- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
gaborbol
őstag
válasz
Dare2Live #28295 üzenetére
Nekem a partnert 3-szor huztak meg soha nem latta senki, soha nem volt egy cetli a kocsin se, hogy sry semmi. A 3. utan megfogadtam, ha egyszer meglatom ki az levagom a labait, hogy kocsiba soha ne ulhessen...
Partnert eladtuk, lett 1 feher 18 eves corolla. Beszelgetek haverra a haz elott egyszer csak hallom kkkhhhhhhhhh, haver mondja te ez nem a ti kocsitok? Nezek oda 1 zsir uj yaris probal beallni mellem 2 autonyi helyre, aztan all ki a parkolobol es megy el. Haver utannakiabal, HEEEJ alljon csak meg, fek, beall a kovetkezo parkoloba,(elsore ezuttal csont nelkul...)Kiszall egy 18 eves kiscsaj,remeg mint a kocsonya,erossen bogeshataron:nem kakartam elhajtani, csak felre akartam allni.
Mondom neki, okes, akkor nezzuk meg mit csinaltal. A yaris padlolemeze felett az ajtoban egy 20 centi hosszu arok, corollan egy 3 centis foltban a lokhariton hianyzott a festek, a tobbit felfogta a gumicsik.
Elregeltettem vele,mit csinal legkozelebb maskepp ,aztan elengettem, minden nelkul.
( a kocsit kipoliroztam, kifujtam sima feher festekkel, megint kipoliroztam, kesz, nem latszott semmi rajta)
Aktív témák
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 04.30. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest