- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
Aktív témák
-
gaborbol
őstag
Olvasd el még egyszer az első hsz-t amit bemásoltam, majd a tc-n a népítélet véleményeket, és a belinkelt oldalon a garancia részleteit.
"Egy fórumban olvastam pár napja" kezdetű hozzászólást, nem tudom rajtad kívül ki vesz tényszerűnek, ami kivételesen 2 dolgot leszámítva, teljesen korrekt volt.
Ezúton kérek elnézést Szepsutitől, ha ez miatt gondolta volna meg magát a verdát illetően. Csak segítő szándék vezérelt.
És, hogy akkor "tényszerű" legyek, ezt a kocsit úgy hirdetik, hogy:
7 év vagy 150.000 kilóméter teljes körű garancia !!!!
Nincs ott, hogy ja, de 3. évtől már csak a fődarabokra, de azoknak is inkább csak a felére, meg majd még kitaláljuk, hogy mire nem, kalaptartóra, lepkehálóra, kabátgombra, nincs ott semmi.Tc. népítélet:
Olaj folyik, műanyagok 1 hónap elteltével széttörnek-zörögnek, mp3 lejátszó szar, kormánymű is típushiba gyanús, 3-4 hét mire bármit cserélnek.Ha 2 hónapig nem jön alkatrész, akkor kiszedik az alkatrészt a szalonban lévő kocsikból. Szervíz képzetlen, nemtörődöm. Hozzászólók nagy része már az első hónapban megtapasztalta a kia garanciát, már előre rettegnek a jövőtől.....Fórum vélemény amit becopyztam meg pont ez a kategória. Semmivel sem különb a Te vagy az én vagy bárki más véleményétől. Legalább a témába vág, és a lényegi mondanivalóját tekintve korrekt. A 10.000 hsz-ből 9500-at simán ki lehetne törölni innen, mert semmi keresnivalója itt, és nyitni neki egy általános autós-beszélgetős topicot.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Külpolitika
- ZIDOO médialejátszók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Synology routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Trollok komolyan
- Milyen program, ami...?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1TB + Xbox Stereo Headset Bundle (bontatlan+garancia)
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone Xs 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12S 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!