-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
qisqaqas
senior tag
válasz haxiboy #18928 üzenetére
Ez csak magyarázat arra hogy el van qrva a termék. Kézmosás vagy minek hívják.
USBnél szó sincs arról hogy színeket támogat. Van HID eszközspecifikáció, azon kívúl meg egy kódot kell a billentyűzetre feltöltenie a vezérlőszoftvernek és kész. Nem kell ködösíteni.
dyuri belebújt az USB szabványok dokumentációiba és frankó programot írt az ErgoDox-ához. Döbb eszközként regisztrál be stb. Nem tudok róla hogy gondja lenne-e vele. Előadását linkelte az építős topikban. Ha egy emberke képes volt erre akkor egy rakat olyan akinek ez a munkája miért nem? Gondolom egy nevesebb cég, mint a Corsair nem elsőéves mérnökinfós hallgatókat alkalmaz, hanem profikat. Szóval nem értem.
Nem az a gáz hogy elszúrták hanem az hogy egy ilyen értékű billentyűzetnél, és ennek tetejében ködösítenek. Nem lájk.
Lehet én nem látom jól vagy nagyon el vagyok tévedve de ez engem felháborít.
CMstorm QF TK eladó || Nem jó a keyboardod? Építs -> http://prohardver.hu/tema/igy_epitsd_a_billentyuzeted/ || Jolla!
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Gumi és felni topik
- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Asszociációs játék. :)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Keychron Q8 és Q0 Plus halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet és numpad
- 25.02.03 UTOLSÓ BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- Akciós - Új, ISO-Magyar (PBT keycap), modolt, vezeték nélküli billentyűzet eladó
- A+ K77B Mechanikus gaming billentyűzet, RGB világítás, Fekete
- Trust GXT 838
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest