Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Öregszem
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
válasz #00809728 #21277 üzenetére
de nem azt akarod mondani, hogy egy modern nagy nyomású, erős dízellel 30000 kilit mentél egy olajjal, ugye? én 12-15ekm-enként cserélem, motoromban 12e helyett 6ekm után.
érdekes ez az autóvásárlás téma. A családban az a jellemző most már, hogy újan vesszük meg, és sokáig megtartjuk. Használtakkal rengeteget szívtunk, és inkább felvállalom én is az értkcsökkenést, de tudom, hogy megbízható, garanciális, nincs rejtett hibája, és addig tartom meg, amíg aránytalanul sokat nem kell majd költeni rá. Pl. a motorommal is így vagyok. Megvettem zsír újan, és eddig buktam az értékcsökkenésen kb 5-600eFt-ot, de nem érdekel. 1,5 év alatt a mociba tekertem 36000 kilit, ami baromi sok egy motornál. Ha mondjuk megvettem volna használtam 30000 kilivel valakitől, akkor fene tudja milyen állapotban lenne most. Rá kellene költeni egy csomót, stb. Magamtól meg merném venni ezt a motort 36000 kilivel, de mástól nem. Ennyi km alatt nagyon meg lehet ölni egy autót is, nemhogy motort. Autónál ugyanez. Vettünk egy Pug Boxert, 2,8HDi. Újan vettük, mert tudtuk, hogy sokáig akarjuk használni. Most 240000 kili van benne, és tudom, hogy a motorja patent, sosem volt kínozva, nem volt hajtva, 15ekm után mindig olajcsere, nem ilyen fasság 30ekm-es periodusok után. (aztán csodálkoznak emberek, hogy 250ekm után motor kuka).
Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ukrajnai háború
- Spórolós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Formula-1
- További aktív témák...
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest