Hirdetés

Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

válasz Rick4 #4145 üzenetére

És ha nem minden percben látogatom a topikot, akkor honnan tudhatnám, hogy őfelsége 4.Rick ezt a fost egyszer már belinkelte, és ezért már az se lehet rá kíváncsi, aki hozzám hasonlóan nem minden percben frissíti ezt a topikot??
    Ugyanakkor akármikor benézek ide, a képernyőmbe beférő 4-5 hsz közül tuti az egyik a tiéd, és abban ha máshogy nemis, de odaszúrva ott látom hogy "de azért a jóféle gázos amcsi verdák az igaziak, mint pl az enyém is". Na jó sarkítok. Csak 10-ből 8 hszodban látom ezt. Még jó hogy nem látogatom minden percben ezt a topikot, különben azt hinném hogy a gázos amcsi verdák a legjobbak a világon.
    Mire mondtam volna hogy igazad van? Arra hogy egyszer már belinkelted? Persze, elhiszem, igazad van. De hogy senki nem kíváncsi rá, azt kurvára nem tudhatod, amíg az összes, beleértve a read-only fórumozókat is egyenként azt nem írja hogy nem érdekli, mert már látta. Azért lefutott mert már láttad? Meg még 10 másik ember is?
    Teljesen nyilvánvaló hogy egy olyan kardinális dolgot, minthogy pl Talmácsi világbajnok, nem fogok úgy belinkelni, mintha még biztos senki nem tudná, de egy olyan marginálist, mint az hogy egy szar kocsi hogy lett szétzúzva, azt linkelte-e már bárki bármikor bárhol...Mégis honnan kellett volna tudnom?
    Elmehettél volna mellette, mint ahogy gondolom mindenki elment mellette megjegyzés nélkül, aki már látta négy hónapja, de mivel ezt Te, 4.Rick linkelted akkor, hát ezt meg kellett jegyezned. Ergo a baxtatást nem én kezdtem. Én meg még próbáltam poénra venni a lottószámokat, de úgy látom kár volt.
    Na, mivel hirtelen felindulásom elszállt, nem kívánok erről többet írni.

Aláírás (nem kötelező megadni)

Aktív témák

Hirdetés