- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
És ha nem minden percben látogatom a topikot, akkor honnan tudhatnám, hogy őfelsége 4.Rick ezt a fost egyszer már belinkelte, és ezért már az se lehet rá kíváncsi, aki hozzám hasonlóan nem minden percben frissíti ezt a topikot??
Ugyanakkor akármikor benézek ide, a képernyőmbe beférő 4-5 hsz közül tuti az egyik a tiéd, és abban ha máshogy nemis, de odaszúrva ott látom hogy "de azért a jóféle gázos amcsi verdák az igaziak, mint pl az enyém is". Na jó sarkítok. Csak 10-ből 8 hszodban látom ezt. Még jó hogy nem látogatom minden percben ezt a topikot, különben azt hinném hogy a gázos amcsi verdák a legjobbak a világon.
Mire mondtam volna hogy igazad van? Arra hogy egyszer már belinkelted? Persze, elhiszem, igazad van. De hogy senki nem kíváncsi rá, azt kurvára nem tudhatod, amíg az összes, beleértve a read-only fórumozókat is egyenként azt nem írja hogy nem érdekli, mert már látta. Azért lefutott mert már láttad? Meg még 10 másik ember is?
Teljesen nyilvánvaló hogy egy olyan kardinális dolgot, minthogy pl Talmácsi világbajnok, nem fogok úgy belinkelni, mintha még biztos senki nem tudná, de egy olyan marginálist, mint az hogy egy szar kocsi hogy lett szétzúzva, azt linkelte-e már bárki bármikor bárhol...Mégis honnan kellett volna tudnom?
Elmehettél volna mellette, mint ahogy gondolom mindenki elment mellette megjegyzés nélkül, aki már látta négy hónapja, de mivel ezt Te, 4.Rick linkelted akkor, hát ezt meg kellett jegyezned. Ergo a baxtatást nem én kezdtem. Én meg még próbáltam poénra venni a lottószámokat, de úgy látom kár volt.
Na, mivel hirtelen felindulásom elszállt, nem kívánok erről többet írni.
Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PayPal
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Milyen videókártyát?
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ThinkPad L14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vivo 40 256/8GB Silver 20hó gyári garancia.
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest