Hirdetés
-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dapro
senior tag
Természetesen, nem véletlenül gamer egér a logitech g700 neve. nem hallottam h laggolna. Én is ilyet akartam, de végül letettem róla mert nem volt rá keret, de még mindig akarok nemrég 13 ért adták hardveraprón, instant vétel lett volna csak elvitték
@stunts: Ne legyünk maradiak. egy logitech m305 egérrel játszok, 0 laggal bír. Napi 5 órákat játszok battlefield bad company 2-t és ezzel counter strike sourceoztam is és tudom toppolni a ranglistát fragben. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy vezetéknélkülivel lehet játszani.
[ Szerkesztve ]
-
-
nyunyu
félisten
válasz rene85 #18822 üzenetére
Olcso, ideiglenes megoldasnak vettem egy Genius KB110X-et, amig nem keszul el a Mechanix 4000.
Elso tapintasra olyan halk, es puha, mint az MS billzetek.
Egyedul a szokoz csattog, de eddig meg nem volt olyan billzetem, amelyik nem csattogott, ha a jobb szelet utottem.L billzetek szerintem hangosabbak, mint ez, kerdes, mennyi ideig marad ez igy.
Sajnos a barna kapcsolos billzetem nem lesz ilyen halk.
(Van ugyan a polc tetejen egy hadrafoghato IBM Travel Keyboard, de utalom a laptopbillzeteket.)
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
válasz rene85 #18827 üzenetére
nyunyu: Plusz ugye nem egy evre vennem, azert is masodlagos az ar
Tokmindegy, barmelyik membranos tonkremegy 3-4 ev alatt, meg az olyan dragak, mint az MS Ergo4000 is. (Mar kettot elnyuttem belole..)
K120-ra meg nem voltam hajlando 3600-at kidobni, mivel az elodjet (Internet Keyboard?) alig 2700-2800-ert osztogatta 2-3 eve a Logitech.
Ugyan pont a K120-at nem probaltam, de a multimedias tesojat (K200) nagyon sikerult megutalnom melohelyen, annyira csapnivalo volt.
Ahhoz kepest ez a 2600Ft-s Genius korrektul ossze van rakva.
-
nyunyu
félisten
válasz rene85 #18906 üzenetére
Geniusnak klasszikus ISO kiosztasa van, minden gomb ott van rajta, ahol egy 105 gombos magyar billzeten kell lennie.
Csak errol neten nem nagyon talalni jo kepet, ami van, azok elegge szornyszulottek, pl. 104 gombos ISO amerikai felfestessel WTF???Enyemen ehhez kepest rovid a bal shift, es megvan a plusz egy gomb az Í-nek, es a gombok felirata is magyar.
Meg idokozben lecsereltek a Win+menu gombok dizajnjat 7-rol 8-ra.Ami nem tetszik benne: gombok feliratozasa egyreszt nagyon vekony, masreszt nem tunik tartosnak.
Sotetben a TVm fenye nem eleg a gombok azonositasahoz, ami eddig se az Ergo4000-en, sem a kinai cseresznyen nem volt problema.2 het utan rosszabbul olvashato, mint a 3-4 evesen lecserelt Ergo4000-eim.
-
haxiboy
veterán
válasz rene85 #18908 üzenetére
Nem is a hangja miatt veszi az ember, viszont ha nagyon hangosnak találod létezik o-ring vagy puhább keycap stb amivel lehet a hangját mérsékelni azért Barátnőmet a hideg rázta amikor megvettem az mxredes k70rgb-t most már észre sem veszi, szóval abszolút szokható
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Astra kalandok @Első rész
- Sweet.tv - internetes TV
- Renault, Dacia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Automata kávégépek
- Tőzsde és gazdaság
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest