Hirdetés
-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bencze
senior tag
válasz Sz4bolcs #15149 üzenetére
Ehhe, nekem QFR blue volt as első és legjobb a visszajelzése. azóta van barna / piros kapcsolós is mert így sikerült... a kék feelingre jobb a barnánál szerintem, ha a hangot bírod. A bottom outnál nem hangosabb de magasabb hang, nem hálószobába való.
(#15151) WiZARD
Itt jön elő hogy mennyire szubjektív ez, szerintem csak a numpad ütögetése volt hangos abban a videóban, semmi más.
Ilyen lehet ha pl valaki városban él a másik tanyán (állatok nélkül) akkor máris különböző elképzelés a hangos és a halk.
Ilyen erővel a membrános is hangos lehet számodra, az hallhatóan súrlódik még leütés közben is, plusz ugye van bottom out, meg visszapattanás hangja is.
Ha az embernek ilyesmire van igénye akkor a touch screen a legjobb megoldás. Esetleg némely notebook billentyűzet viszonylag kevésbé hangos, de pl a régi thinkpadem ollós billentyűzetén is vigyáznom kellett, egy megbeszélés alatt hogyan írok. Normál munkában senkit nem zavart, de ott azért feltűnt...[ Szerkesztve ]
-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
7
addikt
válasz Sz4bolcs #15168 üzenetére
A notebook billentyűzetek ollós billentyűi jelentősen rövidebb úton járnak, mint a Cherry mechanikus kapcsolói, így érthető, ha gyorsabban megy rajta a gépelés.
@anytime: Mit vársz a szilikonzsírtól a membrános billentyűzetek esetében? A működési elvüket tekintve nem hiszem, hogy bármi haszna lenne.
-
anytime
őstag
válasz Sz4bolcs #15171 üzenetére
Mikor olvastam, en sem ertettem, de felretettem, mivel vettem egy mecha-t, amit o-ringeztem, majd eladtam
Vettem egy trust gxt280-at, amivel nagyon elegedett vagyok.Na, most, hogy membrannos van ujra, jutott eszembe ez a szilikonzsiros tortenet es gondoltam megkerdezem. Ennyi, semmi tobb
-
ViZion
félisten
válasz Sz4bolcs #15196 üzenetére
Szia!
Ecsettel szoktam, meg porszívóval, bár nem nagyon gyűjt porcicákat, elég zárt. Egyszer szedtem le mindet, illetve cégnél volt már ilyen szétkapós takarítás. Ne szappant, hanem inkább folyékony mosogatószert használj, nem rakódik le és jól tisztít. Puha szivacs, meg törölköző és kész hamar.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
mrkorooo
aktív tag
-
mrkorooo
aktív tag
válasz Sz4bolcs #15345 üzenetére
hardcore gamer cuccok kozott ayert eleg nagy nev, igy akadtam ra, megneztem megtetszett ennyi
meg a OC oldalon is volt, onnan rendeltem mar uh kapora jott, es mikor pont megvettem akkor vettem eszre hogy meg akcios is
itt nezegettem [link]
a flico meg a leopold jatszott meg, de ez nyert[ Szerkesztve ]
Asus VI Hero, Intel i7 4770K, Corsair Dominator 2133Mhz 16Gb, Asus 7990 6GB, Corsair Graphite 600T , Corsair AX860, 2xDell 2713HM,Ducky Shine 3, Logitech G502 Proteus Core, iPad Air 2, rMBP CTO
-
mrkorooo
aktív tag
válasz Sz4bolcs #15347 üzenetére
semmi, egy razer tarantulam van mar nagyon regen(kb mikor megjelent)
kiporbalni nem tudtam sehol semmit, beragtam es megrendeltem, max eladom.
blackwidow-ot probaltam haveromnal, az jo volt, azmeg ugye olyan majdnem fullra mint a black
reddel szemeztem meg,de inkabb black lett.
poker2 tetszett meg nagyon de kellett a TK(autocadbe azert gyorsabb ha van TK), uh az kiesett meg kellet backlight is...meg mindig nem ert ide[ Szerkesztve ]
Asus VI Hero, Intel i7 4770K, Corsair Dominator 2133Mhz 16Gb, Asus 7990 6GB, Corsair Graphite 600T , Corsair AX860, 2xDell 2713HM,Ducky Shine 3, Logitech G502 Proteus Core, iPad Air 2, rMBP CTO
-
mrkorooo
aktív tag
válasz Sz4bolcs #15349 üzenetére
azt mondta asszony, lesz az operator,meg a rendezo is
de meg mindig nem ert ideAsus VI Hero, Intel i7 4770K, Corsair Dominator 2133Mhz 16Gb, Asus 7990 6GB, Corsair Graphite 600T , Corsair AX860, 2xDell 2713HM,Ducky Shine 3, Logitech G502 Proteus Core, iPad Air 2, rMBP CTO
-
-
nyunyu
félisten
válasz Sz4bolcs #15390 üzenetére
Nem bonyolitottak tul az XT dizajnjat.
Pont ugy nez ki, mint egy atlagos billentyuzet.
Egyebkent membranos utan szokni kell a mechanikusat.
MX Brown picit kemenyebb, mint a kabelcserere varo MS Ergo4k-m, ami uj koraban a legpuhabb membranos billzetek egyike volt.
Meg 3-4 ev utan felkemenyedve is hozza a friss L billzetek szintjet.
Hasznalt L billzetek sokkal rosszabbak.Viszont tenyleg lehet gyorsan gepelni az MX Brownnal, mivel konzisztensen jar az osszes gomb, nem nyeklenek ossze-vissza, mint a membranosok.
Mar csak valami hastamaszt kene faragni a Cherrymre, mert fotelben hanyattvagodva, billzettel az olemben nem kenyelmes hasznalni, mivel a tenyerem elevel kell tartani, nehogy tulzottan lecsusszon.
Emiatt meg nagyon be kell hajlitani az ujjaimat, hogy gepelni tudjak.[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
mrkorooo
aktív tag
-
cleric
tag
válasz Sz4bolcs #15426 üzenetére
Igen, valószínű élettartamban is a mechák jobban bírják (50k leütés / gomb), viszont erről tényszerű tapasztalatom még nincs, mert nem olyan rég óta használok ilyet. Ahogy korábban is írtad, majd 10 év múlva meglátjuk, hogy még mindig állja-e a sarat, én nagyon remélem hogy igen
[ Szerkesztve ]
https://lightyear.com/go/adam149
-
mrkorooo
aktív tag
-
AeSDé Team
őstag
válasz Sz4bolcs #18569 üzenetére
Na akkor előző állításomat visszaszívom Majd talán pár év múlva, ha a következő billentyűzetem is elhalálozik.
Amúgy ezeket a kis gumikat nagyon macerás lenne kicserélni? Ha szettet nem is vennék, de bepakolhatnám pl. a numpad gumijait az elgyengült gumik helyére.[ Szerkesztve ]
-
Vertigo18
addikt
válasz Sz4bolcs #18637 üzenetére
Hulladékreklám? Nem értelek... Azt hittem ez egy szakmai fórum...
A Hama nekem nagyon tetszik, szerintem tipikus írásra termett billentyűzet, az egyetlen hibája, hogy gamernek van beállítva,, aztán meg korántsem az. Attól, hogy van 8 kék gombja, attól még nem gamer...
A Genius olyan kis szépséges mindenes. Szürke "gamer" gombokkal, háttérvilágítással, usb-portokkal. Viszont a "gamer" jelleg ebből is hiányzik.
Nem értem miért minősíted "feleslegesnek" a hozzászólásaimat, hát nem az a lényege a topiknak, hogy mindenki leírhatja a véleményét a billentyűzetekről, ezáltal segíteni a többieket? Mert ha tévedek, akkor elnézést kérek érte...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
haxiboy
veterán
válasz Sz4bolcs #19021 üzenetére
Lehet kapni olcsón is mechát csak minőségben is pont olyan. Évente 5000ft 10 év alatt 50k ami már egy drágább mecha. Ráadásul semmi nem garantálja hogy az olcsó billentyűzet nem megy tönkre 2 hét használat után és fogják rá hogy user error.
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
ViZion
félisten
válasz Sz4bolcs #21549 üzenetére
Én a telefonnal jártam így... nem tölt fel soha... Asszony samu töltője ilyen cérna kábellel meg tölti. Cégnél gagyi kanóc tölti... a szép vaskos lenovo kanóc meg kuka... Nálam is majdnem gariztatás lett, mert hát szar az akku...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
pengwin
addikt
válasz Sz4bolcs #46672 üzenetére
A Type-C sokkal strapabíróbb, mint a korábbi USB-k.
Nagyságrendileg több ki- és bedugási ciklust visel el.Meg szerintem sokkal stabilabban illeszkedik a foglalatba, mint a korábbi micro USB dugók.
Azért sem baj, Type-C-vel rendelkezik egy új eszköz, mert ez lesz az új szabványcsatlakozó, ami egyre csak terjedni fog, és nagyon sokáig nem lesz lecserélve, ráadásul már tényleg közelíti az "univerzális" csatlakozó fogalmát. Szerintem nem is lesz lecserélve ez a forma vagy jó 10-15 évig, a TB3 mutatja, hogy maga a csatlakozó nem korlátoz semmit.
Az A Durgod Taurus meg nagyon jól néz ki, mondhatni "szegény ember" Ducky-ja.
[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest