Legfrissebb anyagok
LOGOUT.hu témák
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
törölt tag
válasz fokukac #8986 üzenetére
Fura én mind1ik autóst azonos módon kezelem. Mondjuk ma majdnem nekimentem egy Audisnak... kanyarodósávban piroson át egyenesen....
Aztán az araszolásnál csak melléértem, be akart jönni elém, úgy hogy nem fért volna be csak akkor ha nekem satu, én meg nem satuztam... visszament, rohadj meg. Durva hogy pesten máshogy nem lehet közlekedni, iszonyatosan magas a négyzetméterre jutó idióta száma.
Aktív témák
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Black Myth: Wukong
- Akciókamerák
- iPhone topik
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Proxmox VE
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Philips Sonicare ExpertClean 7300, 2 év gyári garancia
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB 12GB RAM Dual ÚJ, 2-ÉV GARANCIÁVAL, SZÁMLA + DOBOZ + TÖLTŐ SZETT!
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel