Hirdetés
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragon1993
őstag
válasz tboy93 #55145 üzenetére
Öcsém rágja a fülem ,hogy neki BF4 kell (5.-es )
Úgy meg jobban megérné ez a kártya.
Nem akkora gond a driver hiba az új driverig megkapja az én 6950-em játszani.
Ha utána sem jó akkor garancia.
A többi komponenssel viszont meg vagyok lőve:
CPU+RAM+TÁP+HÁZTényleg HDD nem kell.
[ Szerkesztve ]
-
Apollo_21
addikt
válasz tboy93 #55145 üzenetére
Lehet az újdonság hatásával kapott gyermekcipős boost órajel kiforratlanságából adódó hiba... én reménykedem benne..mert vmi ilyesmire cserélnék..vagy feljebb..de feljebb is nemrég volt egy kisebb hiba..amit elvileg orvosoltak de nemnagyon tetszett a hír sem
Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
membrandj
nagyúr
válasz tboy93 #56311 üzenetére
HDD satás?Csak az fog menni Táp milyen?
Amúgy lap:
GIGABYTE GA-F2A88XM-DS2 , kb ez a legolcsóbb fm2+ lap.16k körül még jó vétel és tuningra alkalmasabb:
ASROCK FM2A75M Pro4+persze nem az amd gyári hűtővel
[ Szerkesztve ]
Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
BReal
addikt
válasz tboy93 #56340 üzenetére
Gondolom a Dual-X változatra gondolsz? pcx-en az most 51700.
Egyébként várható, hogy karácsony után csökkenek az árak? Nem nagyon szoktam figyelemmel követni az ünnepi időszak árait, csak most hogy aktuális lett a gépcsere, bírnék még várni 1-2 hetet ha tudnék spórolni valamennyit.
-
afterbit
csendes tag
-
membrandj
nagyúr
válasz tboy93 #56419 üzenetére
Mire erősebb? Filmezésre, netezésre? Nincs benne integrált vga, ezért használjon egy 9500 GT-t? Vagy vegyen még vga-t? Az alapból drágább proci mellé?
Játékra aláírom,hogy vga mellé jobb választás, ha nem számít a fejleszthetőség, de netezős,filmezős gépbe teljes hülyeség.
-
-
BReal
addikt
válasz tboy93 #56655 üzenetére
Nekem pl az volt eszetlen kiadás, amikor haverom fél éve megvette az NZXT Phantomot, mert neki pirosban kellett, 45000-ért. Na ennyit nekem nem ér meg a kinézet. Ha most veszek egy gépet, ami azért elég erős, akkor nekem fontos a megfelelő szellőzés, ezzel együtt legalább 1 vagy 2 beépített ventilátor és ha már drága ketyerék vannak benne, akkor kivehető porszűrők, és elég USB csatlakozó elől. Ennek a Z11 tökéletesen megfelelt, és ez a Darth Vaderes kinézet valami zseniális. Az, hogy 29 cm-nél nagyobb kártyák nem férnek bele, számomra érdektelen, egy-egy sorozatból úgyis van olyan márka-típus, ami nincs olyan nagy, hogy ne férjen bele.
A ház 17300 volt és 1500-ért szállították.
[ Szerkesztve ]
-
lsc
nagyúr
válasz tboy93 #56662 üzenetére
Ebben nekem feleslegesen erős a proci, csak azt nem tudom mennyire mehetek lefelé. Most egy athlon x2 van, tulajdonképpen ez is elég, csak ennek a gépnek is meg kellene maradnia. SSD nem kell, annyira nem megbízható, arról az adatmentés sem az igazi, egy megbízható aránylag gyors 160-as vinyó elég lenne. Könyveléshez lenne, nem cad és ilyesmi futna rajta. Csak a gép, perifériák, monitor nem kell.
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
válasz tboy93 #56667 üzenetére
SSD nem rég halt meg a fiam gépében, a notimban is az van, nem kell bemutatnod. HDD még egy sem halt meg nálam, intel és társai ssd-t meg nem vagyok hajlandó megfizetni. Hdd akkor a legkisebb, most egy 120-as van ez sincs csak félig. Tudom hogy fajlagosan olcsóbb lenne egy 1 terás vagy nagyobb, de ha nincs szükségem rá akkor teljesen felesleges. A megbízhatósága fontosabb lenne.
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
válasz tboy93 #56669 üzenetére
Kicserélték gariban, de mondjuk egy év könyvelését nem tudom róla sehogy visszahozni. Néztem fm2-es cuccot, de abszolút nem vagyok képben. Intel amiatt nem az igazi hogy a videokártya drivere 3-4 év múlva nem elég valamihez nem nagyon lesz frissebb, amd nyavalyáit már nagyjából ismerem.
Mod micafighter: Papíron igen, csak nálam a gyakorlat mást mutatott. 5-6 év nekem nem elég, az első gépben 10 év fölötti vinyó van. még megy.
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
membrandj
nagyúr
válasz tboy93 #56679 üzenetére
60GB-os ssd létezik.
Én most vettem pár hete ilyet, teljesen meg vagyok elégedve vele. 13,5k kingstone v300 60 GB.
Win7+progik+ egy 15 GB-os játék és még mindig van 12GB szabad hely.60Gb-ból 55-öt látsz kb.
[ Szerkesztve ]
-
DerDer
tag
válasz tboy93 #56793 üzenetére
Jó ötlet (lesz) majd az ssd.
Visszaolvasgattam, és ilyet tanácsoltatok:
asus h81m-a
g3220vagy:
Intel Pentium 3420! 16k + pl. ASROCK B85MElőször 4 Gb RAM-ot tennék bele, de kérdés, hogy később majd 6-8 GB RAM-mal tudnának mit kezdeni? Vagy SSD-vel tudnak majd inkább gyorsulni?
-
válasz tboy93 #57025 üzenetére
Kikötés volt a bolt. Magamnak simán bevásárolok aprón, de ez nem nekem lesz. Az egyik kolléga kért meg.
(#57026) pityaa23: VGA-ban 280X körül kell minimum nézelődni és ULTRA-hoz legalább 2GB VRAM kelleni fog. A játékhoz legalább 8GB RAM kell és egyeseknél még néha az is kevés.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
BReal
addikt
-
membrandj
nagyúr
válasz tboy93 #119067 üzenetére
Proci felár 5k, lap felár 5k. Azért mondtam,hogy szerintem csak i7-nél érheti meg.
Ezt döntsd el te. Ha szigurúan kiszámoljuk a teljesítmény/ árat, akkor szerintem az olcsóbb lap miatt egyértelműen az i7-6700 a nyerő,de az i7-7700 se egy eszeveszett fölöslegesen elköltött pénz kategória.sittes79
Szerintem bőven,de kérdezz rá tápos topicba.Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
KRoy19
őstag
válasz tboy93 #120452 üzenetére
Az itteni topikgazdák ezt szentségtörésnek titulálják.
De szerintem teljesen renben van, mivel ahogy írtad 600mhz az alap órajel különbség és ez szerintem símán megéri azt a +9-10 ezret ami a felár a k-s prociért, ugyan akkor nem szeretnéd tovább emelni az órajelet pláne nem akarsz még 15 ezret z-s alaplapra költeni.
-
KRoy19
őstag
-
membrandj
nagyúr
válasz tboy93 #120557 üzenetére
Még mindig értelmetlen dolognak tartom.
i7-7700: 3,6-4,2
i7-7700k: 4,2-4,5Alap órajelen valóban 600 MHz a különbsés,de turbó órajelen már csak 300. Annyi előnye lehet a 7700k-nak,hogy ott valószínűleg minden max fixen megy legalább 4,2-n.
Ár: 96,5 vs 113.
Másik bolt 95k vs 110k.Ez akárhogy is nézem 15k felár és akkor a hűtőről nem is beszéltünk, mert az fix,hogy nem hagynám a 4.2-n pörgő i7-en a gyári hűtőt. Nyári melegben az nem fogja tudni lehűteni, az fix.
Bár szerintem a sima i7-7700 mellé is " alap" már egy be quiet pure rock hűtő.A 270 chipset hogy jött? Raid-et fogsz használni? Ha igen, akkor értem. Ha nem, akkor egy msi b250m mortar ~ 28k szerintem bőven elég vagy egy asrock b250m pro4 vagy atx verziója. Esetleg gigabyte b250-hd3p.
Ha tuning: GIGABYTE GA-Z270-GAMING K3 , ez alá már nem mennék. Már csak amiatt sem, mert így egybe értelmesen eladható később egy be quiuet pure rock társaságában min.
-
membrandj
nagyúr
válasz tboy93 #120620 üzenetére
Nincs tapasztalatom velük,de a fury felett van elv minőségben. Baj nem lehet vele.
Ghost0510
550-es táp is elég,de ok.Csaby25
Összefoglalót olvasd el és az ott feltett kérdésekre válaszolj.
monitor,ház,ssd,hdd típusa fog kelleni. Monitornál a csatlakozók a lényegesek.andreas9109
Egy 120 vagy 240GB-os kingston fury ssd-t csapj még hozzá.
Ha bolttal szerelteted össze és vállalják a bios frissítést ( kérdezz utána, nem tudok segíteni ), akkor i5-7500 is mehet.monitor: ips
LG 22MP58VQ-P ~ 38k
ASUS VX229H ~ 41k[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512GB SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest