos olyat vennék de most egyelőre a csönd és a jó kiosztás az elsődleges.
-
qisqaqas
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Politika
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NBA és kosárlabda topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AutoCAD
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Hyperx Alloy Origins Core (TKL, linear red kapcsoló)
- Trust GXT 830-RW Avonn billentyűzet eladó
- Logitech G Pro gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
- Glorious GMMK Pro 75% TKL épített, mechanikus NON RGB billentyűzet - Cherry MX RED, Caribbean Ocean
- Glorious GMMK Pro 75% TKL épített, mechanikus billentyűzet - Glorious Panda, Black Ash
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest